Muhammed Haberleri

Muhammed Haberleri

Karamürsel'in süper minik kahramanları

Karamürselli yüzücüler başarıya doymuyor Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sporcuları  başarıya doymuyor.    

İsmailağa Cemaatinin Şeyhi Mahmud Efendi hastaneye kaldırıldı.

İsmailağa Cemaatinin Lideri Mahmud (Ustaosmanoğlu) Efendi hastaneye kaldırıldı Nakşibendi Tarikatının Halidiye Kolu İsmailağa Şubesi’nin Şeyhi Mahmud (Ustaosmanoğlu) Efendinin hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Şehidimiz var! Diyarbakır'dan acı haber geldi!

Yalova'lı askerimiz İslâm Altuğ Diyarbakır Lice'de şehit olmuştur.

Karamürsel Altınkemer plajında boğulma tehlikesi

Karamürsel Altınkemer Plajı'nda denize giren "Paşa" isimli köpek çok fazla açıldığını gören sahibi köpeğini kurtarmak için denize atladı. Köpekle birlikte denizin ortasında mahsurkalan Muhammed ve köpeği Paşa herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Kocaeli'nde 4 yaşındaki çocuğun oyun parkında ayağı koptu

Alışveriş merkezinde bulunan oyun parkına giden 4 yaşındaki Muhammed Hamza Başaran'ın ayağı, lunapark oyuncağının altında kalarak koptu. Muhammed, hastanede tedaviye alındı.

Mevlid Kandili’nin anlamı ve önemi

Mevlit Kandili alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa'nın dünyaya gelişinin yıldönümüdür. Mevlid Kandili Hz. Peygamberin insanlığa sunduğu

Tüm Kapılar Açıldı Harem-i Şerifte İnsan Seli

Mescid-i Aksa'da kapılar açıldı! On binlerce kişi Harem-i Şerif'e girmeye başladı.

Derik kaymakamı şehit oldu!

Dün Mardin'de PKK'nın hain saldırısında yaralanan Derik kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, şehit oldu.

Kaymakam dahil çok sayıda yaralı var

Mardin'de kaymakamlığa roketatarlı saldırı Mardin‘in Derik ilçesi’nde Kaymakamlık konutuna roketatarlı saldırı düzenlendi.

Hayvanların Abisi Muhammed Ali Yürekli Vefat Etti

14 yaşındaki Muhammed Ali Yürekli geçirdiği bir hastalık sonucu hayata gözlerini yumdu.

Medine'de Mescid-i Nebi Yakınında İftar Saatinde Patlama!

Medine'de içinde Hz. Muhammed'in de kabrinin bulunduğu Mescid-i Nebi yakınında bulunan emniyet binasına yönelik intihar saldırısı düzenlendi. Çok sayıda ölü ve yaralı var.

Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü Kuşak Sınavı Yapıldı

Karamürsel'de eğitim alan taekwondocular için  1.Dönem taekwondo kuşak sınavı, il temsilciliği ve jüri başkanlığı tarafından kıvanç spor kulübünde yapıldı.

Karamürsel Gençlik Spor İl Müdürlüğü Güreş Takımı Çok Sıkı Çalışıyor

Karamürsel Gençlik Spor İl Müdürlüğü 11-15 yaş güreş takımı Karamürsel Spor salonunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yarın Mevlid Kandili

Mevlid kandili Peygamber efendimiz Hz. Muhammedin doğduğu gece olduğu için dinimizde büyük önem taşır.

Karamürsel Gençlik Spor İl Müdürlüğü güreş takımı çok sıkı çalışıyor

Adeta güreşçi ordusu haline gelen ve şu anda 20 kişiyle çalışmalarını sürdüren güreş takımında Kerem kahya, Efe Özkan, Efe Naci Kurtuluş, Melih Genç, Rıdvan Şentürk, Ali Emre Üstün, Ahmet Şişman, Münir Akkuş, Yusuf Gökkuş, Yalçın Kılıçaslan, Salih Hilal Dinçay, Emiran Ayaz, Engin Kılıçaslan, Ali Enes Çat, Sinan Çiloğlu, Burak Efe Üstün, Gürkan Karataş’tan oluşan güreş takımı haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma akşamları 17.00 ile 19.00 saatleri arasında antrenörleri Reşat Turgut , Murat Aydoğdu ve Muhammed Taşçı nezaretinde idmanlarını aralıksız sürdürüyor.

Karamürsel'de 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi hafif yaralandı

Karamürsel'de 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi hafif yaralandı Karamürsel İmsa Işıklarda 77 EU 308 , 41 K 3680 ve 41 K 2250 Plakalı 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi hafif yaralandı. İddialara göre kırmızı ışıkta bekleyen iki otomobile kamyonun çarpması sonucu, Muhammed D. (25), Emre Ö.(46), Semih A. (24), ve Selim A.(39) adlı şahıslar hafif şekilde yaralanarak Karamürsel Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu oldular. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel'de Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Karamürsel Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte konuşan eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Hz. Muhammed'i anlatmaya kelimelerin yetersiz kaldığını söyledi. Hz. Muhammed'in insanlık için en güzel örnek olduğunu ifade eden Nursaçan, "Allah'ın Resulü ahiret gününe inanlar için en güzel rol modeldir. Şükreden zengin, sabreden fakir olmak isteyen, ona baksın. Çünkü onu, rabbi terbiye etti. O hiçbir ilim dalını tahsil etmedi. Çünkü o, okumak için değil, okutmak için gönderildi. O, yazmak için değil, yazdırmak için gönderildi" ifadesini kullandı.