Minik Haberleri

Minik Haberleri

Karamürsel'in süper minik kahramanları

Karamürselli yüzücüler başarıya doymuyor Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sporcuları  başarıya doymuyor.    

Karamürsel'de korkunç kaza!

Karamürsel'de korkunç kaza. iki yaşındaki bebek evin mutfak penceresinden iki kat aşağıya beton zemine düştü. Olay 4 Temmuz mahallesi 2118 Sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İki yaşındaki Mahmut A.

Karamürsel Birej Koleji'nin minik öğrencileri Polis Haftasını kutladı

Karamürsel Birej Koleji'nin minik öğrencileri Polis Haftasını kutladı. Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümünü kutlamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü polis noktasını ziyaret etti.  

Karamürsel'den canlı yayın ile büyük destek!

Akyüz çiftinin 8 aylık kızı Berra'ya, doğduktan 40 gün sonra hareket edemeyince götürüldüğü hastanede Spinal Musküler Atrofi (SMA) teşhisi kondu. Karamürsel'de küçük Berra yaşasın diye canlı yayın ile kampanya başlatıldı.

Karamürsel’de silahlı saldırı; 1 kişi yaşamını kaybetti! 

Karamürsel’de iki kişi arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. Burak Eren (32) yaşamını yitirdi.

MİNİK HANZALA HAYATA TUTUNUYOR

Ereğli Mahallesinde ikamet eden ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Raşit Akın’ın minik oğlu Hanzala Akın (1)  evlerinin 3.katın da oynarken biranda dairenin penceresinden aşağıya boşluğa düştü.

Minik bir bebek için acil kan aranıyor

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Umuttepe hastanesinde yeni doğan bir bebek için acil kan aranıyor. Lütfen hemen paylaşalım ve kan bulunması için yardım

MİNİK MUHAMMET YAŞAMINI KAYBETTİ

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş adamı Aykut Melih GÜÇLÜ’nün yiğeni minik Muhammet Enes Kırmızı yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de minikler yıl sonu şenliğinde doyasıya eğlendi

Karamürsel İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim alan öğrenciler için yıl sonu programı düzenlendi.

Küçük çocuk kazada yaşamını kaybetti

Dün otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 3 yaşındaki Suriyeli çocuk, Karamürsel'de toprağa verildi.

Karamürsel'in minik kahramanları

Büyük bir heyecan içinde devam eden Küçük Erkekler Futbol İl birinciliği çeyrek final maçları Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan dört karşılaşma ile devam etti.

Karamürsel'de minikler güvende

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü öncülüğünde Çocuk Şube, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ortaklığında, aktif eğitim öğretim yılı içerisinde

Minik Leyla'nın cansız bedenine ulaşıldı, acı haber aileyi kahretti !

Flaş haber: Ağrı'da 18 gündür aranan 4 yaşındaki Leyla'dan acı haber geldi. Minik Leyla'nın cansız bedenine ulaşıldı.

Bozdağ'dan "hadım" açıklaması

Minik Eylül'ün öldürülmesinin ardından hükümet harekete geçti. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ "Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız" açıklamasını yaptı.

Karamürsel'de korkunç kazada

Leyla'yı bulana 300 bin TL ödül!

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir'in yeğeni 4 yaşındaki minik Leyla için ekipler arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Otomobilin çarpıp kaçtığı minik Raif öldü

Çayırova'da dün meydana gelen kazada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 5 yaşındaki Raif Demirel, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.

Kocaeli'nde kahraman şoför, minik Ömer’i hayata döndürdü

Halk otobüsünde kalbi duran, dili boğazına kaçan 10 aylık erkek bebeğin hayatını, otobüs şoförü Hayrettin Şahin'in müdahaleleri kurtardı.

Karamürselli Genç Funda kaza kurbanı oldu

Aslen Karamürselli olan ancak işi nedeniyle İstanbul'da ikamet eden 36 yaşındaki Funda Ocak, geçtiğimiz hafta yaşanan trafik kazası nedeniyle kaldırıldığı hastanede 1 haftalık yaşam mücadelesini kaybetti

Karamürsel'in sevilen esnafı vefat etti

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Ali Sağdınç sabah saatlerinde kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesin'de vefat etti.

Karamürsel'in gururu Mehmet Efe şampiyon oldu

11/14/08/2017 Tarihinde Antalya ilinde devam eden Minikler Türkiye şampiyonasında 7. Turda Elenerek 245 kişinin arasından 36 kg ' da

Bir umuttur yaşamak, ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN PAYLAŞIN

Bu kızımızın sadece 1 ayı kaldı ama insanımıza güveniyoruz" AML teşhisi konulan 3,5 yaşındaki Güler yaşaması için ilik aranıyor 05436192540 Bir umut ol Lütfen paylaşın ve bir umut ilik bulunsun.

Ceylin cinayetinin detayları ortaya çıkıyor 

Müge Anlı 13 Haziran 2017 Salı günü ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor ve Minik Ceylin'in ölümüyle iligli detaylar ortaya çıkarılıyor.

Minik Ceylin'den acı haber geldi

FLAŞ HABER: İzmir’de kaçırılan minik Ceylin'in cesedi bulundu...

Bonzai Bağımlısı, Parktan Kaçırdığı 5 Yaşındaki Eylül'ü Tecavüz Edip Öldürdü!

Yalova'da çocuk parkından kaçırılan 5 yaşındaki minik Eylül'ün cansız bedeni metruk bir binada valizin içinde bulundu. Eylül'ü, bonzai bağımlısı M.Ş.A'nın tecavüz edip öldürdüğü iddia edildi.

Çocuk Nüfus Oranları Açıklandı, Kocaeli Bakın Kaçıncı Sırada

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), "İllere ve yaş grubuna göre çocuk nüfusu" araştırmasında 0-17 yaş aralığında olan çocuk nüfusunun il nüfusuna olan oranlarını yayınladı.

Karamürsel'de 5 yaşındaki minik çocuğa araba çarptı

Olay 16:00 sularında 4 Temmuz mahallesi 106. Sokakta arkadaşları ile oyun oynayan D.A (5) henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda yola fırladığı

Karamürsel'de minik hırsızlar yakalandı

Gölcük'ten çaldıkları iddia edilen motosikletle gezen ve Karamürsel'de polisler tarafından durumlarından şüphelenilen yaşı küçük 4 kişi yakalandı.