Saçıyor Haberleri

Saçıyor Haberleri

DEVLET HASTANESİ YANINDAN AKAN LAĞIM PİSLİK SAÇIYOR

Karamürsel Devlet Hastanesi çevresinde bulunan lağım mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

Binalar yıkılıyor ama önlem alan yok!

Okurumuz şunları söyledi: “Funda Sokak No: 7 adresinde yer alan metruk yapı, birkaç ay önce evimizin olduğu yöne doğru çökmeye başladı.

Karamürsel'de suları neyin zehirlediği sonunda araştırılıyor!

Kocaeli Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Bölümü, çeşitli çevresel faktörler sebebiyle balıkların kas dokularında deformelerin oluştuğunu, bu problemlerin de insan sağlığını tehdit etmediğini tespit etti.

Geçerken çok dikkatli olun! İnşaat sahası tehlike saçıyor!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi, Fatih Sultan Mehmet bulvarı postane sokağında kaldırım kenarında yıkılan bir apartmanın molozları tehlike saçıyor.

Bu ‘MASUM GÖZÜKEN OYUNCAK’ ölüm saçıyor

Son zamanlarda özellikle küçücük çocukların sürekli olarak ellerinde olan bu oyuncak balonlar ölüm saçıyor. Uzmanlar aileleri uyardı!

Okulların önleri tır parkına döndü veliler isyan etti!

Karamürsel izmik yolu Raufdenktaş caddesi üzerinde bulunan okulların önlerine ve yanlarına çekilen tır, otobüs ve araçlar büyük tehlike saçmaya devam ediyor.

Balık Adası Çalışmalarında Hafriyat Kamyonları Korku Saçıyor

Balık Adası düzenlemesinde çalışan hafriyat kamyonlarının sahil yolundaki hızlı geçişleri halkı tedirgin ediyor.

Bu park resmen tehlike saçıyor, aileler çok tedirgin

Karamürsel Kayacık mahallesi Raufdenktaş bulvarı, Ulu cami önün'de bulunan çocuk parkı büyük tehlike saçıyor.

Çocuk Parkı,Tehlike Saçıyor

Altınova Hürriyet mahallesi, Nejat Uygur sakakta bulunan Hürriyet Çocuk Parkında çocuklarını oynamaya götüren vatandaşlar çok dertli. Gazetemizi arayarak ve

Karamürsel'in ortasından geçen 'Kasaba Deresi' korku saçıyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'nde yerleşim alanlarının içinden geçen 'Kasaba Deresi', mahalle sakinlerinin sıkıntısı haline geldi. Çevresinde güvenlik önlemi de bulunmayan dere boyunca yer alan yerleşim alanlarının yer alması nedeniyle çocuklar üzerinde her gün tehlike atlatıyor. Çocuklar ve yetişkinler için korkulu dakikalar yaşandığını belirten mahalle sakinleri en büyük korkumuz çocuklarımız bu derenin etrafında oyun oynarken yaklaşık 2 metre yüksekliği bulunan ve korkulu olmayan duvardan düşerek kendisine zarar vermesi. Diyerek isyan ettiler.

İSMAİL YILDIRIM'A YÜREK BURKAN SESLENİŞ

Tekerlekli sandalyeye mecbur kalan bir çok takipçimiz İsmail Yıldırım'a seslendiler bizi en iyi sen anlarsın bu derdimize bir çare bul. Yayaların güvenliği için yapılan ve hatta engelliler için büyük bir öneme sahip kaldırımlar artık tehlike saçıyor. Cadde ve sokakların ve kaldırımların esnaf tarafından işgal edilmesi ve kaldırımlara engelliler için yapılmayan rampalar dar olmaları ve bazı cadde ve sokaklarda kaldırımların hiç olmayışı vatandaşları çileden çıkarırken, vatandaş kaldırımlar yerine araçların seyrettiği yol içlerinden ulaşımını sağlıyor.

Bu duvar, çöktü çökecek !

Bu duvar, çöktü çökecek! Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesinde bir evin istinat duvarı çöktü çökecek. Hiç kimseye zarar vermeden önlem alınsın! Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesinde bir evin istinat duvarı hemen yanındaki Akdemir Apartmanının bodrumlarına bakan bölümü yıkıldı yıkılacak. Akdemir Apartman sakinleri odunluklarından odun veya kömür almaya korkarak girip çıkarken, yetkililere bu durumun bildirilmesine karşılık hala bir önlem alınmaması her an çökecek konumda bulunan duvar korku saçıyor.