Rekor Haberleri

Rekor Haberleri

Karamürsel Barbaros adeta tarih yazıyor!

Karamürsel'in yiğitleri tarih yazdı. Yok böyle fark! NBA rekoruna yaklaştılar. Tam 70 sayı. Yanlış duymadınız.

Ahmet Yılmaz Kocaeli'nde değil Türkiye'de yapılmayanı yaptı

Kocaeli, Karamürsel Ereğli Çiçek Cami İmam Hatibi Ahmet Yılmaz artık geleneksel hale getirdiği Yaz Kuran Kursu kapanış programında çıtayı yine zirveye taşıdı ve kendi rekorunu kırarak 156 öğrenciye 156 altın dağıttı.

Dünya şampiyonu Şahika Ercümen Karamürsel'e hayran kaldı!

Serbest Dalışta dünya rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabına adını yazdıran Şahika Ercümen, Karamürsel'de gerçekleştirdiği dalış sonrasında batık geminin etrafındaki balık çeşitliliğine hayran kaldı.

Mahallede vakalar artınca CAMİ KAPATILDI

Gölcük Yeni Mahalle'de vakalar artınca Şirintepe Cami geçici süreyle ibadete kapatıldı

AHMET ÇALIK KARAMÜRSEL’DE TARİH YAZDI

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet Çalık tarihi bir rekora imza attı.

3 Altın madalyalı Ahmet Taşçı'nın hayatı Film oluyor

Karamürsel'li 3 altın kemer sahibi Efsane güreşçi Ahmet Taşçı'nın hayatı sinemaya taşınıyor.

Geri geri gelen aracın altında kaldı, hayatını kaybetti!

Son Dakika, Gölcük Değirmendere’de, servis şoförlüğü yapan kişiye geri geri gelen bir araç çarptı.

Süper Loto 42 milyon TL'lik rekor ikramiyeyi 1 kişi kazandı!

Süper Loto çekiliş sonuçları milyonlarca kişi tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu. Heyecanlı bekleyiş sona erdi ve Süper Loto sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz hafta tam 11. kez devreden

Karamürsel Emniyet'in 1 Ayda kestiği ceza dudak uçuklattı

Karamürsel’de yaklaşık bir ayda gerçekleştirilen 2 bin 609 aracın kontrol edildiği denetimlerde, kuralları ihlal eden sürücülere toplamda oldukça yüksek meblağda bir para cezası kesildi.

Meclis, rekor sayıda tasarıyı kabul etti

Uluslararası anlaşma ve mutabakat metinlerinin onaylanmasına ilişkin 26 tasarı kabul edildi. Genel Kurulun 3 günlük mesaisinde toplam 97 tasarı yasalaşmış oldu

İstenmeyen mesajlara rekor ceza

Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca, "istenmeyen ticari ileti" şikayetleri nedeniyle geçen yıl 8 milyon 226 bin 874 lira, toplamda 8 milyon 339 bin 986 lira idari para cezası kesildi.

KPSS'ye rekor katılım!

KPSS Ortaöğretim sınavına 3 milyon 500 bin aday katılacak.Bu sayı, ÖSYM'nin şimdiye kadar aynı günde ve tek oturumda yapacağı en büyük sınav niteliğinde olacak.

1 Ocak'tan itibaren faizsiz kredi yağacak

Halkbank'ın esnafa verdiği krediler için bütçeden 1.3 milyar lira faiz desteği ayrıldı. Bu bir rekor. Böylece 30 bin liralık faizsiz kredinin de musluğu

Altını olanlar dikkat! Rekor kırabilir

Geçtiğimiz çeyreğin en iyi altın tahmincisi Incrementum, altının 2018`de rekor kırabileceğini belirterek 'Altının onsu 2 bin dolara yükselebilir' dedi.

İşte Kocaeli'de Kurum, Kurum Görevden İhraç Edilenlerin Tam Listesi

Son olarak yürürlüğe giren Kanun Hükmünde Kararname kapsamında ilimizde toplam 893 kamu görevlisinin işten çıkarıldığı belirtildi. 626 öğretmen ile rekoru elinde bulunduran Milli Eğitim’i, 115 kişi ile TÜBİTAK izledi

Kenan Sofuoğlu'ndan hız rekoru

KENAN Sofuoğlu, 400 kilometrelik hıza ulaşarak Osman Gazi Köprüsü'nün ilk ve en hızlı geçişini yaptı.

Osman Gazi Köprüsü açılış hazırlıkları tamam

Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçişi olan İzmit Körfezi'ni birbirine bağlayan Osman Gazi Köprüsü'nde açılış için tüm hazırlıklar tamamlandı. Köprü, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla ulaşıma açılacak. Açılışta 10 bin kişiye iftar verilecek.

Karamürsel'den, Dünya şampiyonu geçti

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nün açılış töreninde deneyeceği 400 kilometrelik hız rekoru için test sürüşlerine başladı.

Karamürsel’den 2 Türkiye Birincisi

Karamürsel’in ilk ve tek özel okulu olan, Özel Ekin Koleji bu yıl adeta rekora doymuyor, birinci dönem , TEOG (Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş) Sınavı’nda

Kenan Sofuoğlu köprüde hız rekoru deneyecek

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osman Gazi Köprüsü'nün açılışında hız rekoru denemesi yapacak.

‘Karamürselli Ayhan Show’ You Tube’ta tıklama rekoru kırıyor

Karamürsel’in tanınmış simalarından attığı kahkahalarla tanınan Ayhan Öztürk arkadaşlarının çektiği kliple You Tube’te tıklama rekoru kırıyor.

Kara Kış Kapıda ! 10 Yılın En Soğuğu Geliyor.

Kara Kış Kapıda ! 10 Yılın En Soğuğu Geliyor. Amerika'dan gelen bilgilere göre 2016 kışı son 10 yılın en soğuk kışı olacak. Dünyanın kuzey bölgelerinde rekor kar yağışları görüleceği ve dondurucu soğuklar, kasırga, sel, heyelan ve bir çok doğa olayının bu yıl fazlasıyla yaşanacağı belirtildi.

Karamürsel'de yapılan açık arttırma dudak uçuklattı.

Karamürsel'de yapılan açık arttırma dudak uçuklattı. Karamürsel’de Süs Tavukları açık artırmasında rekor fiyatlar Karamürsel Kanatlı Hayvan Sevenler Derneği tarafından düzenlenen süs tavukları mezat’ında tavuklar rekor fiyata alıcı buldu. Karamürsel Kanatlı Hayvan Sevenler Derneği’nde ilk kez düzenlenen mezatta bir birinden değerli ve nadir bulunan 50 çeşit süs tavuğu 50 lira ile 10 bin lira arasında satışa sunuldu.

SON DAKİKA "AHMET TAŞÇIYA " İNANILMAZ AYIP

Güreş Federasyonu, Aliço’nun rekorunu kırmak için Kırkpınar’da güreşmesine izin vermediği Ahmet Taşçı’ya, Brezilya’dan gelen televizyon ekibi Rio Olimpiyatları’nda gösterilmek üzere belgesel çekiyor.

Ahmet Taşçı Kırkpınar'a Katılamıyor

Güreş Federasyonu, Aliço’nun rekorunu kırmak için Kırkpınar’da güreşmesine izin vermediği Ahmet Taşçı’ya, Brezilya’dan gelen televizyon ekibi Rio Olimpiyatları’nda gösterilmek üzere belgesel çekiyor. Tarihi 654.Kırkpınar Yağlı güreşleri bugün Selimiye Camiinde kılınan Cuma Namazından sonra başlamış olacak. Kırkpınar’a 25 yıl damga vuran ve 12 kez Başpehlivanlıkla 2 kez ebedi Altın Kemer alan Türkiye’nin tek ilçesi pehlivanlar diyarı Karamürsel’e Güreş Federasyonu’ndan deprem gibi darbe geldi. Karamürselli efsane pehlivan Ahmet Taşçı’nın, 26 yıl aralıksız Kırkpınar’da güreşen 56 yaşındaki Aliço’nun rekorunu kırmaya hazırlandığı 654. Tarihi Kırkpınar’da güreşemeyeceğinin, Federasyondan gelen resmi açıklaması, güreş camiasında ŞOK etkisi yarattı.

İzmitli kızların kavgası İnternet'e düştü ve izlenme rekoru kırdı.

İzmitli kızların kavgası internete düştü ve çok kısa sürede izlenme rekoru kırdı İzmitli bir grup liseli, Facebook'ta haklarında ileri geri konuştuğunu iddia ettikleri başka bir kızı tekme tokat dövdü. Öfkeli liselilerin elinden kurtulan kız, daha sonra doğruca polise gideceğini belirtti. Genç kızların kavgası sosyal medyada kısa sürede inanılmaz şekilde izlenme rekoru kırdı.

AHMET TAŞÇI BU SENE REKORU KIRACAĞIM

Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde 9 defa altın kemer kazanan Ahmet Taşçı, Osmanlı döneminin başpehlivanlarından Kel Aliço’nun rekorunu kırmayı hedefliyor. Yağlı güreşin yaşayan efsanesi bu sene Edirne Sarayiçi’de 654’ü yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ninde iddialı olduğunu açıkladı.. Ünlü güreşçi, Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreş Takımı’nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in daveti üzerine Manavgat’a gelen Taşçı, belediyenin yağlı pehlivan sporcularıyla birlikte kıspet giyerek yeşil çayırda peşrev çekti. Ahmet Taşçı, belediyenin yağlı güreş antrenmanı yaptığı çayırda Kırkpınar’da Antalya’ya 2 defa altın kemer getiren Mehmet Yeşil Yeşil ile birlikte güreş tuttu. Ahmet Taşçı ile Mehmet Yeşil Yeşil’in güreş tutmasına Manavgatlı yağlı güreş severleri alkışlarla destek verdi.

60 yılın soğuk rekoru bekleniyor.

60 yılın soğuk rekoru bekleniyor... İşte gün gün hava durumu Türkiye kara kışı yaşıyor... Ülkenin hemen hemen her yerinde kar yağışı görülüyor. İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kentte okullar tatil edildi, şehirler arası yollarda mahsur kalanlar oldu. Peki soğuk hava ne kadar devam edecek? İşte gün gün beklenen en yüksek ve en düşük sıcaklıklar.

Kocaeli Tarihi Sempozyumu”na rekor başvuru

Kocaeli Tarihi Sempozyumu”na rekor başvuru 2015 Nisan ayında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Karamürsel Alp ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu’na 220 başvuru oldu