Orc Haberleri

Orc Haberleri

Genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürselli genç Korcan Özbay, İstanbul'da geçirdiği trajik bir kaza sonucunda vefat etmiştir

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

Altınova ve Karamürsel'de Tefecilik Yapan Çete Çökertildi

Operasyonlar sonucunda Yalova'da faaliyet gösteren ve "Çakar" olarak bilinen örgütün elebaşları Yılmaz ve Erdem Çakar dahil 8 örgüt üyesi gözaltına alındı.

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Karamürsel'de 7788 m² tarla mahkemeden satılık    

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Alkışlar Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan'a

Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. İlçemizin gururu Nisa Erdoğan'a sponsor olan ve yakaladığı büyük başarılara sahip olmasına vesile olan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Karamürsel'de birçok sporcunun hayatına dokunması ilçe halkı tarafından büyük takdir görüyor.

İçi çocuklarla dolu otobüs alev aldı

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde içi sporcu gençlerle dolu otobüs hareket halinde alev almaya başladı.

Alkışlar İsa Gündağ ve sporcularına

Tekvando Antrenörü İsa Gündağ ise çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ve genç sporcuların azimle ve disiplinle antrenmanlara devam ettiğini vurguladı. Kulüp olarak genç sporcuların büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ve ailelerin desteğinin de önemli olduğunu ifade etti.

Karamürsel'de siyaset ve egolar sporu bitirdi

Karamürsel genelinde siyaset ve çıkarlar yüzünden ilçe sporu neredeyse birçok sporcunun büyük başarıları yerine büyük başarısızlıklarıyla gündemde olmaya devam ediyor.

Karamürsel'in süper minik kahramanları

Karamürselli yüzücüler başarıya doymuyor Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sporcuları  başarıya doymuyor.    

Efsane başkan iftar programında rahmet ve minnet ile anıldı

Karamürsel İdman Yurdu kulübü sporcu ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketi    

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Vergiler, trafik cezaları, askerlik ve otoyol cezaları ve belediyelere olan tüm borçlar 48 taksitte ödenebilecek.   

Karamürsel’de kulaçlar milli takım için atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı’nda yaklaşık 500 sporcu katılımıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Açık Su Yüzme Yarışları ile TYF Açık Su Yüzme Milli Takım Seçmeleri Ve Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Karamürsel'in altın çocukları büyük bir başarıya imza attı

Karamürselli yüzücüler madalyalarla döndü Kocaeli Haber – Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Sporcuları, Edirne ve Kırklareli’nde gerçekleşen Analig Anadolu Yıldızları Ligi yarışlarında madalyalarla döndü .

5 KATLI BİNA VE TARLA İCRADAN SATILIK

Ülkemizde herkesi etkileyen ekonomik gelişmeler, icra daireleri ve sulh hukuk mahkemelerinin iş yükünü de olağanüstü arttırdı. Borç batağı içine düşen vatandaşların gayrimenkulleri haraç mezat satılıyor. İşte son 24 saat içinde

Avukat mesaj atıp tehdit etmez, akrabanızı arayamaz

Son günlerde bir çok kişiye aynı mesaj ve arama geliyor. Hatta hızını alamayan şarlatanlar evinize çilingir ile geleceklerini, yakınlarınızı arayıp sizin borcunuz olduğunu söyleyeceklerini arayarak binlerce insanı tehdit ediyorlar.

Karamürsel Spor'da Mustafa Kaya dönemi  başladı

Karamürsel'in çok başarılı ismi Cem Baki’nin yerine, Mustafa Kaya göreve getirildi. BAL’da üçüncü sezonuna hazırlanan Karamürsel Spor ’da teknik adam değişikliği yapıldı.

Faturaların son ödeme tarihi erteleniyor

Tam kapanmanın başlamasıyla birlikte elektrik ve doğal gaz faturalarına ayarlama yapılması kararı alındı.  

Güreşi ve güreşçiyi yücelten başkan, Metin Oral

Altınova belediye başkanı Metin Oral, spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam ediyor. Reklam afişlerinde boy göstermektense, sürekli olarak güreşçiler ile yakından ilgilenerek spora ve sporcuya destek oluyor. Özellikle Karamürsel'den bir çok güreşçiye yıllardır destek veren Metin Oral güreş camiasında yüreklere dokunuyor.

Altay Pirge'den iki madalya

Karamürsel'in başarılı sporcusu Altay Pirge memleketine iki madalya ile döndü.

KARAMÜRSEL’DEN ÇIKTI KOCAELİ'NDE MARKA OLDU

Karamürselli genç iş adamı Sinan Öztürk kendi oluşturduğu organik markası "MAYKO" ile yeni bir trend oluşturdu.

Borcu olan 65 yaş üstü yarın ödeme yapabilir

Karamürsel belediyesine borcu olan 65 yaş üzeri vatandaşlar borcunu ödesin diye 31 Mayıs Pazar günü (yarın) 14.00-20.00 arası sadece emlak servisi hizmet verecek.

Kredi kartı kullananlar için önemli bir gelişme

Kredi kartı kullananlar için önemli bir gelişme yaşandı. Kredi kartlarında azami faiz oranı düşürüldü.

Bu haber binlerce borçluyu ilgilendiriyor!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan binlerce esnafı ilgilendiren sicil affının tekrar gündeme getirileceğini söyledi.

Kredi borcu olanlar için önemli açıklama! Yeniden yapılandırma geliyor

TBB açıklamasına göre banka ve finansal kurumlara kredi borcu bulunan büyük ölçekli şirketler için ‘Finansal Yeniden Yapılandırma (FYY)’ uygulamasına başlanacak.

Karamürsel'de moloz yığınlarından çıkan şampiyon: Altay Pirge

Karamürselli jiu jitsu sporcusu Altay Pirge iki sene boyunca tam gün moloz taşıdı, akşamları idman yapıp, yıllık izninde Türkiye şampiyonluğuna uzandı.

Karamürselli iki yiğit, Dünyaya meydan okuyor

Karamürselli Ju Jitsu sporcusu Altay Pirge ve Combat sambo sporcusu Kaan Çağlar kazandıkları büyük başarılarla isimlerini duyurmaya devam ediyorlar.

Tebrikler Lütfü Türkkan

Karamürsel'de uzun yıllardır bir çok sporcuya destek olan Lütfü Türkkan, bu seferde ilçemizin ve hatta ülkenin yaşayan en büyük efsane iki ismi için kolları sıvadı.

Vedat Yılmaz, Karamürselli sporculara destek olmaya devam ediyor

Karamürselli iş adamı Vedat Yılmaz, geçtiğimiz gün büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 3.sü olmayı başaran Karamürsel'in altın kızı Nisa Erdoğan'a hediye

Tebrikler İrem Yaman tarih yazdı! 2. kez dünya şampiyonu

Dünyada bir ilke imza attı. Dünya Tekvando Şampiyonası'nda milli sporcu İrem Yaman, kadınlar 62 kiloda altın madalya kazandı.