Netice Haberleri

Netice Haberleri

Karamürsel-Gölcük-Gebze büyük operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 19 Mayıs 2023 tarihinde Gölcük, Karamürsel ve Gebze İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde

Ramazan için tam kapanma kararı salı günü belli olacak

Ramazan boyunca tam kapanma ile alakalı olarak verilecek kesin karar, Pazartesi günü yapılacak Bilim Kurulu toplantısında ki, değerlendirmeler neticesinde

Deniz sezonu resmen kapandı!

KOSKEM sezonu kayıpsız kapattı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri, yaptıkları özverili çalışma neticesinde 2020 yaz sezonunu kayıpsız kapattı.

Lütfen Paylaşın bu çok önemli !

Ülkemizde son dönemlerde yaşanmış olan olumsuz durumlar neticesinde KIZILAY Kan merkezlerinde hali hazırda tutulan stoklarda büyük bir azalma oluşmuş bulunmaktadır.

Son dakika haberi: İdlib'de 4 asker şehit oldu, 9 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de rejim unsurları tarafından yapılan yoğun topçu atışı neticesinde 4 askerimizin şehit olduğunu, 1'i ağır 9 askerin de yaralandığını duyurdu.

Metamfetamin gençlerin başına bela oldu

Kocaeli’de jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bekçi alımı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakan açıkladı!

On binlerce genç bekçi olma hayallerini kurarken, geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamalar neticesinde bekçi alımı yapılacağı duyurulmuştu.

Millet İttifakı, adaylarını tanıttı

CHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Eğer netice alamazsak bir daha seçim olmayabilir” derken

Karamürsel'in sevilen siması Ufuk Selvi bugün defnedilecek

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ufuk Selvi dün çalıştığı iş yerinde geçirdiği ani kalp krizi neticesinde vefat etmiştir. Merhumun cenazesi

Çalışanların beklediği haber geldi !

Sistemin neleri kapsayacağı neleri dışarıda bırakacağı merak ediliyor. Güncel haberlere göre; Avusturya Modeli örnek alınıyor. Modelin avantajı çok ve isteyen internetten hesabını takip edebiliyor.

Karamürsel Kan Bağışı Kampanyası

Ülkemizde son dönemlerde yaşanmış olan olumsuz durumlar neticesinde KIZILAY Kan merkezlerinde hali hazırda tutulan stoklarda büyük bir azalma oluşmuş bulunmaktadır.

Yasin Eygün DUA BEKLİYOR

Karamürsel'in sevilen simalarından Yasin Eygün geçtiğimiz günlerde geçirdiği ani rahatsızlık neticesinde beyin damarları zarar görmüş ve Kocaeli Sopalı Devlet

Karamürsel'de Şüpheli Araç Alarmı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne gelen ihbar neticesinde şüpheli araç Kızmeslek Lisesi ışıklarda durduruldu.

Ereğli'de 411 Adet Altın Sikke Ele Geçirildi

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde 411 adet altın sikke ele geçirildi.

BANKADAN ATLAYAN 4 KİŞİ HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Bu akşam saat 17:00 sıralarında gölcük halk bankasına giren soyguncu banka çalışanlarını rehin almıştı rehin alınanlar saldırganın bir anlık dikkatsizliği neticesinde kaçmayı başardıkları belirtildi.Bu esnada panik yaparak bankanın 2.katından atlayan İbrahim F., Meral E. Havva Ç. olmak üzere 4 kişinin ayaklarından yaralandığı yaralılardan 3 tanesi gölcük devlet hastanesine kaldırılırken 1 kişinin durumunun kötü olduğu izmit'te özel bir hastanede ameliyata alındığı bilgisini veren Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ŞENOL ERGÜNEY yaralıların hiç birinin hayati tehlikesi olmadığını ve gerek Gölcük gerekse Kocaeli genelinde bütün hastanelerde önlem alındığı bilgisini paylaştı.

İlçemizde Yaşanan Tükürük Cinayetinin Davası Ertelendi

ilçemizde geçtiğimiz yıl bir kişinin göğsünden tüfekle vurularak öldürülmesi ile ilgili görülen dava il dışındaki tanıkların gelerek dinlenmesi amacıyla ileri bir tarihe alındı. ilçemizde 2014 yılında gerçekleşen olayda, Erkan Öpöz (19) isimli genç, Atatürk Ortaokulu önünde göğsünden tüfekle vurularak öldürülmüştü. Konuyla ilgili yürütülen soruşturma neticesinde katil zanlısı olan ikizlerden E.N. (17) Yalova’da, M.N. ise İstanbul’da gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmışlardı

ALİ KARACAN YEĞENİM HALA YOĞUN BAKIMDA DUALARINIZI BEKLİYORUZ

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde durakta beklediği sırada trafik kazası geçiren karamürsel'in sevilen simalarından ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karan'ın eğeni olan Abdulkadir Ekin kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesinde geçirdiği bir dizi ameliyat neticesinde yaşama tutundu.Üç gündür yoğun bakımda olan Ekin ile yakından ilgilenen Karacan yaptığı açıklamada ailesi,akrabaları ve yakınları ile umutla bekliyoruz.Bütün imkanlar kullanılarak keren her şey yapılmıştır.Dualarımız bir an önce iyileşerek aramıza dönmesi yönündedir.Bütün herkesten dua bekliyoruz dedi. BİNLERCE MAİL VE ONLARCA TELEFON Abdulkadir Ekin için gazetemize bir çok mail ve telefon aldık.Durumu ile alakalı bilgi isteyen bir çok takipçimiz mutlu haberlerini bekliyor.Umarız kısa sürede sağlığına kavuşur ve dualar kabul olur biran önce tekrar aramıza döner.

KARAMÜRSELLİ ABDULKADİR EKİN AMELİYATTAN ÇIKTI

Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde durakta beklediği sırada trafik kazası geçiren karamürsel'in sevilen simalarından Abdulkadir Ekin kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesinde geçirdiği bir dizi ameliyat neticesinde yaşama tutundu. HALA YOĞUN BAKIMDA Abdulkadir Ekin geçirdiği kaza neticesinde ağar yaralanmış ve ameliyata alınmıştı ameliyatın iyi geçtiğini belirten doktorlar kritik bir süreç geçiren hastanın bünyesinin kuvvetli olduğunu ve yapılan müdahalelere sonuç verdiğini belirttiler.Evli ve bir çocuk babası olan Adbulkadir Ekin için umut dolu bekleyiş devam ediyor. Dualarımız senin için.

Başıboş köpekler Karamürsel'i bastı!

Başıboş köpekler Karamürsel'i bastı! Karamürsel'de sayıları hızla artan ve bir türlü önüne geçilemeyen başıboş köpeklerin Karamürsel'in merkezinde sürüler halinde gezmeleri büyük tedirginlik oluşturuyor. Çocukların ve de büyüklerin korkulu rüyası haline gelen başıboş köpeklerden dolayı vatandaşlar tedirgin. Sokaklarda bilhassa sahil şeridinde başıboş gezen sahipsiz köpeklerin oluşturduğu tehlikeye henüz tam anlamıyla bir çözüm bulunabilmiş değil. İki yıl önce Karamürsel’de 13 yaşındaki Bayram Varol adlı çocuk sokakta başıboş bir köpekten kaçarken otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Genç bir hayat gitti. Bir köpekten. Karamürsel'de dolaşan bu başıboş köpekler ne kadar zararsız denilse de netice sahipsiz sokak hayvanı. Üstelik aşısız. Kocaeli Büyükşehir belediyesi ve de Karamürsel Belediyesi bu konuda neden bir girişimde bulunmuyor merak konusu. 13 yaşında bir çocuk köpekten kaçarken hayatını kaybetmişti hatırlatmak ne kadar acıysa bu gibi olayların önüne geçmekte belediyenin işi. Köpeklerin topluca Karamürsel'in göbeğinde dolaşmaları vatandaşları tedirgin ediyor!!!! Yetkililere duyurulur.

Acun Ilıcalı Karamürsel'de Okul Yaptıracak

Geçtiğimiz aylarda sizlere duyurduğumuz haberde ünlü yapımcı Acun Ilıcalın abeyi Dr. Ömer Cenker Ilıcalı'nın ilçemize gelerek burada bir takım araştırmalar yaptığını duyurmuştuk.Bu araştırma ve incelemelerin neticesin'de Medya Patronu ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın 500 bin ile 1 milyon TL'lik işitme Engelliler Anaokulu'nun yapımını üstleneceği öğrenildi. Ilıcalı Karamürsel’de yapılacak olan İşitme Engelliler Anaokulu’nun protokolünü imzalamak üzere yarın izmit'te olacak. Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun makamında gerçekleştirilecek olan protokol töreninin yerel ve ulusal medya tarafından da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

TSK'da binin üzerinde kişiye soruşturma !

TSK'da paralel yapılanma iddiaları ile ilgili açıklama yapan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Binin üzerinde kişiyle ilgili ihbarlar gelmiştir. Bu iddialarla ilgili hem adli hem idari hem de Genelkurmay askeri savcılığı tarafından soruşturmalar başlatılmıştır. Neticelendiğinde elbette gereği yapılacaktır" dedi.

Kaymakam Narinoğlu, muhtar ve daire amirleriyle toplantı yaptı

Kaymakam Narinoğlu, muhtar ve daire amirleriyle toplantı yaptı Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nun talimatı ve koordinatörlüğü doğrultusunda Karamürsel’deki muhtarlar ve daire amirleriyle bir araya gelerek Karamürsel’de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verilerek, çalışma planı hazırlandı. Ekip çalışması neticesi oluşturulan Karamürsel 2015 Köy Eylem Planı, 7 Haziran Genel Seçimleri, spor sahası araştırmaları, köy okulları ve tarım yolları, şehitliklerin düzenlenmesi ve zirai atıklar gibi birçok konu hakkında yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca yeni kurulan Avrupa Birliği Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPAM) tarafından Yaşayan Tarih Araştırması (80+) , 41 kadın 41 Başarı Hikayesi, Anıt Ağaçlar Turizmi Geliştirme Projesi gibi uygulanacak ve uygulanmaya devam eden birçok proje hakkında bilgilendirme yapılarak muhtarlıkları ilgilendiren projelerde destekleri konusunda karar alındı

Gazanfer Bilge ölümünün 7. yılında anıldı

1933 yılında Karamürsel Belediye Başkanlığı yapan İsmail Bilge’nin oğlu olan Gazanfer Bilge 1923 yılında Karamürsel’de doğdu. İlkokulu Karamürsel’de bitiren Bilge, Gölcük Deniz Fabrikaları Okulundan mezun oldu. Askerliğini bahriyeli olarak Deniz Kuvvetlerinde yaptı. Askerlik sonrası sivil polis olarak emniyet teşkilatında hizmet verdi. Bu arada Kasımpaşa Spor Kulübünde güreş çalışmaları yaptı. Bu çalışmalar neticesinde 1946 Yılında Dünya, 1948 yılında da Olimpiyat şampiyonu oldu.

Karamürsel Emniyetinden Uyuşturucuya Büyük Darbe

Karamürsel Emniyetinden Büyük Uyuşturucu Operasyonu. 11 gram Bonzai, 88 adet hap yakalandı Emniyet Müdürlüğü son günlerde uyuşturucu madde kullanan şahıslara karşı göz açtırmıyor 28.02.2015 tarihinde gece devriyesi yapan emniyet görevlileri şüphelendikleri dört kişilik gurubu takibe aldı. Gurup polisi fark edince yere attıkları uyuşturucular polisin dikkatinden kaçmadı. Hemen şüphelendikleri şahısları etkisiz hale getiren ekip takviye kuvvet isteyip nöbetçi savcıya bilgi verdi. Nöbetçi savcının da duruma gösterdiği hassasiyet neticesinde 4 Temmuz Mahallesi 109. Cadde üzerinde bulunan şüphelilerin evlerine operasyon yapıldı. Yapılan operasyonun çok çabuk olması nedeni ile her şey ortaya çıktı ve şahısların evlerinde yapılan aramalarda 11 Gram Bonzai ve 88 tane uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıslardan A.K ( 22 ) evinde 11 Gr Bonzai Maddesi ve T.K ( 21 ) İn evinde ise 88 Adet Uyuşturucu Madde ele geçirildi. Alınan ifadelerin ve toplanan delillerin tamamlanması ile A.K , T. K. , M.Ç. , VE E.Y Nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildiler

Karamürsel Emniyetinden Büyük Uyuşturucu Operasyonu

Karamürsel Emniyetinden Büyük Uyuşturucu Operasyonu. 11 gram Bonzai, 88 adet hap yakalandı Emniyet Müdürlüğü son günlerde uyuşturucu madde kullanan şahıslara karşı göz açtırmıyor 28.02.2015 tarihinde gece devriyesi yapan emniyet görevlileri . Dikkatleri ve kusursuz takipleri neticesinde yaptığı çalışmalarda 11 Gram Bonzai ve 88 tane uyuşturucu hap ele geçirdi.