Organ Haberleri

Organ Haberleri

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Ecenur Erdoğan, Alanya'da 2 Altın Madalya Kazandı!

Karamürsel Genç Şefi Ecenur Erdoğan, Alanya'da 2 Altın Madalya Kazandı!

Kocaeli Narkotik tarih yazdı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen "Narkogüç 45" operasyonu kapsamında, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan organizasyonlara yönelik önemli bir adım atıldı.

Kaçak ürünler Karamürsel'e gelirken yakalandı

Yalova ve Kocaeli'de Kaçakçılık Operasyonu: 5 Kişi Gözaltına Alındı

MOHTİ OTEL 2024 ORGANİZASYON KAYITLARINA BAŞLADI

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana bölgenin en gözde mekanı olan "Mohti Otel-Restoran- Fitness"  2024 yılı Düğün, Nişan, Kına Gecesi, Nikah, Balo, Sünnet ve tüm cemiyetler için yeni kayıtlarına başladı.

Bir anne bunları hak etmiyor!

Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö., vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.'nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Fotoğrafçı kadına cinsel organını gösterdi!

Bir fotoğrafçı dükkânında fotoğraf çektirmek için gittiği yerde eşofmanını indirip cinsel organını göstererek fotoğrafçı kadına sapıklık yapan kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun (Bekarlığa veda partileri, doğum günleri, küçük kutlamalar vs.) Full eşyalı Havuzlu ve tamamen köprü ve deniz manzaralı Güvenlik kameralı 3 adet ikiz yataklı odası olan Mutfak ve beyaz eşyaları tam Son derece sessiz ve doğanın içinde

Organize işler Karamürsel

Karamürsel merkezde bulunan bir telefon dükkanında meydana gelenek hırsızlık bu kadarınada pes dedirtti.

Abiş ailesinin acı kaybı 

Gölcük Ulaşlı eski belediye başkanlarından Nihat Abiş ve Burhan Abiş’in amcaları İsmail Abiş(88) organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. 

39 yaşındaki işçi tonlarca ağırlıktaki makinenin altında can verdi

Howon Fabrikası’nda işçi olarak çalışan 35 yaşındaki, Adem Bozkurt tonlarca ağırlıktaki pres makinesinin altında ezilerek feci şekilde can verdi.   

Kaytazdere’de 200 Polis Ekibiyle Eş Zamanlı Dev Fuhuş Operasyonu 

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri tarafından Kaytazdere’de 2 adrese 200 polisle eş zamanlı fuhuş operasyonu düzenlendi.

KARAMÜRSEL’DEN ÇIKTI KOCAELİ'NDE MARKA OLDU

Karamürselli genç iş adamı Sinan Öztürk kendi oluşturduğu organik markası "MAYKO" ile yeni bir trend oluşturdu.

Organ nakli bekleyen 28 bin kişi için koştular

Türkiye'de 22 bin 549'u böbrek olmak üzere toplamda 27 bin 738 kişi organ nakli beklemekte. 2018 yılında günde ortalama 26 kişi toplamda 10 bin diyaliz hastası organ nakli olamadığı için hayatını kaybetti.

Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli’de

31 Mart seçimleri için birçok ilde miting yapan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AKP Kocaeli İl Başkanlığı’nın organize ettiği mitinge katılacak.

Ahmet Çalık, binlerce destekçisi ile bismillah dedi

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık, tanıtım organizasyonunda salonu tıka basa dolduran binlerce kişi ile seçimde ne kadar ciddi bir rakip olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Karamürsel'de muhteşem seminer

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi tarafından organ bağışı ve nakli haftası münasebeti ile düzenlenen ve konusunda uzaman olan Dr. Mustafa Nuri Ceyhan tarafından sunulacak seminere bütün halkımız davetlidir.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden bir muhteşem organizasyon daha

Açık Su Yüzme Şampiyonası Karamürsel'de büyük bir organizasyon ile başlıyor

Deliye dönen baba 13 Yaşında kızını taciz eden kişiyi hadım etti!

Ankara Demetevler'de bir baba, kızını taciz ettiği iddia edilen adamı, sokak ortasında yakalayarak kasığından ve cinsel organından defalarca bıçakladı.

KARSAD'da Festival Tadında 10. Yıl Kutlaması

Karamürsel Sualtı Sporları Derneği bu hafta sonu düzenleyecek olduğu etkinliklerle şenlik tadında bir organizasyona imza atıyor.

Yaşasın 1 Mayıs

1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında, İzmit’te Memur-Sen’in Türkiye genelindeki organizasyonuna ev sahipliği yapacak.

Sapık yolcu otobüste bir genç kıza cinsel organını gösterdi !

İzmit Bayındırlık konutları toplu taşıma aracında meydana gelen olayda sapık bir adam cinsel organını genç bir kıza gösterdi, araç şöförü sapığı etkisiz hale getirdi.

Karamürselli çocuklar tiyatro gösterisine akın etti

Karamürsel asayiş, güvenlik ve t.h.g.d derneği başkanı Murat Sağır tarafından organize edilen program sabah saatlerinde, Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde yoğun bir katılım ile başladı.

Karamürsel AGD'den 'Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi'

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu olan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) milli ve manevi değerlerimiz hususunda öncü olmaya devam ediyor.

Karamürsel'de muhteşem konser kulaklarınızın pası silinecek

Karamürsel Dörtbudak Aşıklar Tepesi yine bir ilke imza atarak muhteşem bir gece organize etti. Ünlü bağlama sanatçısı Muffer Özdemir kulakların pasını silmek için Karamürsele geliyor.

RTÜK’ten son dakika kararı! Kocaeliden bir çok yayın organı kapatıldı !

RTÜK'ten bir son dakika kararı geldi. Kocaeli ve Türkiye genelinde 17 medya kuruluşunu kapatma kararı aldı. Kapatılan kuruluşlar yayıncı kütüğünden de çıkarıldı.

Organlar Sosyal medyada satışta! 100 bin TL istiyorlar

Sosyal medyadan yasadışı yollarla organlarını satışa çıkaranlar pazar oluşturdu. İlanlara yazılan cevaplar ve kıyasıya pazarlıklar vahameti gözler önüne serdi.

Karamürsel Anadolu Lisesin'den muhteşem 19 Mayıs Programı

Karamürsel'de bu yıl Karamürsel Anadolu Lisesi'nin organize etti 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları  Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programla başladı.