Ödemeler Haberleri

Ödemeler Haberleri

Altınova tersaneler bölgesinde korkunç ihmaller

Altınova Tersanelerinde Çalışanlardan Çarpıcı İddialar: Çevre ve Emeklilik Mağduriyetleri

Kritik karar! Marketlerin açılış saati değişiyor!

Ticaret Bakanlığı'nın zincir marketlere yönelik hazırladığı taslakta pek çok meyvenin açıkta satışının sona ermesi ve bazı ürünler için satış yasağı ile birlikte açılış saatleri için sınırlama, ödemelerde 30 gün şartı,

Emeklilere Zam Haberi, Ocak'ta Ek Ödemeler Artıyor !

Ayrıca memur emeklileri için enflasyon farkı da kesinleşti. 5 aylık enflasyona göre fark yüzde 7.14 olacak.

Emekliye ödemeler başladı.

İkramiyeler… Emekli Sandığına bağlı emekliler bugün maaşlarını aldı

Müjde ! Teklif kabul edildi, O borçların %60 ı siliniyor

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, ödemelerin yüzde 60 oranında azaltan düzenlemenin de bulunduğu kanun teklifini kabul etti.

Vergi Yapılandırmasında Son Gün 30 Haziran

7020 sayılı kanun kapsamında, 31 Mart 2017 tarihinden öncesine ilişkin vergi, trafik, nüfus, seçim, öğrenim ve katkı kredisi, ceza ve ecrimisil gibi borçların yapılandırılmasında son gün 30 Haziran.

Çalışanların beklediği haber geldi !

Sistemin neleri kapsayacağı neleri dışarıda bırakacağı merak ediliyor. Güncel haberlere göre; Avusturya Modeli örnek alınıyor. Modelin avantajı çok ve isteyen internetten hesabını takip edebiliyor.

Emeklilere zam müjdesi! Yüzde 5'in Üstünde

Memurların ve memur emeklilerinin zam oranları belli oluyor.

KOSGEB'in faizsiz kredi ödemeleri başladı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "KOSGEB'in 50 bin liralık Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği ödemelerine bugün başlandı" dedi. İşte o açıklama ve detaylar...

65 Yaş üzeri için ödemeler yapıldı

Kocaeli'de 65 yaş ve üzeri vatandaşların taşınmasında minibüsçülere yapılan ödemeler, gecikmeli de olsa devam ediyor.

Harç Kayıt Ücretleri AÖF 2016

Aöf Iktisat Fakültesi Harç ücretleri Haberi ile ilgili merak edilen tüm bilgiler ve detaylar en son dakika bilgileri ile haberimizde yayınlanmıştır.Açıköğretim önlisans, lisans harç ücretleri ne kadar? Ödemeler nasıl ve hangi bankalara yapılacak? 2016 AÖF kayıtları ne zaman?

Kıdem tazminatını nasıl ödersiniz,İşte yeni düzenleme

Kamu, kurum veya kuruluşlarınca yapılacak kıdem tazminatı ödemeleri, doğrudan işçinin banka hesabına yapılacak. Kıdem tazminatının hesabında, daha önce kıdem tazminatı ödenmiş süreler dikkate alınmayacak, aynı kıdem süresi için 1 defadan fazla kıdem tazminatı ödenmeyecek. Ödemede, işçinin son çalıştığı kamu kurum veya kuruluşundaki en son ücretinin asgari ücret artış oranları dikkate alınarak güncellenmiş miktarı esas alınacak. Tespit edilen hizmet süresine ilişkin kıdem tazminatı, 10 Eylül 2014 tarihli kanunun yürürlüğe girdiği tarihten önce iş sözleşmesi feshedilmiş işçilere ödenmeyecek.