Operasyonlar Haberleri

Operasyonlar Haberleri

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarına karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirerek şehirdeki güvenlik önlemlerini arttırıyor. Kayacık Mahallesi ve 4 Temmuz Mahallesi'nde çalınan motosikletlerin izini süren ekipler, Orhan Y. ve Mehmet E. isimli şahısları tespit etti.

Altınova ve Karamürsel'de Tefecilik Yapan Çete Çökertildi

Operasyonlar sonucunda Yalova'da faaliyet gösteren ve "Çakar" olarak bilinen örgütün elebaşları Yılmaz ve Erdem Çakar dahil 8 örgüt üyesi gözaltına alındı.

Karamürsel Emniyet uyuşturucunun kökünü kazıyor

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede uyuşturucunun kökünü kazımak için operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Karamürsel emniyet er yada geç yakalar

Karamürsel'de gerçekleşen operasyonlarla uyuşturucu ile mücadele hız kesmeden devam ediyor.

Altınova'da uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

Altınova'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklanırken, diğer zanlının ise emniyetteki işlemleri sürüyor.    

Karamürsel-Gölcük-Gebze büyük operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 19 Mayıs 2023 tarihinde Gölcük, Karamürsel ve Gebze İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde

Karamürsel Jandarma göz açtırmıyor

Karamürsel Jandarma suç ve suçluya göz açtırmamaya devam ediyor. Özellikle son zamanlar art arda yaptığı operasyonlarla büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Karamürsel Emniyetten torbacılara büyük darbe!

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde yaptıkları başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Son yapılan operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu yakaladı.

Kocaeli genelinde büyük temizlik

Kocaeli il emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda birçok kişi alındı.

Kocaeli'de Sahte Engelli Raporu Operasyonu

Kocaeli dahil 5 ilde sahte belgelerle engelli raporu alan şebekeye düzenlenen operasyonlarda, 33 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli'de FETÖ operasyonu: 16 gözaltı

Kocaeli merkezli 14 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında 16 şüpheli gözaltına alındı.

Karamürsel'de yine uyuşturucu tarlası bulundu!

Karamürsel Emiyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı başarılı operasyonlarda, yakalanan şahısların sorgusu sonucu yine bir uyuşturucu tarlası daha yakalandı.

Kocaeli Emniyet yine büyük bir başarıya imza attı

Kocaeli ve ilçelerinde bir çok vatandaşı dolandıran şebeke Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı operasyonlarla yakalandı.

Kocaeli'nin 1 yıllık uyuşturucu bilançosu dudak uçuklattı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 2017 yılında yapılan operasyonlar sonucunda ele geçirilen uyuşturucu miktarıyla ile ilgili sunum gerçekleştirdi

Hayvan dolandırıcıları yakalandı

Ağrı merkezli, Iğdır, Van ve Kocaeli'de hayvan dolandırıcılığı yaptıkları belirlenen kişilere yönelik yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 20 şüpheliden 16’sı tutuklandı.

Kocaeli'nde eğer bu kadınlarla birlikte olduysanız yandınız!

Gebze’de operasyonlar kapsamında fuhuş yapmaktan yakalanan 3 yabancı uyruklu kadından ikisinden bulaşıcı hastalık çıktı

Karamürsel'de fuhuş yapan kadınlar sınır dışı edildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 35 yabancı uyruklu kadın fuhuş yaptığı iddiası ile

Karamürsel'de PKK/KCK gençlik yapılanmasına darbe

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 7 ilde düzenlenen operasyonlarda bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın gençlik yapılanması

1 kamyon dolusu kaçak silah ele geçirildi

Kaçakçılık operasyonunda yurt içi ve yurt dışında kullanılmak üzere çok sayıda silah ele geçirildi.

Karamürsel'de Yapılan Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan Kişiler Adliyede

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlar yönelik düzenlediği operasyonlarda Karamürsel'de gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'de Uyuşturucu Operasyonu: 51 Gözaltı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlar yönelik düzenlediği operasyonlarda 51 kişi gözaltına alındı.

Karamürsel'de huzur operasyonları arttırıldı

Karamürsel ilçesinde huzur uygulaması yapıldı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, okul çevrelerinde ve ilçe merkezinde güvenlik tedbirleri alarak asayiş uygulaması yaptı. Çalışma kapsamında 49 motorlu araç kontrol edildi ve 128 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Uygulamada, üzerinde 1 gram bonzai bulunan şüpheli M.A'nın (26) gözaltına alınmak üzere emniyete götürüldü.

UYUŞTURUCU YİNE COŞTU

Karamürsel'de uyuşturucuya çeşitli zamanlarda operasyonlar yapılırken mahalle aralarında,tenha sokaklarda uyuşturucu satıcıları tekrar kol gezmeye başladı.

'Temiz kâğıdı' alana işe iade kapısı açılıyor

FETÖ operasyonları kapsamında bugüne kadar 97 bin kişi kamudan ihraç edilirken, gözler "temiz kâğıdı" için tek merci olacak OHAL Komisyonu'na çevrildi.

Bylock operasyonları Karamürsel'e sıçradı

Bylock operasyonları Kocaeli'den sonra Karamürsel'e sıçradı. İlçemizde ticaret ile uğraşan 2 kişi Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü

Karamürsel'de fetö/pyd operasyonu

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonlarda FETÖ/PYD Üyesi olduğu iddia edilen bir çok kişi alınmış bir çoğu tutuklanırken bir kısımda denetimli olarak serbest bırakılmıştı.

Karamürsel’de FETÖ’den kaç kişi tutuklandı?

FETÖ/PDY terör örgütü mensubu üyelerinin kalkıştığı darbe girişimin ardından devam edenler operasyonlar kapsamında 26 Ekim tarihine kadar geçen sürede Kocaeli

Acı haber, şehidimiz var

Diyarbakır Lice ilçesi kırsalında devam eden operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Çatışmada 1 PKK'lı öldürüldü.

24 Saatte 19 Şehit. Yüreğimiz yandı

Van'ın Çaldıran ilçesinde devam eden operasyonlarda çatışmalar sürüyor. Şehit sayısı 8'e yükseldi, 8 asker yaralandı.