Plajlar Haberleri

Plajlar Haberleri

Karamürsel plajlarında 18 kişi boğulmaz üzereyken kurtarıldı

Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri tarafından 2 haftada, Karamürsel plajlarında 18 kişi boğulmaktan kurtarıldı.

Karamürsel Plajları doldu taştı

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu. Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile

414 kişi son anda boğulmaktan kurtarıldı    

Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. Mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere KOSKEM’in görev alanlarındaki plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarılıyor.

Can Kurtaranlar hazırlıklarını tamamladı

Karamürsel plajları ve can kurtaranları ile yeni sezona hazırlıklarını tamamladı.

Karamürsel'de vatandaş isyan etti! Huzurumuz kalmadı!

Karamürsel plajların da son haftalarda ard arda yaşanan olaylar nedeni ile sahil kesiminde ikamet eden ve ailesi ile plajlara gelen vatandaşlar çıkan kavgalar nedeni ile isyan etti.

Karamürsel’de deniz sezonunu  gençler açtı

 Kocaeli Büyükşehir belediye ekipleri tarafından plajların pandemi kuralları kapsamında açılmasına karşılık son hazırlıklarını bitirirken ilçenin gençleri deniz sezonunu açtılar.

KARAMÜRSEL PLAJLARINDA 9 KİŞİ KURTARILDI

15 Haziran’da başlayan yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde boğulma riskiyle karşılaşan vatandaşlara dönük alınan önlemlerde kendisini göstermeye başladı.

Dikkat edilmezse Karamürsel büyük tehlike altında

Havaların ısınması ve plajların hazırlıklarının tamamlanması ile özellikle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, Karamürsel’de binlerce insanın çevre

Restoran ve kafeler 1 Haziran'da açılacak

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında restoran, kafe, plajlar, milli parklar ve bahçelerin 1 Haziran itibariyle yeniden açılacağını söyledi.

KARAMÜRSEL PLAJLARINA 40 KAMYON KUM

Yaz aylarında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Karamürsel plajlarında hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Plajlar yaza hazırlanıyor

Plajlar yaz sezonuna hazır hale getiriliyor.

Pırıl pırıl plajlar deniz sezonuna hazır. İşte yeni fiyatlar

Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kullanacakların verecekleri ücret belli oldu.

Deniz sezonu 15 Haziran'da resmen açılıyor

Kocaeli’nin halk plajları, dünyanın en güzel plajlarını aratmıyor. Akdeniz sahillerinde görülebilecek ender güzellikteki plajlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eli değince cazibe merkezi haline geldi.

Kocaeli’nin sahilleri “A” kalite

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Körfezi’nin temizlenmesi için yaptığı çalışmaların meyvesi olarak 2012 yılında Karamürsel Altınkemer Halk Plajı ile ilk mavi bayrağını aldı.

Karamürsel plajları tıka,basa dolu

Kocaeli'nin e çok tercih edilen plajlarından olan Karamürsel ve Ereğli plajlarına ilgi hala daha devam ediyor.

Kocaeli'de denizden alınan ilk analiz sonuçları yayınlandı

Deniz mevsimi yaklaştığı şu günlerde ilk deniz suyu analiz sonuçları yayınlandı. Kocaeli’de en temiz plajlar açıklandı.

Cankurtaranlar Plajlardaki Yerlerini Aldılar

Karamürsel başta olmak üzere Kocaeli genelinde görevlendirilen cankurtaran ekipleri yerlerini aldılar.

Katliam sonrası analiz sonuçları neden açıklanmıyor?

12 Ocak günü İzmit Körfezi’nde meydana gelen kimyasal sızıntıya ilişkin geçtiğimiz günlerde Çevre Bakanlığı, Poliport isimli firmaya 2 milyon 100 bin lira para cezası kesmişti. Ancak analiz sonuçlarının hala açıklanmaması tepkilere neden oldu.

Karamürsel'in 'Mavi Bayraklı' denizinde, bayram cıvıl cıvıl

Karamürsel'in 'Mavi Bayraklı' denizinde, bayram keyfi Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan bayramı tatilini fırsat bilenlerle doldu taştı.

Mavi bayraklı altınkemer plajı pırıl pırıl

Mavi bayraklı altınkemer plajı ramazanda da dolu Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın çevre ve turizm konusunda belirlediği 32 kritere uyan Karamürsel Altınkemer Halk Plajı kriterlerini koruyarak bu yıl da mavi bayrak almaya hak kazanarak ramazan ayında da dolu. Hava sıcaklılıklarının 30 dereceyi gösterdiği şu günlerde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı özellikleri ile Kocaeli halkının yeni gözde plajlarından biri haline geldi. Sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Karamürsel'e akın eden vatandaşlar, Ramazan ayında da plaja ilgi gösteriyor. Plajda güvenlik, Cankurtaran, ilk yardım olanakları, çöp ve geri dönüşüm kutuları, duş, soyunma kabini, WC, yüzme sınırı, engelliler için olanaklar, yönlendirme levhaları, peyzaj düzenlemesi mevcut olup, vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.

Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer A SINIFI MÜKEMMEL PLAJ

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün Kocaeli plajlarında düzenli olarak yaptığı analizlerin sonucunda tüm plajlarımız tertemiz çıktı. İzmit Körfezi ve Karadeniz sahillerindeki plajlarımızın girilebilir olduğu ifade edildi. A SINIFI MÜKEMMEL PLAJLAR Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Kandıra Cebeci halk plajlarında 15 Haziran’da yapılan numune incelemelerinde denizin çok temiz olduğu ifade edildi. İzmit Körfezi’ndeki Gölcük Ulaşlı Plajı mükemmel ve çok temiz olarak tarif edilirken yine Karamürsel Ereğli ve Karamürsel Ereğli Defne plajları mükemmel ve çok temiz olarak değerlendirildi.