Özcan Haberleri

Özcan Haberleri

Özcan Dağlı tam destek ile güven tazeledi

S.S.Altınova-Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu, 10 Mart 2024 Pazar günü saat 12.00'de kooperatif binasında gerçekleşti.

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Karamürsel'in süper minik kahramanları

Karamürselli yüzücüler başarıya doymuyor Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sporcuları  başarıya doymuyor.    

Yeni başkan Özcan Dağlı

S.S.Altınova- Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi Olağan Genel Kurulu 19 Mart 2023 Pazar günü saat 12.00 de kooperatif binasında gerçekleşti. Kongrede yapılan seçim sonrası yeni seçilen başkan Özcan Dağlı

Karamürselli öğretmenler İspanya'da

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokul Müdürü Muammer Aksoy, Müdür Yardımcısı İsmail Satır, öğretmenlerden Fuat Uzunca, Burak Yelken, Tuğba Yiğit, Özcan Aslan ve Özgür Yılmaz

Karamürsel Belediyesi havuzu kapattı

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Korona salgınının yükseliş döneminde tedbirlerimizi arttırarak yeni önlemler almaya devam ediyoruz.

Kasid gümbür, gümbür geliyor

Karamürsel Sanayici İş İnsanları Derneği her geçen gün daha fazla güçlenerek sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor.

Meclis toplantısından muhteşem bir karar çıktı

2019 Ekim ayı meclis toplantısı 1 Ekim Salı günü Karamürsel Belediyesi Meclis Salonunda düzenlendi. Toplantıda ilçenin bu günlere gelmesinde büyük katkıları olan değerleri

Karamürselli Beyhan Özcan 15 milyon TL yatırımla öyle bir şey yaptı ki

Karamürsel'in başarılı girişimcisi Beyhan Korkmaz 15 Milyonluk yatırım ile öyle birşey yaptı ki, ilçenin adını Dünya'ya duyurmayı başardı.

Yıldırım, Denizcilik fakültesini başka yere kaptırmayız

​Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Denizcilik Fakültesine kazandırılan Simülatör Merkezi ve Kantin açılışı Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılımları ile gerçekleşti.

Efsana Başkan Dualar ile defnedildi

Karamürsel eski belediye başkanı Özcan Özalgın vefat etti Karamürsel'de üç dönem üst üste başkanlık yapan ve efsane başkan olarak adlandırılan Özcan Özalgın dualar ile defnedildi.

Efsane Başkan Özcan Özalgın hayatını kaybetti

Karamürsel'in efsane Başkanlarından olan Özcan Özalgın hayatını kaybetti.

Karamürsel'in sevilen siması kalbine yenildi

Karamursel'in sevilen simalından Naci Karacan'ın kayimpederi Karamürsel Belediyesi eski Belesiye Başkanı Özcan Özalgın'ın Özel Kalem Müdürü Haşmet Metin akşam

O Personeller Görevlerine Geri Döndü

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası YÖK’ün talimatıyla görevinden uzaklaştırılan personeller hakkındaki haberimiz.

Özcan Özalgın'a, Sarıbay ve Yazar'dan ziyaret

zcan Özalgın'a, Sarıbay ve Yazar’dan ziyaret Karamürsel'in efsane başkanlarından olan ve geçirdiği ameliyat sonrasında Karamürsel'deki oğlunun evinde istirahat eden Özcan Özalgın'ı Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar ziyaret etti Kocaeli'n de çok geniş bir kesim tarafından tanınan, sevilen ve saygı duyulan, Karamürsel’de üç dönem üst üste belediye başkanlığı yapan Özcan Özalgın, yaklaşık 2 ay önce İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde çok riskli bir ameliyat geçirmişti.

Çatıdan Düşen Mümin Turan Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Çatıdan Düşen Mümin Turan ( 37 ) Yaşam Mücadelesini Kaybetti Bayramın ikinci günü kaynak yapmak için Kızderbent mahallesindeki evinin çatısına çıkan Mümin Turan ( 37 ) çatıda dengesini kaybederek yere düştü.Olayı gören ev sakinleri hemen sağlık ekiplerine haber verdiler.Olay yerine gelen 112 acil servis personeli ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine ardından Derince Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Mümin Turan ( 37 ) bir haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsünde Sona Yaklaşıldı

Nurol-Özaltın-Makyol-Astaldi-Yüksel-Göçay (NÖMAYG) Anonim Ortaklığı Proje Müdürü Özcan Başkazancı, yaptığı açıklamada, güney yaklaşım viyadüğünün Gebze-İzmir Otoyolu'nun çok önemli parçalarından biri olduğunu, Nisan 2013'te imalatına başlanan viyadüğün ana yapısının 5 Temmuz Pazar günü tamamlanacağını söyledi.

Gültekin Uysal Karamürsel’de bir dizi ziyaretlerde bulundu

Gültekin Uysal Karamürsel’de bir dizi ziyaretlerde bulundu Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, ilk önce eski Karamürsel belediye başkanı Özcan Özalgın’ı evinde ziyaret etti daha sonra Karamürsel’de esnaf ziyaretinde bulundu. . 7 Haziran seçimlerine hazırlanan Demokrat Parti (DP,) Karamürsel’de bir dizi program gerçekleştirdi. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, ilk olarak 3 dönem Doğru Yol Partisinden Karamürsel belediye başkanlığı yapan ve geöçtiğimiz aylarda rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan evinde istirahat eden Özcan Özalgın’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini diledi.

Prof. Dr. Sadettin Hülagü I.Ulusal Barbaros Denizcilik Kongresine Katıldı

Karamürsel İlçesi'nde gerçekleştirilen kongrenin açılışında Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, yüksekokulu yaptıran ve bir süre önce yaşamını yitiren dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi Gazanfer Bilge'nin eşi Yıldız Bilge, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Özcan Gündoğdu, denizcilik sektörünün temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

BÜYÜK BAŞKAN ÖZCAN ÖZALGIN YARIN TABURCU OLUYOR

KARAMÜRSEL'İN UNUTULMAZ BAŞKANI ÖZCAN ÖZALGIN YARIN TABURCU OLUYOR İlçemizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan, saygı duyulan ve sevilen, Karamürsel’de üç dönem üst üste belediye başkanlığı yapan ve ‘efsane başkan’ olarak anılan Özcan Özalgın, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde çok riskli bir ameliyat geçirerek uzun süre yoğun bakımda tedavi görmesinin ardından Özcan Özalgın yarın taburcu olacağı belirtildi BU AMELİYAT TÜRKİYE’DE BİR İLK İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde Prof. Dr. Dayimi Kaya tarafından Türkiye’de ender uygulanan bir yöntemle kalp kapakçığı ameliyatına ardından Özcan Özalgın’ın yoğun bakımdan kalmış daha sonra normal odaya alınan Özalgın sağlık durumunun iyi olduğu yarın taburcu olacağı belirtildi. KIZININ YANINDA BİR SÜRE İSTİRAHAT EDECEK Yarın taburcu olacağı belirtilen Özcan Özalgın yarın taburcu olacağı 20 gün sonra kontrolü olacağı bu süre içinde de İzmir’de yaşayan kızı Aslı Güngör’ün evinde kalacağı belirtilirken Özcan Özalgın kendisini arayan soran herkese teşekkür ederken herkese de selam söyledi. Özcan Özalgın yaklaşık bir ay sonra Karamürsel’e döneceği belirtildi

KARAMÜRSEL'İN UNUTULMAZ BAŞKANI ÖZCAN ÖZALGIN YOĞUN BAKIMDA

İlçemizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ,saygı duyulan ve sevilen, Karamürsel’de üç dönem üst üste belediye başkanlığı yapan ve ‘efsane başkan’ olarak anılan Özcan Özalgın, yoğun bakımda. Özalgın’ın, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde çok riskli bir ameliyat geçirdiği, bu yüzden yoğun bakımda tedavi gördüğü bilgisi verildi.

İlçemiz'de İşaret Dili Kursu Açıldı.

Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından İşaret Dili kursu açıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı, işitme engelli vatandaşlarla daha kolay anlaşabilmek amacıyla öncelikli kamu kurum çalışanlarına yönelik açılan kursa yoğun talep gösterildiğini açıkladı. Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Merkezinde açılan İşaret Dili Kursunda Uzman Öğretmen Dilek Özcan tarafından işaret dili eğitimi veriliyor. Kursa katılanlar 120 saatlik eğitimin ardından halk eğitim merkezi onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar