Nisa Erdoğan Haberleri

Nisa Erdoğan Haberleri

Alkışlar Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan'a

Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. İlçemizin gururu Nisa Erdoğan'a sponsor olan ve yakaladığı büyük başarılara sahip olmasına vesile olan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Karamürsel'de birçok sporcunun hayatına dokunması ilçe halkı tarafından büyük takdir görüyor.

Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Nisa Erdoğan rüzgarı

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası, Erzurum'da sona erdi.

Vedat Yılmaz, Karamürselli sporculara destek olmaya devam ediyor

Karamürselli iş adamı Vedat Yılmaz, geçtiğimiz gün büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 3.sü olmayı başaran Karamürsel'in altın kızı Nisa Erdoğan'a hediye

Nisa Erdoğan, Taekwondoda Türkiye 3'üncüsü Oldu

Ankara’da düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Karamürsel'in altın kızı Nisa Erdoğan Türkiye 3'üncüsü oldu.

Kıvançspor Kulübü'nde 2.dönem tekvando kuşak sınavı yapıldı.

Büyük heyacan yaşayan öğrenciler Atatürk Spor Salonu’ndaki imtihanda başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi etti. Antrenör İsa Gündağ müsabakalar nedeniyle son zamanlarda sporcularla yeteri kadar ilgilenemediklerini, ancak buna rağmen imtihanın oldukça başarılı geçtiğini söyledi. Gündağ kuşak atlayan sporcularına başarılar diledi ve tebrik etti.