Polis Memuru Haberleri

Polis Memuru Haberleri

Emekli Polis Memuru Behçet Türköz İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube polis memuru Behçet Türköz, uzun yıllar süren görevinin ardından emekli oldu. Karamürsel genelinde tanınan ve sevilen Türköz, emniyet teşkilatına yaptığı hizmetlerle iz bıraktı.

Yürekleri yakan haber! Şehidimiz var!

Trafik uygulama noktasından kaçan otomobilin durdurmaya çalışan polis memuruna çarpması sonucu şehit olan 48 yaşındaki Mustafa Emanetoğlu Yalova’da düzenlenen törenin ardından memleketi Kocaeli’ne gönderildi.

Kıbrıs gazisi, emekli polis memuru evinde ölü bulundu!

Karamürsel'de yaşayan emekli polis memuru, Kıbrıs gezisi Osman Kale (68) yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Korona tedavisi gören polis memuru hayatını kaybetti!

Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gören 44 yaşındaki polis memuru, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 

Son dakika: Kazada yaralanan polis memuru şehit oldu

Son dakika haberine göre, Sakarya’nın Erenler ilçesinde, sürücüsünün 'Dur' ihtarına uymadığı otomobilin takibi sırasında minibüse arkadan çarpan motosiklette yaralanan 2 polis memurundan Mehmet Tekcan (32), tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Her tehdit edilene bir ekip 2 polis 24 saat yollana biliyor mu?

Karamürsel’de sürekli artış gösteren uyuşturucu ve adli vakalara müdahale etmek yerine ilçede bir polis otosu ve 2 polis memuru boş dükkân önünde nöbet tutturuluyor.

Emekli polis genç yaşta koronavirüse yenik düştü

Yapılan koronavirüs test sonucu pozitif çıkması üzerine hastanede tedavi altına alınan ve 20 gündür tedavi gören polis memuru yaşama tutunamadı.

Hastanede beylik tabancasıyla intihar etti

Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan polis memuru henüz belirlenemeyen bir sebeple beylik tabancasıyla intihar etti.

Bu polsin bir Atatürk düşmanı kadar değeri yok mu?

Kocaeli'de, sosyal medyada infiale yol açan, Atatürk'e hakaret edilen videoyu çektiği gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Karamürsel'in Sevilen Simalarından Polis Memuru Hadidi Yoğun Bakımda

Karamürsel Emniyet Müdürlügünde uzun süre görev yapan ve Karamürsel ve çevresince sevilen simalarından Polis Memuru İsmail Hadidi yoğun bakımda.

Değirmendere emekli trafik polisi kafasına sıkıp intihar etti!

Emekli polis memuru Ural Aydın evinde silahı ile intihar etti

Karamürsel Murat Avsever'in naaşını göz yaşları ile uğurladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Murat Avsever'in naaşı ilçede yapılan tören ile helallik alınması sonrası gözyaşları ile uğurlandı.

Murat Avsever'in naaşı Karamürsele getirildi yarın helallik alınacal

Karamürsel'de geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen polis memuru Murat Avsever'in yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gelen acı haber ilçede büyük üzüntü yarattı.

Karamürsel'in sevilen siması Murat Avsever yaşamını kaybetti

Karamürsel'de Polis Memuru olarak görev yapan ve çok geniş bir kesim tarafından sevilen polis memuru Murat Avsever tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Polis memuru için acil AB Rh (+) kan aranıyor!

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatmakta olan polis memuru için acil kan aranıyor!

Allah belanızı versin PKK'lı köpek Polisimizi şehit etti

Canlı bomba şüphesiyle gözaltına alınan DEAŞ'lı terörist polis memurunu bıçakladı. Ardından terörist öldürüldü.

İstanbul'da gencecik Polis memurumuzu şehit ettiler

Gencecik bir Polis Memurumuzu şehit ettiler.Tuzla'da silahla vurularak ağır yaralan polis memuru Battal Yıldız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kayıp Çocuk Oyunu Şaşırttı

İzmir'de günlerdir polis kayıp olduğu iddia edilen mehmet'i arıyordu. Aramalar sürerken ihbarı yapan emekli polis memuru baba Tarkan Tekeoğlu ortadan kaybolunca gerçek ortaya çıktı.

Son dakika: 10 bin polis alınacak!

Polis alımı sürecini takip eden vatandaşlar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamasıyla heyecanlandı.

Şehit ateşi Gölcük’e düştü

Gölcük’ten bir süre önce şark görevi için Şırnak’a giden polis memuru Özgür Korkmaz, trafik kazası sonucu şehit düştü.

Kocaeli Emniyetinde 26 Polis Daha FETÖ'den Gözaltına Alındı

FETÖ/PDY kapsamında gözaltına alınan 26 polis memuru ve komiser Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından adli makamlara sevkedildi.

Kocaeli Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Hakkari’de içerisinde bulunduğu zırhlı aracın takla atması sonucu şehit olan polis memuru Mert Er, Kocaeli’de toprağa verildi.

10 Bin Polis Memuru Adayı Alınacak

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne (POMEM) lisans mezunu adaylar arasından 10 bin polis memuru adayı alınacak.

Karamürsel Emniyetinde 1 Başkomiser, 2 Polis Memuru Açığa Alındı

Fettullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) mensubu askerlerin darbe girişiminden sonra, paralel yapıyla mücadeleye Karamürsel Emniyetine sıçradı.

İLİMİZE BİR ŞEHİT ATEŞİ DAHA DÜŞTÜ

Aslen Derinceli olan ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli olan polis memuru Yaşafettin Açıksöz, darbe girişiminde

Cihan Esen'den İyi Haber Geldi

Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Cihan Esen'den iyi haber geldi.

Karamürselli Polis Memuru Yaralandı

Diyarbakır'ın Merkez ilçe Dicle Bulvarında Diyarbakır- Elazığ yolundaki 7. Kolordo'nun yakınlarında, PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan.

Hain Saldırı Polisin Dikkati Sonucu Engellendi

Diyarbakır'da bir polis memurunun şahsi aracının altına uzaktan kumandalı el yapımı bomba yerleştiren teröristlerin hain planı, polisin dikkati sayesinde önlendi.

Darıca'da PTT Soyguncusu Polis Memuru Çıktı

Darıca'da PTT şubesini soyan silahlı soyguncu polis memuru E.T. çıktı. Soyguncu kasadan az para çıkınca görevliye, "Beni mahvettin. Bilseydim yapmazdım" dedi.

Şehit Bayram Özdere Törenle Toprağa Verildi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düşen polis memuru Gölcüklü Bayram Özdere, memleketinde binlerce kişinin katılımı ile toprağa verildi.