Önde Haberleri

Önde Haberleri

Karamürsel'i kirleten gemilere ne zaman önlem alınacak?

Karamürsel'i kirleten gemilere karşı alınacak önlemler ne zaman hayata geçirilecek? Kocaeli'nin önde gelen sorunlarından biri olan çevre kirliliği, deniz kirliliği ile daha da derinleşiyor.

Hürriyetçi Eğitim Sendikası, Seçim Kuruluna Teşekkür Etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından Hürriyetçi Eğitim Sendikası'ndan Önder Kaymaz tarafından yapılan açıklamada, seçim görevlilerinin daha insanca koşullarda görev yaptığına dikkat çekilerek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Üyelerine teşekkür edildi.

Cinayet hükümlüsü Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de cinayet hükümlüsü yakalandıKocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 2019 yılında yaşanan cinayet olayına ilişkin hakkında kesinleşmiş 11 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü Oktay Basar, evinde yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılar yine iş başında!

Dolandırıcılardan SMS yağıyor! Binlerce kişiye aynı anda gönderildi işte o mesaj “adınıza alıcı ödemeli kargo gönderi kabul edilmiştir”  Dolandırıcıların yeni yöntemi dedirten mesajlara sakın ha kanmayın!

AK Parti başkanını aşağılarım! Kimsede ses çıkaramaz!

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkanı İsmail, Kocaeli Gündem Gazetesi'ne verdiği röportajda açtı ağzını yumdu gözünü. Adeta bir yerlere mesaj gönderen Yıldırım'ın Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete için dedikleri yenilir, yutulur değil.

Karamürsel'in altın çocukları tarih yazdı

İşte Karamürsel'in gururları. Фируз Маммадов önderliğinde Karamürsel Samba Academy ailesi Avrupa'yı feth etti. Karamürsel'in altın çocukları, Semih Şekeröz ve Oğuzhan Yılmazer Avrupa ikincisi olurken Osman Kırbaş Avrupa üçüncüsü olmuştur.

AK Parti başkanını aşağılarım! Kimsede ses çıkaramaz!

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkanı İsmail, Kocaeli Gündem Gazetesi'ne verdiği röportajda açtı ağzını yumdu gözünü. Adeta bir yerlere mesaj gönderen Yıldırım'ın Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete için dedikleri yenilir, yutulur değil.

Karamürsel SGK hakkında şikayetler artmaya başladı

Karamürsel genelinde son zamanlarda gazetemize gelen çok sayıda şikayet gönderisi var. Bu şikayetler, ilçe genelinde faaliyet gösteren bazı inşaat firmalarının kaçak ve sigortasız işçi çalıştırdığına dairdir, ve her geçen gün artmaktadır.

Kocaeli CHP 4 vekil çıkardı!

Hepsi yeni isim 2018 genel seçiminde Kocaeli’de 243 bin 606 oy alan CHP, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde oy sayısını 333 bin 159’a yükseltti. Bu artış ile CHP Kocaeli örgütleri meclise 4 milletvekili gönderdi.  

Kocaeli geneli ilçe ilçe sonuçlar belli oldu

Kocaeli'nin 12 ilçesinde adayların oy oranları belli oldu Kocaeli'nin 12 ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde tamamladı.  

Bu acıya yürek dayanmaz! Bir evladı ceza evine, bir evladı toprağa!

Bu acıya yürek dayanmaz. Dün sabah saatlerinde Karamürsel'de yaşanan korkunç olay sonrası bu gün Karamürsel Merkez Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Murat Can Torun, toprağa verilirken uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen ve abisini öldüren Emre Torun ise Ceza evine gönderildi.

Bir milletin kaderi bugün değişti

Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi, 103 yıl önce açıldı. Ulu Önder Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara armağan etti.

Karamürsel'in önde gelenleri araya girdi sükunet sağlandı

Karamürsel genelinde son günlerde yaşanan olaylara sonunda nokta koyuldu. İlçe genelinde her geçen gün büyüyen olaylar sonrası ilçenin önde gelenlerinin araya girmesi ile sükûnet sağlandı ve olaylar son buldu.

Ersin Özyılmaz idarecilere seslendi! Yönetemiyorsanız istifa edin

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen isimlerinden Ersin Özyılmaz son zamanlarda ilçede yaşanan 2 kişinin bıçakla 2 kişinin ise sopa ile yaralandığı ve sonrasında ilçe genelinde büyük bir gerginliğe neden olan olaylar zincirine duyarsız kalmadı ve tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

Kocaeli milletvekilleri açıklandı, Serpil Yılmaz liste dışı

Listeye girmesi kesin gözle bakılan Karamürselli başarılı isim Serpil Önder Yılmaz liste dışı kaldı.

İşte Ak Parti'nin yeni meclis üyesi

Karamürsel Ak Parti Belediye Meclis üyesi Serpil Önder Yılmaz'ın Ak Parti Millet Vekilliği aday, adayı olması ile istifa ettiği Karamürsel Belediyesi meclis üyeliğine Feridun Erturan getirildi.

Serpil Yılmaz mı ? İsmail Yıldırım mı ?

Karamürsel Ak Parti'de başladığı siyaset hayatını büyük başarılar ile taçlandırarak, AK PARTİ Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevinde olan Serpil Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın Kocaeli Millet Vekilliği için

Karamürsel CHP depremzedeler için seferber oldu

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık önderliğinde, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu liderliğinde yaşanan büyük felaketin hemen sonrasında tüm parti yönetimi, üyeleri, çocukları, aileleri depremin hemen ardından çok kısa bir zamanda koordine oldu.

Hürriyetçi Eğitim Sen’de Görev Değişimi

Yaklaşık bir yıl kadar önce İlçe Temsilciliğini kuran Hürriyetçi Eğitim Sendikası’nda İl Başkan Yardımcısı Önder Kaymaz ;  Karamürsel İlçe Temsilciliği görevine getirildi. Önceki İlçe Temsilcisi Serpil Acar Yıldırım ise Önder Kaymaz’dan boşalan İl Başkan Yardımcılığı görevine

Önder Kaymaz; haksızlık karşısında susmayacağız dedi!

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Önder Kaymaz 2023 Yılının Eğitim Camiasının yılı olması için büyük bir şevk ve azim ile çalıştıklarını ve her geçen gün bir çığ misali büyüyerek kocam bir aile olduklarını dile getirdi.

Karamürsel Emniyet 17 Yıl hapis cezası alan kaçağı yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler her yerde aranan mahkumu yakaladı. şlemiş olduğu yankesicilik suçlarından toplamda 17 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.D, Kocaeli Karamürsel ilçesinde yakalandı. Tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilen hükümlü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sait Mete ve İsmail Yıldırım gerilimi bitmiyor!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete arasında yaşanan gerilim her geçen gün büyüyerek devam ederken, haftalar önce gerilimin AK Parti Genel Merkeze hatta Recep Tayyip Erdoğan'a kadar iletildiğini yazmıştık. Son gelişmeler sonrası Ankara'dan bir ekip gönderildiği dile getirildi.

Divan Başkanı Karamürsel’den seçildi

Karamürsel'de özellikle eğitim camiası başta Karamürsel'de özellikle eğitim camiası başta olmak üzere geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Önder Kaymaz, HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN Genel Kurulunda Divan Başkanı Seçildi.

Başarılı isim Karamürsel'e başkan atandı

Ümit Özdağ önderliğinde teşkilatlanmaya devam eden Zafer Partisi Kocaeli’de iki ilçe başkanının daha atandığını duyurdu. Zafer Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı’na Yasin Erbayraktar, Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ise İdris Kılıçarslan atandı.  

Hürriyetçi Eğitim Sendikası gümbür gümbür geliyir

Geçtiğimiz ay içinde İl teşkilatını oluşturan Hürriyetçi Eğitim Sen kahvaltılı bir toplantıyla Karamürsel İlçe teşkilatını teşekkül ettirdi.

Karamürsel'den başladı! Gölcük'te patladı!

Karamürsel'de sahte altın satmaya çalıştığı ve daha sonra Gölcükte yakalanan Yasin Y. tutuklanarak ceza evine gönderildi.Y

Bu acıya yürek dayanmaz!

Karamürsel'de geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen Koray Erten geçtiğimiz gün 11.12.2021 tarihinde, Kaytazdere’de sabun imalathanesi bulunan ve en son Tokmak Köyü D-130 karayolu kenarında ürettiği birbirinden güzel sabunları satan, pek çok ülkeye ihracat yapan ve sabun gönderen Sabuncu Baba

Karamürsel'de yaşayan tersane işçisinin cesedi bulundu!

Karamürsel'de öldürülen tersane çalışanına ait olduğu değerlendirilen ceset, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi Bursa'nın Gemlik ilçesinde derede erkek cesedi bulundu.

Mustafa Kemal Atatürk rahmet ve minnet ile anıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Karamürsel’e gelişinin 88. Yıl dönümün de rahmet ve minnet ile kutlandı.