Oyuncak Haberleri

Oyuncak Haberleri

İçişleri Bakanlığından 81 il valiliğine pazar yerleriyle ilgili yeni genelge

İçişleri Bakanlığı, "Pazar Yerleri" konulu genelge ile pazarlarda giyim, oyuncak, çiçek, fide, züccaciye/nalburiye malzemelerinin satışının kısıtlanmasına ilişkin alınan kararı 11 Mayıs'tan itibaren kaldırdı.

Karamürsel'den başladılar Suriye'de bitirdiler

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları, Karamürsel'den başladı "Dünya Çocuk Hakları Günü" dolayısıyla Suriye'ye kadar yetim çocuklara sürpriz yaparak, Afrin ve Azez'de bir tır oyuncak dağıttı.

Karamürsel'de gençler muhteşem bir proje başlattı

Karamürsel'de gençler Oyuncak kampanyasına destek bekliyorlar

Bu ‘MASUM GÖZÜKEN OYUNCAK’ ölüm saçıyor

Son zamanlarda özellikle küçücük çocukların sürekli olarak ellerinde olan bu oyuncak balonlar ölüm saçıyor. Uzmanlar aileleri uyardı!

Küçücük ilkokul çocuklarına bıçak satıyorlar

Karamürsel'de bir çok ilk okulun çevresinde bulunan bakkallarda sustalı, yaylı oyuncak bıçakların satılması velileri çok rahatsız etmeye başladı.

Yıldırım, 23 Nisanda Çocuklara Özel Şenlik Düzenliyor

Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk Şenliği düzenleniyor. Karamürsel Belediyesi çocukların geleceğimiz için çok önemli olduğunu belirterek “Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle yaşamımıza anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, 20-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan çocuk şenliği programına tüm çocuklarımızı ve velilerimizi davet ediyorum” dedi. Şenlik programı kapsamında, şişme oyuncaklar, oyun parkları, yüz boyama, kostümlü animatör, palyaçolar, dans ve yarışmalar, pamuk şekeri ve Osmanlı macunu ikramı yapılacak.