Metinoral Haberleri

Metinoral Haberleri

Sefine tersanesinde korkunç kaza bir kişi feci şekilde öldü

Altınova tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren ve sürekli iş kazaları ve ölümler ile gündemden hiç düşmeyen sefine tersanesinde yine gencecik yaşta bir işçi feci şekilde hayatını kaybettiği iddia edildi.

Böyle fuhuş ağı görülmedi

Patroniçe ve Manken kadınları bakın nasıl pazarlamış! Böyle fuhuş ağı görülmedi: Patroniçe ve Manken kadınları bakın nasıl pazarlamış!

Hüseyin Gümüşalan yine esti geçti

Karamürsel'in evladı olan ve son yıllarda Er Meydanlarında adından sık, sık söz ettirmeyi başaran Hüseyin Gümüşalan 6. Hersek Yağlı Güreşleri'nde Balıkesir Belediyesi adına birincilik madalyasını aldı.

Metin Oral'ın acı kaybı!

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ın babası Ahmet Oral, bir süredir tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde vefat etti.

Güreşi ve güreşçiyi yücelten başkan, Metin Oral

Altınova belediye başkanı Metin Oral, spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam ediyor. Reklam afişlerinde boy göstermektense, sürekli olarak güreşçiler ile yakından ilgilenerek spora ve sporcuya destek oluyor. Özellikle Karamürsel'den bir çok güreşçiye yıllardır destek veren Metin Oral güreş camiasında yüreklere dokunuyor.

ALTINOVADA YANGIN KORKUTTU!

Altınova’da çıkan yangın rüzgarın etkisi ile büyüyerek devam etti.

ALKIŞLAR METİN ORAL'A, İŞTE ADAM GİBİ BAŞKAN

Başaka belediye başkanları gibi belediyede çalışan şanslı kesime P zam yapıp, diğer çalışanlara dalga geçip, alay eder gibi %5 zam yapan baş kanlara örnek olsun, Altınova Belediyesi’nde en düşük maaş 3 bin 525 lira oldu.

Altınova Semt Pazarı’nda sıkı denetim

Altınova Semt Pazarında; vatandaşlar, HES Kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapıldıktan sonra pazar alanına alınırken maske kontrolü, ateş ölçümü ve dezenfekte işlemi uygulanıyor.

İşte belediye başkanı! İşte icraat! Kapalı olan esnafa can suyu

Altınova Belediyesi, salgınla mücadele kapsamında ilçede kapalı bulunan esnafa maddi yardımda bulundu.

GÖLCÜKLÜ ECEM HERKESİ ÜZDÜ!

Son Dakika, 17 yaşındaki Ecem Balcı’dan 5 Ocak gününden beri haber alınamıyordu. En son annesinin imam nikahlı eşi Süleyman K. ile beraber olduğu belirlenen Ecem Balcı bir türlü bulunamamıştı.

Mürsel Gazi’den Mehmetçiğe mektup…

Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, Hakkâri Çukurca’daki II. Hudut Tugay Komutanlığı’nda sınır savunması yapan Mehmetçiklere moral- destek amacıyla mektup yazdı.

Kocaeli'de nüfusu en az artan ilçe Karamürsel

Kocaeli'de 2017 Yılında en az nüfusu artan ilçe Karamürsel oldu.Ocak ayının sonunda açıklanan Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi Sonuçlarına göre Kocaeli’nin nüfusu 1 milyon 883 bin 270’e yükseldi.

Başarılı başkan Halil Yanık güven tazeledi

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 53. Genel kurulu kooperatifin toplantı salonunda yapıldı.

Yalova’da ‘6 BİN’ deprem oldu! Uzmanlar uyardı!

Uzun yıllardır turizm ve sağlık sektörüne hizmet veren Yalova’nın Termal ilçesinde 2014 yılı Ağustos ayında 6 binin üzerinde deprem meydana geldi.

Kaçak avcılara büyük ceza!

Kaçak avlandıkları ve ekosisteme zarar verdikleri iddiasıyla 96 kişiye 305 bin 650 TL idari para cezası kesildi.

Karamürsel'de hırsızlar bilgisayar mağazasını patlattı

Karamürsel'de gece geç saatlerde 3 kişi olduğu iddia edilen hırsızlar bilgisayar mağazasına girdiler.

Altınova Jandarma Uyuşturucuya geçit vermiyor!

Altınova ilçesinde bin 100 kök Hint keneviri ele geçirildi. Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Subaşı beldesinde bir arazide Hint keneviri olduğu ihbarı üzerine