Müteahhit Haberleri

Müteahhit Haberleri

Karamürsel’den çalındı, Darıca’da bulundu

İş adamı ve müteahhit Hasan Bozdağ’a ait sandal, Karamürsel Ereğli’de sahilde deniz kenarından çalınmıştı.

İsmail Yıldırım garibanın hakkını yiyenlere bakalım ne yapacak

Karamürsel Belediyesinin dikkatine  Karamürsel'de ne kadar müteahhit varsa seve seve onlara ramazan erzakı yaptırdınız, erzak dağıtımında size müracaat eden birçok ihtiyaç sahiplerini elimde erzak kalmadı diye geri çeviriyorsunuz bir sonra gelene istediğiniz gibi erzak veriyorsunuz.

Ramazan günü nedir bu eziyet!

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde asfalt yenileme çalışmalarında işi alan müteahhit firmanın dikkatsiz ve umursamaz bir şekilde yapılan çalışmalar nedeni ile ortalık toz, duman oldu.

BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK İZİNLİ EZİYET

Karamürsel’de bir inşaat gece yarısına kadar çalışmalarını sonlandırmayınca mahalle ayağa kalktı.

Resmi Gazete'de yayımlandı: On binlerce müteahhit meslekten men edilebilir

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 3 Ekim tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

İŞ YAPIYORUZ DİYE VATANDAŞA ZULÜM EDEMEZSİNİZ!

Karamürsel Dal-Çık inşaatını üstlenen taşeron firma çalışanları artık esnafa ve vatandaşa zulüm etmeye başladı.

Büyükakın “Erken bitirin” talimatı verdi

Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaları inceleyen Genel Sekreter Gündoğdu, Başkan Büyükakın’ın “Erken bitirin” talimatını müteahhit firmaya iletti.  

Karamürsel Dalçık yeniden ihaleye çıkacak AMA!

Karamürsel kent meydanında inşa edilecek ve ilçenin iki yakasını bütünleştirecek tünel geçişli kavşak projesi hakkında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Hiçbir risk yok

BALIK ADSINI YAPAN MÜTEAHHİT GENÇ YAŞTA HAYATINI KAYBETTİ

Karamürsel balık adası projesi inşaatının yapım ihalesi alan 3B inşaat firması sahibi Mehmet Muhlis Hasar geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de parasını veren müteahhit düdüğü çalıyor!

Karamürsel Belediyesi son zamanda mantar gibi sayısı artan müteahhitlerin yaptıkları hataları görmezden gelince ceremesini gariban vatandaş çekiyor.

İnşaatlar yüzünden vatandaş sokakta yürüyemiyor

Karamürsel'de bitmek bilmeyen inşaatlar yüzünden insanlar çıldırma noktasına geldi.

Karamürsel'de inşaatlara inanılmaz cezalar kesiliyor

Karamürsel'de son zamanlarda müteahhitler çok dertli. Karamürsel Belediyesi'ne bağlı ekipler özellikle son zamanlarda yapılan inşaatlarda kimsenin gözünün yaşına bakmadıkları belirtilirken,

Karamürsel'de FETÖ/PYD Kapsamında 3 Tutuklama

Karamürsel'de ünlü müteahhit ve işletmeci Murat P. ve beraberin deki iki kişi dün akşam saatlerinde getirildikleri Karamürsel Devlet Hastanesi sonrasında tutukl

KYMD: Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı Çalıştayı

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği tarafından KOTO 2 No’lu Eğitim Salonu’nda Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı hakkında bir çalıştay tertip edildi.

Müteahhitler Yeni Başkanını Seçti

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Olağan Üstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Müteahhitlerin yeni başkanı Karamürselli Zekai İREN seçildi.

Çınar Öztürk'e muhteşem sünnet düğünü

Çınar Öztürk’e muhteşem sünnet düğünü Karamürsel’in tanınmış iş adamlarından Müteahhit Ömer Öztürk ile Fulya Öztürk’ün biricik oğulları Çınar için sünnet düğünü düzenledi. Karamürsel’in tanınmış iş adamlarından Müteahhit Ömer Öztürk ile Fulya Öztürk’ün biricik oğulları Çınar için sünnet düğünü düzenledi. Muhteşem bir düğünle erkekliğe ilk adımı atan Çınar Öztürk ve Öztürk Ailesi'ni, mutlu günlerinde dostları yalnız bırakmadılar. Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde düzenlenen sünnet düğününde Öztürk ailesi, özel günün sevincini aile bireyleri ve dostlarıyla birlikte paylaştılar. Gecede, kendisi için düzenlenen sünnet düğününde eğlenceli anlar yaşayan Çınar Öztürk’ün mutluluğu gözlerinden okundu. Gecede, canlı müzik ziyafetiyle davetliler geç saatlere kadar gönüllerince eğlenirken gecenin finalinde havai fişek gösterimiyle düğün sona erdi Buber Group Gazetecilik ve Yayın A.Ş. ailesi olarak küçük Çınar Öztürk ve tüm aile bireylerinin bu mutluluğunu paylaşıyor ve tebrik ediyoruz.