Polis Haftası Haberleri

Polis Haftası Haberleri

Karamürsel Birej Koleji'nin minik öğrencileri Polis Haftasını kutladı

Karamürsel Birej Koleji'nin minik öğrencileri Polis Haftasını kutladı. Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümünü kutlamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü polis noktasını ziyaret etti.  

Başkan Yıldırım'dan Polis Haftası ziyaretleri

Türkiye'nin huzur ve güvenliğinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı'nın 173 yıl dönümü Türkiye genelinde olduğu gibi Karamürsel'de de düzenlenen törenle kutlandı.

Karamürsel'de Polis Haftası Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü Karamürsel ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Karamürsel Beyaz Zambak Anaokulu Polis Haftasını Kutladı

Karamürsel Beyaz Zambak Anaokulu Polis Haftasını Kutladı Karamürsel Beyaz Zambak Anaokulu Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Okul müdürü Osman Sarıçam ve Okul öğretmenleri ile birlikte kutlama ziyareti gerçekleştirdi TURK Polis Teşkilatı’nın 169. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle ziyaret sırası bu kez Beyaz Zambak Anaokulundaydı. Anaokulunun öğretmenleri ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek emniyet çalışanlarının mutlu gününü kutladılar.

Karamürsel Emniyeti Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümünü buruk kutlandı

Polis Haftası kutlamaları nedeniyle Karamürsel Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtında düzenlenen törene İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, Yardımcısı Cenk Bozdağ, baş komiser, komiserler, polisler ve memurlar katıldı. Olumsuz hava şartlarına rağmen Karamürsel Hükümet Konağının önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyularak saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan tören daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında devam edildi. Makamında gazetecileri kabul eden Karamürsel Emniyet Müdürü Coşar Özler, halkın güvenini sağlamak, halkın huzur içinde yaşaması için ellerinden gelen bütün çabayı sarf ettiklerini belirterek, hizmetleri yerine getirirken de dayanışma ve adalet anlayışı içerisinde olduklarını söyledi. İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler’in makamına gelen Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Daire amirlerinin tebriklerini kabul etti.