Ölçü Haberleri

Ölçü Haberleri

Karamürsel İY, U-18 Ligi Elit A Grubu'nda Şampiyon!

U-18 Ligi Elit A Grubu'nda heyecan dolu maçlar tamamlandı ve son hafta karşılaşmalarının ardından Karamürsel İY şampiyonluğunu ilan etti.

Büyük acının üzerinden 66 yıl geçti

Türkiye'nin denizcilik tarihine kara bir leke olarak kazınan 1 Mart 1958 tarihinde yaşanan Üsküdar Faciası, hâlâ hafızalarda canlılığını koruyor.

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

Karamürsel'de İçme suyu Arıtma Tesisi

Karamürsel ilçesindeki içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Karamürsel Vapurunda Yolcu Fenalaştı, Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Karamürsel Emniyet servis araçlarını denetledi

Karamürsel genelinde 'illegal' çalışarak korsan servis faaliyetine yeltenenlere gerçekleştirdiği denetimler ile fırsat vermiyor.

Büyükakın, AKP İlçe İstişare Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Tahir Büyükakın, AKP İlçe İstişare Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Efsane Güreşçi Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel'de Büyük Kayıp: Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yine Altınova Yine tersane işçileri

Altınova ilçesinde bulunan bir otelde, 7 tersane işçisi karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Yeni Su Projeleriyle İçme ve Kullanma Suyu Temini Güvence Altında

Kocaeli Valiliği, büyük bir tüketim merkezi konumundaki bölgelerin su ihtiyacını karşılamak, endüstrinin ham madde ihtiyacını temin etmek ve ihracat gelirlerini artırmak amacıyla sanayi suyu imkanlarını genişletme çabalarını sürdürüyor.

Yine otobüs kazası yine çok sayıda ölüm

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Türkay Turizm'e ait bir yolcu otobüsü Alatarla köyü mevkisinde tarlaya devrildi.

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP ve AK Parti ilçe başkanlıklarına ziyaretlerde bulunmak üzere Karamürsel ve Gölcük'e gitti.

AK Parti Gölcük belediye başkanı adayı belli oldu!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkan adayları netleşmeye başladı. AK Parti’nin Gölcük Belediye Başkan adayı mevcut belediye başkanı 

Karamürsel'de 15 Roman Vatandaş Umreye Uğurlandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 15 Roman vatandaş umreye uğurlama töreni ile kutsal topraklara yolcu edildi. Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bu özel tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İçme Suyu Tesisleri 2024'te Tamamlanacak

Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İhsaniye Barajı'ndan Karamürsel ve Gölcük'e içme suyu sağlamak amacıyla bir ishale hattı ihalesi gerçekleştirilecek.

Regaip Kandili bugün idrak edilecek

Regaip Kandili, İslam aleminde rahmet ve bereketi bol "üç ayların" habercisi olarak kabul edilen önemli bir gecedir ve bu yıl bugün idrak edilecek.

AK Parti'de sürpriz gelişme

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz pazar günü 11’i büyükşehir olmak üzere toplam 26 ilin belediye başkan adayını açıkladı.

Karamürsel'den Umuttepeye giden otobüs kaza yaptı

Karamürsel - Umuttepe arası sefer yapan ve her gün yüzlerce vatandaşımızı taşıyan 750 numaralı Ulaşım Park'a ait belediye otobüsü, Orduevi mevki yakınlarında kaza yaptı. İşte detaylar...

Genç yaşta kendini astı!

Değirmendere Yüzbaşılar sahilde konteyner içinde Faruk Buğra Çalık'ın cansız bedenine ulaşıldı  Edinilen bilgilere göre Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar sahilde yürüyüş yapan bir vatandaş, kapısı açık bir konteyner olduğunu ve içinde hareketsiz duran bir şahıs olduğunu fark etti.

YİNE DEPREM!

5 gün önce Bursa Mudanya, bu akşam Yalova Çınarcık. Türkiye’nin gerçeği olan deprem, çevremizdeki vilayetleri sallamaya devam ediyor  

Sahile genç erkek cesedi vurdu!

Derince’de sahile erkek cesedi vurdu. Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunuyor.  

21 Yaşındaki gence kamyonet çarptı! Ağır yaralandı!

Karamürsel'de 21 yaşındaki gence yolun karşısına geçerken kamyonet çarptı. Ağır yaralanan genç Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karamürsel'in dünya yıldızı ameliyat oldu

Karamürselli dünya yıldızı ameliyat oldu. Milli futbolcu Merih Demiral, sağ diz menisküsünden ameliyat oldu.  

Değirmendere'de korkunç kaza genç yaşta hayatını kaybetti

Değirmendere’de orman yolunda Gölcük Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazöz, yaklaşık 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

Uyuşturucuya alıştırıp iğrenç şeyler yaptırıyorlar!

Karamürsel Dereköy Mahallesi'nde yaşandığı iddia edilen olaylar bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Karamürsel TV'nin özel haberi;

Merih Demiral abisinin düğünü için memleketine geldi

Sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'ye transfer olan Karamürselli Milli futbolcu Merih Demiral, önceki gün memleketi Karamürsel'e geldi.

Korkunç kaza 2 ölü 6 yaralı

Gölcük'te yaşanan feci kazada, Karamürselli işçileri taşıyan bir servis, rampa aşağı indiği sırada freni boşaldı ve kaldırımda yürüyen bir anne ile 5 yaşındaki kızına çarptı. Kazada anne ve kızı hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Şoförler mi haklı ? Yoksa vatandaş mı ?

Özel Halk Otobüsü şoförleri, beklentilerin altında aldıkları zammın ve ücretsiz kartların acısını yolculardan çıkarmaya devam ediyor.