Muhsine Sarıca Hışır Haberleri

Muhsine Sarıca Hışır Haberleri

Lise eğitiminde başarının adresi yine değişmedi

Açıklanan YKS sonuçlarının ardından Karamürsel Birey Koleji müdiresi Muhsine Sarıca Hışır, alınan başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; "Bilindiği gibi ÖSYM 17-18 Haziran tarihinde yapılan YKS sonuçlarını 20 Temmuz günü açıklamıştı. açıklanan sonuçlara göre 2022-2023 yılında Eğitim Kurumlarımız, yine oldukça büyük başarı elde etmişlerdir.

Karamürsel Birey Koleji Zirveyi Yine Kimseye Bırakmadı

Karamürsel Birey Koleji öğrencileri, ilçe genelinde düzenlenen ortaokullar arası basketbol turnuvasında tüm rakiplerini mağlup ederek birinci oldu ve başarılarını tekrarladı.

Karamürsel Birey Koleji yine bir ilke imza attı

Karamürsel Birey Koleji yine büyük bir başarıya imza attı. Karamürsel'de açıldığı günden bu yana başta ilçe genelinde olmak üzere bölgede adından sık bir şekilde söz ettirmeye devam ediyor.

Birey Kolejinden muhteşem mezuniyet

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Karamürsel Birey Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıflar Mezuniyet Töreni, 14 Haziran 2022  Salı günü okul kampüsünde yapıldı. Okul yönetim kurulu başkanı ve kurucu temsilcisi Muhsine Sarıca Hışır , Yusuf Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Karamürsel Birej Koleji'nin minik öğrencileri Polis Haftasını kutladı

Karamürsel Birej Koleji'nin minik öğrencileri Polis Haftasını kutladı. Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümünü kutlamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü polis noktasını ziyaret etti.  

Karamürsel Birey Koleji ilk mezunlarını verdi

Karamürsel’in eğitimde en büyük sorunlarından biri olan kolej sıkıntısını yaptıkları muhteşem tesis ile kökünden çözen “BİREY KOLEJİ” okul binasında düzenlenen muhteşem bir programla ilk mezunlarını verdi.