Okullar Arası Haberleri

Okullar Arası Haberleri

Kocaeli'nin birinci ve üçüncüsü Karamürsel'den

Kocaeli’nden Karamürsel’e il birincilik ödülü geldi. Kocaeli Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası serbest güreş müsabakalarında Karamürselli öğrenci Osman Kaptan Kocaeli il birincisi oldu.

Karamürsel Birey Koleji Zirveyi Yine Kimseye Bırakmadı

Karamürsel Birey Koleji öğrencileri, ilçe genelinde düzenlenen ortaokullar arası basketbol turnuvasında tüm rakiplerini mağlup ederek birinci oldu ve başarılarını tekrarladı.

Karamürsel'in altın çocukları büyük başarı yakaladılar

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nda Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi adından söz ettirdi. Karamürsel Amiral İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencileri, Öykü Bahar, İsmail İvgin, Elif Aykan, Duru Ayok, Ömer Hüseyin Kılıçarslan ve Azra Öztürk'ten oluşan takımı

Şampiyonlar yine Karamürsel'den çıktı

Masa tenisine, Akçakoca İHO damgası Derince’de düzenlenen okullar arasında Kocaeli Küçük Kızlar Masa Tenisi Şampiyonasına Karamürsel Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu damga vurdu.  

Karamürsel'in altın çocuğu Ada Çalış

Ada Çalış, Kocaeli'ye üç madalyayla döndü Ada Çalış, Yalova’da düzenlenen okullar arası yüzme yarışlarında Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Yüzme Kulübü adına yarıştı. Çalış, ilimize madalyalarıyla birlikte döndü.

Karamürsel'in gururu Eray Akbulup şampiyon oldu

Eskişehir’de gerçekleşen Okullar Arası Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası Finallerinde İzmit Lisesi öğrencisi, Karamürselli Eray Akbulut 63 kiloda Türkiye ikincisi oldu. 

Türkiye Şampiyonu Karamürsel'den çıktı

Türkiye şampiyonu Karamürsel'den çıktı. 24 ve 28 Mayıs tarihlerin'de Marmaris Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleşen okullar arası taekwondo şampiyonasın'da

Karamürsel'de Bilgi Yarışması Düzenlendi

Necdet Calp İlkokulu'nun konferans salonunda yapılan yarışmada, Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu birinci oldu.

Boksörler'den Başkan'a Şampiyonluk Sözü

Yalova Okullar Arası Lise Gençler Boks Turnuvasında İl Birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Altınova Anadolu Lisesi Boks Takımı, Başkan Metin Oral’ı ziyaret etti.

Okullar Arası Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 3'üncü Karamürsel'den

Eskişehir'de düzenlenen okullar arası Türkiye taekwondo şampiyonasında 3'üncü Karamürsel'den .

Yalova Okullar Arası Spor Müsabakalarına Altınova Damgası

Yalova genelinde özellikle okullar arası turnuvalarda birçok başarılara imza atan Altınova ilçesi bir yeni başarıya daha imza attı.

Boks'ta Birinciliği Altınova Anadolu Lisesi Kazandı

Yalova'da gerçekleşen Okullar Arası Lise Gençler Boks Turnuvası Yalova İl Birinciliği Yarışmalarına Anadolu Lisesi Boks Takımı damga vurdu.

100. YIL BARSELONA’DAN DÖNDÜ

100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus + KA219 Okullar Arası Stratejik Ortaklık kapsamında ortağı olduğu ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Merkezi

Liseli Basketbolcular Karamürselin Gururu

Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği'nde son 8 belli oldu.

Karamürsel'de 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı

Karamürsel'de 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77. yılı anma etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel'de de gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen anma etkinliğine Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Cumhuriyet Savcısı Zafer Birinci, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, öğrenciler ve sivil vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan anma etkinliğinde kaymakamlık, belediye, jandarma, AK Parti, CHP ve ADD çelenk bıraktı. Çelenk bırakılmasının ardından, sirenler çaldı, saygı duruşu gerçekleştirildi. Türk bayrağı göndere çekildikten sonra yarıya indirildi. Çelenk Törenin ardından Karamürsel Kültür Merkezinde Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Mustafa Kemal Atatürk konulu slayt gösterisi, Atatürk oratoryosu, şiirler okunarak tören sona erdi. Törenin ardından Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan okullar arası şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Program sonunda kaymakam Ahmet Narinoğlu ve Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım programı hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Voleybolda heyecan sürüyor

Voleybolda heyecan sürüyor Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları’nın birlikte düzenlediği okullar arası Genç Kızlar Voleybol turnuvasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor