Özelliği Haberleri

Özelliği Haberleri

Yolundan sapan uydunun Türkiye'ye düşeceği fakat havada patlattıkları ortaya çıktı

Sovyetler Birliği’nin Türkiye’ye düşmekte olan gizli bir uydusunu havada patlattığı ortaya çıktı.

Facebook yeni özellik

Facebook uzun süredir kullanıcılarının kendisinden beklediği bir özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. Fakat bu özellik şimdilik tam olarak istediğimiz yerde çalışmayacak gibi görünüyor.

Karamürsel'in altın çocuğu geri döndü

Kocaelinin Karamürsel ilçesinde 1993 yılında yayın hayatına başlayan ve halen ilçede yayın hayatını sürdüren TEK radyo olma özelliğine sahip Radyo Karamürsel’de

Altınova’da Toplu Açılış Töreni

Altınova Belediyesi tarafından hayata geçirilen yeni projeler, düzenlenen törenle hizmete girdi. Yalova’da ilk olma özelliği taşıyan projeler takdir aldı.

Karamürsel'li Yazar'dan Başkan'a Ziyaret

Karamürsel'de faaliyet gösteren tek yayın evi olma özelliğini taşıyan 5 subat yayinlarin sahibi Başak Günay Uluaydın başkan Yıldırım'ı ziyaret etti.

Gelene Geçene Rezil Oluyoruz, Bu Pisliği Kaldırın!

Gelene Geçene Rezil Oluyoruz, Bu Pisliği Kaldırın! Güzel Bir Atasözü vardır. ‘Aslan Yattığı Yerden Belli Olur’ demiş atalarımız ama gelin görün ki Karamürsel’den her gün yüzlerce geçiş yapan kişiler acaba bu atasözü ile Karamürsel’i ne kadar irdeler, yetkililer bu resim size ne ifade ediyor? Körfez’in incisi dediğimiz ve de Türkiye’nin en önemli karayolundan birisi olma özelliğini taşıyan D-130 karayolunu kullanarak ulaşımlarını sağlayanlar tarafından bu tür kirli görüntülerle Karamürsel’in anımsanmasının, hafızalarda bu kirli görüntülerin kalmasının kendilerini son derece üzecek ve rencide edecek bu görüntü nedeniyle Karamürselliler, yetkililerden harekete geçerek bu pis görüntüyü ortadan kaldırmalarını istiyorlar. Yetkililer halkın sesine ve şikâyetine duyarsız kalmayın gelip geçene daha fazla rezil olmadan bu pis görüntüyü kaldırın.

Saatler geri alındı mı ? Saat şu an kaç ?

Akıllı telefonların otomatik ayarı kafalatı katıştırdı... Kış saati uygulamasına bugün saat 04.00 itibariyle geçilmesiyle birlikte dünya genelinde birçok ülke bugün saatlerini 1 saat geri aldı. Türkiye ise kış saati uygulamasına, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle iki hafta ertelemeli olarak 8 Kasım’da geçecek. Türkiye'deki bu ertelemenin farkında olmayan ve 'otomatik ayarla' özelliğinin kapatılmadığı akıllı telefon ve masaüstü bilgisayarlar ise kendisini otomatik olarak bir saat geri aldı.Yanılmamak için cihazların ayarlanması gerekiyor.

28 Haziran belgeseli izleyiciyle buluşuyor kaçırmayın

Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği'nin büyük emekler sonucu hazırladığı"18 Haziran / İzmit!in Onur Günü" adlı belgesel, izleyici ile buluşuyor Art Nicomedia Kültür Sanat Derneği’nin büyük emekler sonucu hazırladığı “28 Haziran Belgesel Film Prodüksiyonu”nun gala gecesi yarın (29 Ağustos Cumartesi) gerçekleştirilecek. Saat 16.00’da Ramada Plaza İzmit’te gerçekleştirilecek olan galaya ilginin büyük olması bekleniyor. “İzmit düşman işgalindan nasıl kurtarıldı? İşgal kuvvetlerinin direnci nasıl kırıldı? Bu zorlu süreçte neler yaşandı? İsimleri kent tarihine altın harflerle geçen gizli kahramanlar kimler?” Bu soruların tamamının yanıtının verileceği belgesel, İzmit için de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Altınova-İznik Kavşağı kesimi yıl sonunda trafiğe açılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, dünyanın en büyük orta açıklığa sahip 4'üncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün 21 Mart'ta kopan kedi yolunun yeniden imal edilip tamamlandığını belirterek, ana kablo halatlarının çekilmesine eylül ayının ilk haftasında başlanacağını, aralıkta da tabliyelerin yerleştirilmesine geçileceğini bildirdi.

Ankara'daki kritik MGK sona erdi

Milli Güvenlik Kurulu’nun bugün Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yapılan Haziran ayı olağan toplantısı; 7 Haziran seçiminden sonra ortaya çıkan siyasi tablonun ardından ilk toplantı olması özelliğinin

Doğum gününe göre kişilik özellikleri

Doğum gününüze göre kişilik özellikleriniz değişiyor. İşte gün gün kişilik özellikleri… Doğar doğmaz nasıl bir isme sahip olunuyorsa, yine doğum tarihiyle birlikte herkes bir kişilik özelliğine sahip oluyor. Gary Goldschneider ve Joost Elffers’in hazIrladığı “The Secret Language of Birthdays” (Doğum Günlerinin Gizemli Dili) adlı kitaba göre, İşte doğum günlerine göre kişilik özellikleriniz :

DÜNYADA İLK Tarlalar güneşle sulanacak

Bakanlığa bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü (GAPTAEM) tarafından yürütülen TÜBİTAK-1001 110O541 nolu projesi kapsamında üretilen Mobil Güneş Pili Sulama Makinesi, mobil kullanım ve güneşe göre hidrolik hareket ve panel temizleme üniteleri açısından dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor.