Myk Haberleri

Myk Haberleri

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan açıklama

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Başkan Erdoğan liderliğinde toplandı. Kritik toplantının açılışında canlı yayında açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan,

İnce: CHP genel başkana ve MYK üyelerine ait değildir dedi

30 yıl sonra ilk defa delege olmadığını söyleyen İnce, katıldığı toplantıda, "Davet ettiler, görüşlerimi anlatacağım. Bir tavsiyem olacak arkadaşlara onu söyleyeceğim" dedi. .

CHP milletvekili aday listesi kimler var?

CHP milletvekili aday listesi açıklandı. CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde 600 kişilik milletvekili aday listesi belli oldu.CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı'nda toplanan MYK ve PM toplantısının ardından CHP’nin milletvekili adayları belli oldu.

Yıldırım'dan Erken Seçim Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, zaman zaman kabine değişikliğine gitmenin demokrasilerin gereği olduğunu, bu konuda atılacak adımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile belirleyeceklerini belirterek, “Mutlaka önümüzdeki aylarda bu konuyu ele alacağımızı düşünüyorum” dedi.

CHP'den Sine-i Millet açıklaması

Levent Gök: MYK konuyu değerlendirdiklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu MYK'yı acil toplantıya çağırdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olağanüstü MYK'sını toplantıya çağırdı

Türkiye’de OHAL mi ilan edilecek?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'ın konuşmasından notlar;  Milli Güvenlik Kurulumuz toplandı. Bakanlar Kurulumuz toplanacak. Önemli bir gün.

CHP Milletvekili Aday Listesi Belli Oldu

CHP 3 İSİM İLE KATILACAK Ayhan Mutlu, Rasim Meriç ve Sabriye Şahin’in yerine yeni isimler yazıldı. Listenin 7, 8 ve 11. sıralarında aday adaylarından Semra Başlak, Müzeyyen Topçu Tan, Ehlinaz Torun, Tahsin Özer, Oğuzhan Kılıç, Yakup Törk, Ufuk Saka, Beyhan Korkmaz, Hurşit Güneş, Utkan Güneş, Hüseyin Avni Kurt ve Mehmet Sarıtoprak isimlerinden 3’ü aday olarak seçildi. Liste MYK toplantısının hemen ardından yapılacak.