Paralar Haberleri

Paralar Haberleri

SEDAŞ KIŞ GÜNÜ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ?

Karamürsel'de havaların soğuması ile art arda yapılan elektrik kesintisi vatandaşı canından bezdirdi. Bir çok vatandaş açma ve kapa paraları verilmeyen hizmet ve zamanında yapılmayan bakımlardan dolayı yaşadıkları sorunların gündeme getirilmesi için gazetemize ulaştı.

Okul müdürlerine çağrıda bulundu!

Değerli okul yöneticileri; Okullarda hangi amaçla olursa olsun bağış istemekten, para toplamaktan artık vazgeçin. Son zamanlarda devlet okullarında bazı idareciler ramazan ayını ve deprem felaketini kullanarak öğrencilerden sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardım paraları toplamaktadırlar.

Belediyeleri soyup soğana çevirmişler!

Belediyelerin ve kamu kurumlarının hurdalarını kurdukları sistemle çalarak korkunç paralar kazanan şebeke çökertildi. Karamürsel'de üst düzey kamu görevlilerinin bu şebeke ile bağlantılı olduğu ve yargılama başlamadan önce işlerinden istifa ederek aklanmaya çalıştıkları iddia edildi.

Sahipsiz Karamürsel! Kimse sormuyor bu paralar nereye gitti diye?

Defalarca açıldı: 12,6 milyon lira harcanan gölet yeniden ihale ediliyor.

Özel okul ücretleri geri verilecek mi?

Evde verilen eğitim nedeniyle ücret iadesi isteyen veliler Kayseri'den gelen haberle umutlandı. Bir veli yüz yüze eğitim yapılmayan süre için parasını geri aldı.

Mahalle imamını ifşa ediyorum diyen genç öyle bir paylaşım yaptı ki!

Maaşından arttırdığı paralar ile imamlık yaptığı mahalledeki bakkal defterini alan Ahmet Yılmaz isimli imam, mahalleli tarafından takdir edildi.

Sandık görevlisi paraları ne zaman ödenecek? Hangi bankadan alınacak?

31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçim paraları hangi bankadan nasıl alınır sorusuna dair araştırmalar sürüyor. Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatar?

SEDAŞ, o abonelere o paraları ödeyecek!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (SEDAŞ) resmi internet adresinden abonelere duyuru yapıldı. SEDAŞ, 12 saati aşan elektrik kesintileri nedeniyle hak edilen tazminatların

Karamürsel'in makus talihi ne zaman düzelecek?

Karamürsel'de sadece yaptık demek için yapılan ve korkunç paralar harcanan iki proje daha heba oldu!

Karamürsel'de 2 Ulaşlı'da 1 Camiden yardım paralarını çaldı

Karamürsel'de 2 Ulaşlı'da 1 camiye giren hırsız, yardımların toplandığı kasadan paraları çaldı. Hırsızın raftan anahtarı alıp odaya girmesi, çıkarken kapıyı

O paralar için son 4 gün! Paranız Yanmasın

Bankadaki parasını çekmeyi unutan ya da alacağını sigorta şirketlerinde bırakan vatandaşlar için son tarih 15 Haziran...

FETÖ ya ait paraların olduğu alan kazılıyor

FETÖ’ye ait paraların bir araziye gömüldüğüne dair ihbar alan jandarma ekipleri harekete geçerek kazı çalışması yaptı.

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ İSMİ KULLANILARAK 26 KİŞİ DOLANDIRILDI

Gazetemize son zamanlarda gelen şikayetlerde bir çok kişinin iş vadi ile kandırılarak kendilerinden para alındığı ve bu paraların Karamürsel Belediyesinde

Kredi çekenler dikkat!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, bankaların haksız tahsil ettiği paraları geri alabileceklerini söyleyen dolandırıcıların, tüketicilere 20

KARAMÜRSEL'DE KALPAZAN SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

Olay pazar yerinde cebindeki sahte paraları esnafa vermeye çalışırken bir esnaf geçtiğimiz haftada kendisine sahte para verdiğini hatırladığı adamı fark ederek

KARAMÜRSEL'DEN PKK'YA YARDIM

Karamürsel'de son zamanlarda kaçak sigara satışlarının arttığı ve bu paraların direk olarak "PKK ve Diğer Terör örgütlerine" gittiği bildirildi. Vatandaş Duyarlı Olmalı Gazetemize ihbarda bulunan vatandaşlar emniyetin konu hakkında duyarlı olduğunu baskınlar yaptığını fakat vatandaşın konun hassasiyeti hakkında ve buralardan elde edilen paraların direk olarak terör örgütüne gittiğinin bilinmesine rağmen neden hala kaçak sigara alınıyor anlamış değiller. EVLERE SERVİS Gazetemize ihbarda bulunan vatandaşlar kaçak sigara satışlarının 6 karton alınması kaidesi ile evlere kadar servis edildiği ve çok büyük meblağların ortada döndüğünü bildirdiler. O PARA İLE DEVLETİMİZE MERMİ ATILIYOR Kocaeli'de arka arkaya yapılan baskınlardan kaçan kişilerin Karamürsel'i kullandıkları ve buradan yüklü miktarda satış yaptıkları iddia edildi. CADDEDE SATILIYOR Gazetemize gelen bir başka ihbarda dışarıdan ilçemize gelerek burada tütüncü dükkanı devralan ve bu dükkandan da alenen kaçak sigara satan kişiler ve bu kişilerden sadece bir kaç kuruş daha az paraya bu kaçak sigaraları temin eden kişilerin ülkemize verdiği korkunç zararın fark edilmesi gerekiyor. İHBAR EDİN herkesin bu konuda hassasiyet göstermesi gerekiyor. Kaçak sigara satan kişi ve kişilerin güvenlik güçlerine bildirilmesi ve bu " TERÖR" destekçilerinin ilçemizden biran önce temizlenmesi için herkesin duyarlı olması gerekiyor.

65 Yaş üzeri için ödemeler yapıldı

Kocaeli'de 65 yaş ve üzeri vatandaşların taşınmasında minibüsçülere yapılan ödemeler, gecikmeli de olsa devam ediyor.

65 Yaş Üstü Ücretsiz Taşımaya Devam

Kocaeli'de gündeme düşen ve 1 nisan'da ücretsiz ulaşımın kaldırılacağı konusu rafa kalktı. Paralar yatırıldı, ücretsiz ulaşıma devam.

Karamürsel'de Aynı Gece Coşkun Balık, Köfteci Veli ve Şeker Lokantasına Hırsız Girdi

Pazar günü iş yerlerini açmaya gelen Coşkun Balık Lokantası, Köfteci Veli ve Şeker Lokanta sahipleri iş yerlerine hırsız girdiğini tespit ederek polise haber verdi. Polisin yaptığı araştırmalarda, Coşkun Balık Lokantası, Köfteci Veli ve Şeker Lokantalarına hırsızın camları kırarak girildiği tespiti yapmaları ve hırsız yada hırsızların Coşkun Balık Lokantasındaki yazar kasada bulunan bozuk paralar yanı sıra birkaç şişe rakı çaldıkları Köfteci Veli ve Şeker Lokantasından ise yazar kasalardaki 50-60 lira bulunan bozuk paraların çalındıkları tespit edildi.

Karamürsel Emniyeti Tarih Yazdı ve Teşekkür Belgesi Aldı

Emniyet teşkilatının sürekli uyarmasına rağmen vatandaşlar dolandırıcıların ağına düşmeye devam ediyor. Kendisini savcı olarak, polis olarak tanıtan dolandırıcılar, “Paralarınız PKK terör örgütüne aktarılıyor” diye kurbanını kandırıyor ve şahsın parayı kendilerine getirmesini sağlayarak onu dolandırıyor. Benzer bir olay geçtiğimiz günlerde Karamürsel’de yaşandı. Üstelik dolandırıcıların bu kez kurbanı emekli bir öğretmendi.