Oylar Haberleri

Oylar Haberleri

Tüm ilçelerde geçersiz sayılan oylar yeniden sayılacak

Son dakika bilgisine göre, İstanbul İl Seçim Kurulunun kararıyla İstanbul'daki tüm ilçelerde geçersiz sayılan oylar yeniden sayılacak.

AK PARTİLİ BAŞKAN CHP’YE GEÇTİ

Karamürsel'de Ak Parti'ye gönül veren çok sayıda kişi Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık'ı desteklemek için parti değiştiriyor, yada oylarımız Ahmet Çalık'a diyor.

Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci Güven Tazeledi

Karamürsel Ziraat Odası kongresinde Memduh Birinci, oyların tümünü alarak tekrar başkan seçildi.

Partisini bıraktı ama koltuğu hala bırakamıyor!

Geçtiğimiz gün ani bir karar ile Karamürsel Saadet Partisi'nden hiç kimseye haber vermeden noterden istifasını veren ve aynı gün içerisinde sadece saatler sonrası AK Parti rozeti takan Süleyman Baydin, partisinden istifa etmesi değil, istifa ederken sergilediği tutum büyük tepkilere neden olmuştu. BÜYÜK VEBALE GİRİYOR Karamürsel Saadet Partisi'nden siyasete yakışmayan bir şekilde ilçe başkanına bile bilgi verme nezaketini göstermeden apar,topar istifa eden ve saatler sonra hemen başka bir partinin rozetini takmak için büyük çaba sarf eden Süleyman Baydin'e terk ettiği ve sonrasında ağır sözler içeren bir basın açıklaması yayınladığı partisinin layık görerek otutturduğu, Karamürsel Belediyesi Saadet Partisi meclis üyeliği koltuğunu bırakmaması büyük tepki görmeye devam ediyor. MADEM GİTTİN, BAŞKALARININ HAKKINA GİRİYORSUN Meclis üyesi olarak görev yaptığı partisinden istifa eden, fakat hala meclis üyeliğinden istifa etmeyerek parti içerisinde binlerce partilinin oyları ile oturduğu koltuğu boşaltmaması partiye gönülveren bir çok partili tarafından büyük tepkiler almaya deva ediyor. NE ZAMAN BIRAKACAK? Meclis üyeliğini ne zaman bırakacağı hakkında hala bir açıklama yapmayan Süleyman Baydin'in ne zaman meclis üyeliğini bırakacağı merakla bekleniyor.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç

Aziz Yıldırım'ın 20 yıllık başkanlık dönemine son veren Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu. Resmi sonuçlara göre geçerli oy sayısı 20 bin 736 olarak açıklanırken oyların 16 bin 92'sini Ali Koç, 4 bin 644'ünü ise Aziz Yıldırım aldı.

YSK: Mühürsüz pusula ve zarflar da…

YSK, mühürsüz oy pusulalarının da geçerli olması konusunda karar aldı.

Karamürsel'de Oyların Tamamı Sayıldı, işte sonuçlar

"Karamürsel’in tamamında, oy sayım işlemi sona erdi. Oyların tamamı sayılırken, referanduma katılım yüzde 86.34 oldu.

Sandık %100 sayıldı! Bütün oylar 'evet' çıktı

orada 2017 referandum halk oylamasında oy sayımı sonucunda bütün oylar "evet" çıktı

Karamürsel Merkez'de oylar kafa kafaya

Karamürsel merkez'de bulunan Amiral ilk okulun'da sandıkların sayımının yarısı tamamlandı. Sandıkların yarın'dan çıkan sonuçlara göre "EVET" ve "HAYIR" oyu baş başa gidiyor.

Seçim sonrası Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı bir basın açıklaması yaptı

Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı seçim sonrası bir basın açıklaması yayınladı. 3 dönem üst üste iktidara gelen ve Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Ak parti ülke genelinde olduğu gibi Karamürsel’imiz de de birinci parti olmuştur.Ak parti, ülkeyi Kutuplaştırılmış dönemlerden almış kucaklaştırılan dönemlere taşımıştır.Farklı etnik kökenlere mensup vatandaşların oyunu alması bunun en açık örneğidir.Eli kanlı örgüte meclisten, yurt içi ve yurt dışından destek veren odaklar manşetleri ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı. Asıl hedef onların şahıslarında Türkiye idi. Milletimiz bu büyük oyunu gördü ve sandıkta oyunu vererek tezgahı bozdu. "Selahaddin Eyyübi durduruldu" diyenlere en büyük cevabı milletimizin iradesi vermiştir. Biz yılmadan yorulmadan inandığımız adamlarla omuz omuza olacağız."Demokrasinin daha fazla güç kazanması ve ülkedeki istikrarın sürmesi için halk koşar adım sandıklara gitmiş ve yapılan hizmetlerin ne kadar yerinde ve isabetli olduğunu bir anlamda tasdik etmiştir. 2009 yerel seçimlerine oranla oylarını kat kat arttıran Ak parti artık Karamürsel halkının geleceğine daha parlak ve umutlu bakmasına da vesile olmuştur. Son olarak partimizin bu başarıda büyük katkı sağlayan sayın belediye başkanımız İsmail YILDIRIM,yönetim kurulumuza, Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza,il genel meclis üyelerimize,belediye,meclis üyelerimize,mahalle başkanları ve temsilcilerimize, ak parti üyelerimize bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.Fiili olarak yanımızda olamayıp ta bizler için hayır dualarını eksik etmeyen o güzel yüzlü insanlara teşekkür ediyoruz.Seçimlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesini sağlamak için görev yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz.Seçimlerde oyunu kullanarak iradesini sandığa yansıtan ve bu konuda gereken duyarlılık ve olgunluğu gösteren tüm Karamürsel halkına teşekkür ediyoruz.Halkımız 1 kasım 2015 günü sandığa giderek görevini yerine getirmiştir. Şimdi ise görev sırası bizdedir. Rabbim hepinizden razı olsun."

Canlı bomba şüphelisi Yakalandı

Akşam saatlerinde 25-30 yaşlarında 1.60-1.65 boylarında kilolu, kumral, kısa küt saçlı saçları geriye doğru taranmış, üzerinde siyah tişört mavi kot pantolon bulunan ve omzunda siyah renkli sırt çantası mevcut ve aksak yürüyüşü olduğu belirtilen kadının il asayiş yakınında bir vatandaşa "her yeri patlattık sıra Kocaeli’nde daha sonra da Bilecik’te" diyerek bölgeden ayrıldığı öğrenilmesinin ardından Emniyet ekipleri İzmit’in dört bir yanında şüpheliyi aramaya koyuldu.

Kocaeli'de heryerde canlı bomba alarmı

İddialara göre 25-30 yaşlarında 1.60-1.65 boylarında kilolu, kumral, kısa küt saçlı saçları geriye doğru taranmış, üzerinde siyah tişört mavi kot pantolon bulunan ve omzunda siyah renkli sırt çantası mevcut ve aksak yürüyüşü olduğu belirtilen kadının il asayiş yakınında bir vatandaşa "her yeri patlattık sıra Kocaeli’nde daha sonra da Bilecik’te" diyerek bölgeden ayrıldığı belirtildi. İddialara uygun kadın şahsı görenlerin en yakın birimlere gelerek yetkililere yardımcı olması isteniyor.

CHP Kocaeli Milletvekilleri Karamürsel İlçe Teşkilatına Teşekkür Etti

CHP Kocaeli Milletvekilleri Karamürsel İlçe Teşkilatına Teşekkür Etti CHP’li Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet , Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile birlikte il başkanı Cihat Altunyuva ile birlikte Karamürsel İlçe başkanlığına gelerek ilçe teşkilatına ve üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundular CHP’li Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile birlikte Karamürsel İlçe başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulunarak, CHP’nin 45 gün sonra iktidar olacağını belirterek, “Yolsuzlukların hesabını sormadan AKP ile koalisyon yapmayız” dediler. CHP Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP il Başkanı Cihat Altunyuva, Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, CHP Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun, belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından ilgiyle karşılanan milletvekilleri, gündemde yer alan ve CHP tabanı tarafından hoş karşılanmayan CHP-AKP koalisyonunun mümkün olmayacağını açıkladılar. Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar açılış konuşmasını yaparak ‘Oylarımız artış içerisinde ve kalıcı oldu. Artık oylarımızı kilitliyoruz. Seçmenlerimiz sizlere şans vereceğiz diyor. Beklentim Karamürsel belediyesini almak ve Karamürsel haklıda bizlere destek vereceklerine inanıyorum dedi. Daha sonra Kocaeli CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, yorucu

YSK Kesin sonucu Açıkladı

HDP Kocaeli İl Başkanlığı, dün yapılan seçimde Türkiye’deki tüm sandıklar açıldıktan sonra Kocaeli’de AKP 6, CHP 3, MHP 2 milletvekili çıkarmış, HDP ise meclise milletvekili gönderememişti. Ancak yurtdışında gerçekleştirilen seçimlerin oyları sabaha karşı genel sonuç tablosuna yansıdı. Bu sonuçlara göre de MHP’nin milletvekili sayısı 1’e düşerken, HDP birincisi sıra adayı Av. Ali Haydar Konca’yı meclise gönderdi. Barajı aşmanın coşkusunu meclise vekil göndererek ikiye katlayan HDP Kocaeli İl Başkanlığı’nda dün geceden beri bayram yaşanıyor. Kutlamalar kapsamında Yukarı Hereke’de bir dana ve bir koç kurban edilerek etleri yoksul vatandaşlara dağıtılacak.

1081 Nolu sandıkta ismi olmadığı halde oy kullan kişilerin oyları iptal edildi

TUTANAK TUTULDU Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1081 nolu sandıkta ismi olmadığı halde oy kullanmalarına karşılık yapılan incelemede sandıktan iki oy iptal edildi. Karamürsel Alp Anadolu Lisesinde iddiaya göre bir sandık görevlisinin bir vatandaşa bir partinin adı verilerek o partiye oy artırması ile yaşanan tartışmanın ardından Karamürsel İmam Hatip Lisesinde ise iki vatandaş cep telefonlarına oy pusulalarının fotoğraflarını çektiği iddiasıyla haklarında tutanak tutulduğu belirtildi.

Evde Sağlık Hizmeti alan hastalar sağlık personeli yardımıyla oylarını kullandılar

Evde Sağlık Hizmeti alan hastalar sağlık personeli yardımıyla oylarını kullandılar Karamürsel’de Evde Sağlık Hizmeti alan hastalar, Karamürsel Devlet Hastanesi sağlık personelinin desteğiyle oylarını verdiler. ‘Vatana Millete Hayırlı Olsun’ dileklerini belirttiler. Karamürsel’de, evde sağlık hizmeti alan hastalar, Karamürsel Devlet Hastanesi sağlık görevlilerinin yardımıyla sandık başlarına giderek oylarını vererek ‘vatana millete hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

8 Haziran 2015 Pazartesi Günü Okullar Tatil mi ?

8 HAZİRAN 2015 PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ? 7 Haziran Pazar günü tüm yurtta yapılacak olan seçimlerde seçim sandıkları okullara kurulacak ve tüm vatandaşlar oylarını kullanacaklar. Seçimlerde görevli olan ve sandık başkanı olan kişiler çoğunlukla öğretmenler olmaktadır. Seçim sonrası oy çuvallarının teslimini de sandık başkanlarının yapması gece geç saatlere kadar sürmekte olduğu için, ertesi gün sıkıntılar çıkmaması için ve okuldaki sınıfların eski düzenini alması Eğitim Öğretime hazır hale getirilmesi için okullar 1 gün tatil edilecektir.

Karamürselde oy kullanacak seçmen sayısı açıklandı.

İl Seçim Kurulu, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde oy kullanacak seçmen sayısını açıkladı. Buna göre Kocaeli’de 1 milyon 220 bin 924 bin seçmen var. 2011’de yapılan seçimlerde ise bu rakam 1 milyon 94 bin 965 kişi idi. En fazla seçmen İzmit’te, en az seçmen ise Dilovası’nda bulunuyor.İlçemizde oy kullanacak kişi sayısı ise 40.731 kişi olarak belirtildi.