Ortak Haberleri

Ortak Haberleri

Karamürsel Belediyesi, İşyeri ve Tarla Kiralama İhalesi Duyurusu

Karamürsel Belediye Başkanlığı, ilçede bulunan 2 işyeri ve 1 tarlayı kiraya vermek üzere ihale düzenleyecektir. İlgili duyuru şu şekildedir:

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi ve bu fayın 7'den büyük bir deprem riski taşıdığı iddia ediliyor. Ankara, Kocaeli ve Eskişehir Teknik Üniversiteleri'nin ortak çalışmasında, Bursa'da daha önce bilinmeyen bir aktif fay hattı tespit edildi. Kayapa-Yenişehir fayı

İlk kez olacak, MEB tarihi açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelinde ortaokul ve liselerde ilk kez gerçekleştirilecek "ortak sınav"ların tarihlerini duyurdu.

Karamürsel AK Parti ve MHP Meclis üyesi listesi

Karamürsel AK Parti ve MHP ortak meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel Büyük Birlik Partisi'nde Yeni Başkan: Cem Onat

Karamürsel'de uzun yıllardır aktif teşkilatı bulunmayan Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, yeni başkanını belirledi. İlçenin sevilen esnaflarından Cem Onat, geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak yeni başkanlık görevine getirildi.

Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır

4 partiden ortak bildiri: "Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak" TBMM’de AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin imzaladığı bildiride PKK terör örgütünün saldırıları kınanarak “Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır” denildi.  

Çiftçinin marketini mühürleyen ilk belediye başkanı!

Devletin yönetimindeki Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bilindiği gibi 2021 yılındaki Pandemi döneminden sonra ülke genelinde 2 bine yakın şube açmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri, çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortağı ile

Karamürsel'de metamfetamin operasyonu

Kocaeli Narkotik ve Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ortak operasyonu ile Karamürsel’de uyuşturucuya bir darbe daha vuruldu.

Karamürsel'de el konulan tonlarca balık vatandaşa dağıtıldı

Karamürsel İlçesi Ereğli mahallesinde bulunan, Ereğli balık halinde ilçe tarım müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı ortak denetimlerde boy yasağına uymayan tonlarca balığa elkonuldu. El konulan balıklar ilçe genelinde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Dikkat o suça ortak olabilirsiniz!

Yargıtay 18. Ceza Dairesi’nden sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili önemli bir karar çıktı. Karara göre sosyal medyadaki hakaret konulu içerikleri paylaşan kullanıcı da hakaret suçu işlemiş sayıldı.

Karamürsel’in sevilen esnafları annelerini kaybetti 

Karamürsel’in sevilen esnafları Kitapçı Taci’nin ortaklarından Ender ve Soner Karatepe’nin anneleri Nermin Karatepe Yaşamını kaybetti. 

İnfaz düzenlemesi TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi! İşte o 70 madde !

AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.

65. YILIMIZDA DAHA DA GÜÇLÜ VE KARARLIYIZ

Mühendisler ve Mimarlar haftası çerçevesinde 21 Ekim 2019 tarihinde, TMMOB KOCAELİ İKK (TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu) ortak programı gerçekleştirildi.

Kılıçdaroğlu-Akşener mitingi için tramvay bedava!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan ve dün Erdoğan mitinginde uygulanan karara göre tramvay, yarın gerçekleştirilecek Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in ortak mitingi için de ücretsiz yolcu taşıyacak.

Karamürsel'de minikler güvende

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü öncülüğünde Çocuk Şube, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ortaklığında, aktif eğitim öğretim yılı içerisinde

İşte AKP listelerindeki MHP’liler

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhur İttifakı ilimizde ortak meclis üye aday listesi hazırladı. Bu ittifak içerisinde bazı ilçelerde büyük hayal kırıklıkları yaşanırken bazı ilçelerde ise siyasi başarı elde edildi.

Kocaeli'de aranan iş adamı Havalimanı'nda yakalandı

Kocaeli'de yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan iş adamı, Atatürk Havalimanında emniyet ve istihbaratın ortak çalışmasıyla yakalandı

Halıdere'de jandarma ve polis ortak torbacı operasyonu yaptı

Halıdere'de, yaklaşık 1 ay havadan drone ile takip edilen ve binanın terasında saksıların içinde hint keneviri yetiştirdiği tespit edilen O.M. (65), jandarma ve polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Karamürsel'den Bosnalı yetimlere kucak dolusu destek

Karamürsel Boşnaklar Derneği ve İnsani Yardım Derneğinin ortaklaşa düzenlediği kermes ile Bosnalı yetimlerin yüzü gülecek.

Karamürsel'de Kitap Fuarı Açıldı

Karamürsel Kaymakamlığı ve Karamürsel Belediye Başkanlığı ortaklığında,  4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu’nda “Kitap Fuarı” açıldı.

Karamürsel İmam Hatip Ortaokulunda eTwinning heyecanı

Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri şubat ayında"Sing Along" adlı etwinning projesine ortak oldular.

Usta Elektrikçi

Karamürsel'de Down Sendromlular Farkındalılık Sergisi Açıldı

21 Mart Dünya Down Sendromu farkındalık günü temalı sergi açılışı, Başak Onay ve Özel İmge Özel ve Özel Rehabilitasyon Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlendi.

Sema Efe babasıın hayatıı beyaz perdeye taşıyor

Otuz yıl önce hayata veda eden Karamürselli meşhur Efe Kazım’ın yaşantısı kızı sinemacı-yazar Sema Efe tarafından bir ortak yapım projesi ile hayata geçirilecek.

KARAMÜRSEL’DE AFET EĞİTİMİ VERİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen Kocaeli Mahalle Halkı Afetlere Hazırlık Eğitim Projesi devam ediyor.

Karamürsel Tv 3 Yaşında

Karamürsel.Tv yayın hayatına başladığı yıldan bu yana tarafsız ve nitelikli habercilik anlayışını sürdürmeye devam ediyor.

Bebekli Anneler İsmail Yıldırım'a seslendi;sizde çocuk büyüttünüz

Karamürsel'de özellikle bebeği olan annelerin ortak bir sıkıntısı var. Bebekleri ile beraber girecekleri bir tuvaletin olmaması ve en önemlisi

Karamürsel'de yeni torbacılar türedi

Karamürsel'de son dönemde yeni bir torbacılık modeli türedi. Yaklaşık bir aydır gazetemize gelen şikayetler ve ailelerin ortak sorunu yasal "TORBACILAR"

Karamürsel Emniyet göz açtırmıyor

Türkiye genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ortaklığında düzenlenen “Türkiye Güven-Huzur (3)” uygulamasında Karamürsel'de de gerçekleştirildi.