Namazı Haberleri

Namazı Haberleri

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Namazdan çıktı Köpek Saldırısına Uğradı: Kolu Kırıldı

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akşam namazını kıldıktan sonra evine dönmeye çalışan 70 yaşındaki Ramazan Gülen, Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde saldırgan bir köpek grubunun hedefi oldu. Köpeklerden kaçarken dengesini kaybeden Gülen, yere düşerek kolunu kırdı.

Emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu Hayatını Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Biçeroğlu'nun vefatı, şehirde büyük üzüntü yarattı.

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayram namazı saat kaçta kılınacak.   İslam alemi bir bayrama daha erişti.

Muhtar Osman Günaydın'ın acı kaybı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Muhtarı Osman Günaydın'ın eşi Hülya Günaydın vefat etti. Hülya Günaydın' ın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde kılınan Cuma namazının ardından yeni mezarlıkta toprağa verildi.

Bu acıya yürek dayanmaz! Bir evladı ceza evine, bir evladı toprağa!

Bu acıya yürek dayanmaz. Dün sabah saatlerinde Karamürsel'de yaşanan korkunç olay sonrası bu gün Karamürsel Merkez Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Murat Can Torun, toprağa verilirken uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen ve abisini öldüren Emre Torun ise Ceza evine gönderildi.

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Ramazan Bayramı için sayılı saatler kaldı. Ramazan Bayram namazı saat kaçta kılınacak.

Ali Konuş için mevlid-i şerif ve ikram programına tüm halkımız davetli

Karamürsel`de faaliyet gösteren Konuş Elektrik`in kurucusu Elektrikçi Hacı Ali Konuş`un vefatının  18. yıl dönümüne rastlayan (17 Ocak 2023 Salı) Karamürsel Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip merhuma ve ebediyete göçen tüm aile

Karamürsel girişinde feci kaza! Genç yaşta hayatını kaybetti

D-130 Karayolu üzerinde Gölcük istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir neden ile motosiklet kazası yapan Süleyman Sarıer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta hayatını kaybeden Sarıer'in cenazesi bugün öğle namazında toprağa verilecek. Sarıer’in önümüzdeki 6 Ağustos Cumartesi günü 39’uncu yaş günü olduğu öğrenildi.

Kurban Bayramı Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayramı sabahına İslam alemi bayram namazıyla başlayacak. Bayram namazı saat kaçta kılınacak. Yılda iki kere kılınan bayram namazı nasıl kılınır?

Sabah namazından sonra gidip sıra almak için sıra bekliyorlar

Karamürsel Diş Hastanesi'ne randevu almak için sabah namazından sonra kalkıp gittiklerini, merdivende oturarak yada merdiven boşluğunda ayakta uzun bir süre sıra almak için sıra beklediklerini dile getirdiler.

Tahir Büyükakın Kadir gecesini memleketinde idrak etti

Başkan Büyükakın, Kadir Gecesi’nde teravih namazını Karamürsel Ereğli Merkez Camisi’nde kıldı.

Hasan Aksüt bu gün defnedilecek

Karamürsel'in Kızderbent mahallesinde dün akşam yaşanan korkunç olayda tabanca ile vurularak öldürülen ilçe milli eğitim müdürlüğünde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Hasan Aksüt ikinde namazına müteakip, Kızderbent mahallesinde defnedilecek.

Adem Akkuş kalbine yenildi

Adem Akkuş (83) kalp krizi nedeniyle vefat etti. Yurtdışından emekli olan ve 4 çocuk babası Akkuş'un cenazesi ikindi namazına müteakip Karapınar Camii'nde

13 Mayıs camiler açık mı? Diyanet'ten Namaz açıklaması!

Diyanet İşleri Başkanlığı 2021 Ramazan Bayramı namaz saatlerini açıkladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen koşulları sağlanarak

İçişleri Bakanlığı’ndan cuma namazı kararı

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan'da da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi sonrası İçişleri Bakanlığı, "Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan 23 Nisan 2021 Cuma günü vatandaşlarımız cuma namazı için camilere gidebilecekler mi?" sorusunu yanıtladı.  

Yılbaşı kısıtlamasın 'da Cuma namazı kılınabilecek!

Cuma namazına gitmek isteyen vatandaşlar, yarın araç kullanmamak şartıyla ikametlerine en yakın camiye gidip gelebilecek. 

Hakan Kara ikindi vakti defnedilecek

Karamürsel ve bölgede çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Hakan Kara kendi evinde kalbine yenik düştü. Cenaze namazı

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayramı sabahına İslam alemi bayram namazıyla başlayacak. Bayram namazı saat kaçta kılınacak. Yılda iki kere kılınan bayram namazı nasıl kılınır?

Ayasofya'nın ibadete açılması için 86 yıllık hasret sona erdi

Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazı ile birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz.

Cuma hasreti bu gün bitti

Karamürsel’de vatandaşlar cami ve okul bahçelerinde Cuma namazı kıldı.

Kocaeli genelin'de namaz kılınacak camiler ve açık alanlar

Camilerin yeniden ibadete açılmasıyla birlikte Karamürsel'de Cuma Namazı ile vakit namazların kılınacağı camilerin ve açık alanların listesi açıklandı

Karamürsel'de namaz kılınacak camiler ve açık alanlar 

Camilerin yeniden ibadete açılmasıyla birlikte Karamürsel'de Cuma Namazı ile vakit namazların kılınacağı camilerin ve açık alanların  listesi açıklandı

Diyanet'ten "Bayram Namazı" açıklaması

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Zeki Sayar, bayram namazının Cuma namazı gibi camide cemaatle kılınan bir namaz olduğunu ve evde kılınamayacağını söyledi.

Camilerin açılacağı tarihi açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte şartları uygun camilerden başlanarak camilerin ibadete açılacağını söyledi.

Diyanet'ten oruç ve Teravih Namazı açıklaması

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ramazan ayına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erbaş, "Orucun bütün bilimsel araştırmalarda bağışıklığı güçlendirdiği ortaya konulmuştur.

Bayram Namazı Saat Kaçta?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayramı sabahına İslam alemi bayram namazıyla başlayacak. Bayram namazı saat kaçta kılınacak. Yılda iki kere kılınan bayram namazı nasıl kılınır?

Kocaeli geneli ilçe ilçe bayram namazı saatleri

Kocaeli geneli Ramazan Bayramı namaz saati vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kocaeli gebeli ilçe ilçe bayram namazı kaçta kılınacak? Bayram namazı nasıl kılınır?

CAMİYİ BASAN KEDİ İMAMIN AKLINI ALDI

Kocaeli Karamürsel Ereğli Merkez Camiinde teravih namazı öncesi Kuran-ı kerim okuyan Ereğli Merkez Camii imam hatibi Fatih Mehmet Koca kafasına atlayan kediyi fark etmesi ile biranda ürktü. Yılların tecrübeli ismi Kuran-ı kerim okumaya devam ederken cami cemaati kaçak kediyi dışarı çıkarmaya çalıştı.