Operatör Haberleri

Operatör Haberleri

Altınova tersaneler bölgesinde yine iş kazası yine ölüm

Ziya Yamaç, Yalova'nın Altınova ilçesindeki bir tersanede kule vinç operatörü olarak çalışıyordu. Şiddetli rüzgar nedeniyle kule vincini kontrol etmek için vince çıktı ancak vincin devrilmesi sonucu kabinde sıkıştı.

Türk Telekom'dan büyük zam ! İnternet Sağlayıcılara %60 ZAM!

Türk Telekom diğer operatörlere, üstelik zorunlu olarak sunduğu hat kiralama bedelinde fahiş zam talebinde bulundu. Karar onaylanırsa kullanıcı da zamlı internetten etkilenecek.

Vodafone Kocaeli'nde durma noktasına geldi

Servis sağlayıcı GSM operatörü müşterilerinden büyük tepki gördü. Aramalar, WhatsApp gibi uygulamalar 1 saat sürecinde çalışmadı.

Telefonunuzu Mutlaka 48 saat içerisinde kapatın

Akıllı telefon kullanıyorsanız 48 saat içinde telefonunuzu mutlaka kapatmanız gerekiyor. ayrıntılar haberimizde

BTK'dan çok önemli yaz saati uyarısı

Kış saati uygulamasının kaldırılmasıyla ilgili özellikle GSM operatörlerine yönelik bir uyarı yayınlayan BTK, mağduriyet yaşanmaması için gerekli güncellemeleri

Karamürsel Devlet Hastanesi Doktor ve çalışanlarından basın açıklamalı tepki;

Karamürsel Devlet Hastanesi Doktor ve çalışanlarından basın açıklamalı tepki; ‘Şifa veren eller sizlerden kendilerini anlayan yürekler istiyor’ Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde görevli Göğüs Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Kamil Furtun'un silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmesi üzerine Karamürsel Devlet Hastanesi doktorları ve çalışanları adına basın açıklaması yaparak tekrar görevlerinin başına döndüler.

Karamürsel'de Doğalgaz Borusu Patladı Büyük Panik Yaşandı

Karamürsel’de patlayan doğalgaz borusu paniğe neden oldu Karamürsel’de, İSU’ya ait kepçenin doğalgaz borusunu patlatması sonucu korku ve panik yaşandı. Doğalgaz ve İSU çalışları tarafından çevrede geniş önlem alırken, kısa sürede olay yerine gelen ekipler boruyu onararak gazın çevreye yayılmasını önledi. Karamürsel Fatih Sultan Bulvarı 4 Temmuz Mahallesi 2109 sokakta çalışma yapan İSU’ya ait kepçe operatörünün kazı yaptığı esnada büyük bir doğalgaz borusu patladı. Patlayan doğalgaz borusundan etrafa saçılan doğalgaz, cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşların paniğine neden oldu. Boruyu kazı yaptığı esnada patlatan kepçe operatörü, haber verilen doğalgaz ekipleri tarafından Fatih Sultan Bulvarı geçişlere kapatılırken Doğalgaz şirketi ekipleri de patlayan boruya müdahale ederek kelepçe ile kapattılar.