Red Haberleri

Red Haberleri

Yunus Emre Katı, Makedonya ile İş Birliği Görüşmelerinde

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, Makedonya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Enver Hüseyin'i Ekonomi Zirvesi'nde misafir etti.

İlk kez olacak, MEB tarihi açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelinde ortaokul ve liselerde ilk kez gerçekleştirilecek "ortak sınav"ların tarihlerini duyurdu.

Karamürsel'e sağlık müdürü atandı

Karamürsel'de uzun bir süredir boş olan ilçe sağlık müdürlüğüne atanan Dr. Musa Çallı'nın yakın bir zamanda göreve başlaması bekleniyor.

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

Genel Af Hakkındaki Son Gelişmeler: 8. Hukuki Paket Tartışılıyor

Son gelişmeler, Adalet Bakanlığı bünyesinde yürütülen 8. Hukuki Paket kapsamında yakından takip ediliyor. Çalışmaların içeriği ve maddeleri üzerinde yapılan araştırmalar

Altınova İlçesinde İşçi Dairesinde Yangın: Facia Kıl Payı Atlatıldı!

Altınova, Yalova - 25 Ocak 2024 – Altınova ilçesinde, gurbete çalışmaya gelen işçilerin kaldığı dairede çıkan yangın, facia kıl payı atlatılarak kontrol altına alındı. Olay, işçilerin yaşadığı kötü koşulları bir kez daha gündeme getirdi.

Emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu Hayatını Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Biçeroğlu'nun vefatı, şehirde büyük üzüntü yarattı.

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

2024 Seçmen listeleri asıldı! Kontrol etmek için hemen tıklayın!

2024 Seçim takvimiyle muhtarlık seçmen listeleri askı tarihi belli oldu. Peki, YSK seçmen kaydı nasıl sorgulanır, nerede oy kullanacağım? İşte, YSK Seçmen kaydı sorgulama ekranı 2024 ve konu hakkında detaylar...  

Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in cenaze bilgileri

Hayatını kaybeden Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in cenaze bilgileri netleşti.  

Sahipsiz Karamürsel'de çarşının göbeğinde ağaç katliamı yapılıyor!

Karamürsel merkezde yol genişletme çalışması adı altında gencecik ağaçların katledilmesi çevredeki vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

Son dakika 5.1 büyüklüğünde deprem oldu

SALLANDIK! Kocaeli'de hissedildi Kocaeli'de de hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Bursa Gemlik, büyüklüğü 5,1 olarak açıklandı.  

Murat Karaca'yı öldüren şahıs yakalandı

Karamürsel'de işlenen cinayetin zanlısı Mustafa Gülbaş kısa bir sürede yakalandı.

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni doktorlar geliyor

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete, ilçede yaşanan ve uzun süredir devam eden sorunlarını bir, bir çözmeye devam ediyor.

Çarşının göbeğinde uyuşturucu alemi

Karamürsel çarşı merkezinde uzun bir süredir yıkılması gereken ancak hala ayakta duran bir bina, uyuşturucu kullanan kişilerin adeta sığınağı haline gelmiştir.

Karamürsel'de korkutan orman yangını

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların evlerine yakın bir konumda çıkan yangın panik yaratırken

Karamürsel'de siyaset ve egolar sporu bitirdi

Karamürsel genelinde siyaset ve çıkarlar yüzünden ilçe sporu neredeyse birçok sporcunun büyük başarıları yerine büyük başarısızlıklarıyla gündemde olmaya devam ediyor.

D 130 Karayolunda yaşanan patlama panik yarattı

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde yaşanan patlama çevrede panik yarattı. Olay, Karamürsel 4 Temmuz mahallesi D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel'den İzmit istikametine giden bir hafriyat kamyonu

Karamürsel'in ağabeyi Tahir Büyükakın bunu hak etmiyor

Karamürsel'in abisi olarak nitelendirilen Tahir Büyükakın, yıllar boyu sadece seçimlerden seçimlere kullanılan vaatlerin neredeyse hepsini hayata geçirerek ilçeyi adeta baştan yarattı.

Şükriye Canımoğlu elim bir kaza sonrası hayatını kaybetti

Merhum Kaptan Aydın Canımoğlu'nun eşi 78 yaşındaki Şükriye Canımoğlu, oturduğu dairede çiçekleri sularken ayağının eşiğe takılması sonucu düştü ve beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Aktif Hastanesi ve Özdilek AVM önündeki vatandaşlar yaralandı

Çiftlikköy Aktif Hastanesi kantininde ve Özdilek AVM bahçesinde oturan çok sayıda kişi nereden geldiği bilinmeyen saçmalar ile yaralandı ilk belirlemelere göre 5 kişinin yaralandığı olayda 2 kişinin durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Tahir Büyükakın'dan belediye Başkanı nasıl olunur ders 9

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın adeta belediye başkanlarına hizmet nasıl yapılır uygulamalı eğitimler veriyor. Karamürsel genelinde son 4 seçimde aynı vaatler verilerek oy istenilen ilçe haki için son 20 yılda yapılmayan bir çok şeyi hayata geçiren Büyükakın, ilçe genelinde yapılması planlanan büyük projelerin neredeyse hepsini tamamladı.

Merih Demiral nereden geldiğini unutmuyor!

Atalanta’da forma giyen Karamürselli milli futbolcumuz Merih Demiral memleketi Karamürsel’e geldi.  

Yine Altınova tersaneler bölgesi! Yine iş kazası!

Altınova Tersan Tersanesinde iş cinayeti sonucu yaşamını yitiren Ahmet Kaya için sendikalar açıklama yaptı.

Şeref Çiloğlu kalp krizi geçirdi

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım'ın en yakın çalışma arkadaşlarından Şeref Çiloğlu kalp krizi geçirdi.

Mohti Fitness ve Spa Açıldı

Mohti Fitness ve Spa açıldı. Yüksek kaliteli hizmetin sunulduğu Mohti Fitness ve Spa’da tamamı Balili terapistlerden oluşan bir ekip bulunuyor.

Muhteşem şeflerimiz geliyor

Karamürsel MTAL’den Efecan Özgenç, Gebze Çolakoğlu MTAL’den Yağmur Kaya, Nuh Çimento MTAL’den Nehir Uğurlu, Çayırova Yapı Kredi MTAL’den İkbal Erdağ, Gölcük AKV MTAL’den Aslı Birinci ve Gebze Muallimköy MTAL’den Hilal Nur Genç workshop eğitiminde Dana Tartar-Deniz Mahsüllü Risotto-Taze Vanilyalı Krem Brule

Ekrem Ünlü'nün acı kaybı

İlçe esnaflarından merhum Mehmet Ali Ünlü'nün eşi, Senipark emeklisi Murat Ünlü, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri çalışanlarından Ekrem Ünlü ve Gülay Ünlü Alagaz'ün anneleri Şefika Ünlü bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Çiftçinin marketini mühürleyen ilk belediye başkanı!

Devletin yönetimindeki Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bilindiği gibi 2021 yılındaki Pandemi döneminden sonra ülke genelinde 2 bine yakın şube açmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri, çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortağı ile