Sahibi Haberleri

Sahibi Haberleri

Altınova'da Yolda Bulunan 20 Bin Lira Sahibine Teslim Edildi

Altınova ilçesinde bir vatandaşın yolda bulduğu 20 bin lira para, sahibine teslim edildi.

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Karamürsel'de "Gönülden Gönüle" Projesi Kapsamında 10 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

İrfan Baydar hayatını kaybetti

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, Baysan Radyatör ve Baydar Çelik firmasının sahibi İrfan Baydar hayatını kaybetti.  

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Karamürsel'de motosiklet kazası 1 ağır yaralı

Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı. Yaralı şahsın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

Güreşler başlıyor. Büyük ödül 180 Bin Tl

180 bin TL değerindeki kemer sahibini bulacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’ne binlerce güreş severin ilgi göstermesi bekleniyor.    

İstem Hukuk ve Av. Emir Özboğan için şikayet yağdı

Körfez, Şht. Rafet Karacan Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren İstem Hukuk Bürosu, sahibi Av. Emir Özboğan iddialara göre yüzlerce kişinin mağdur olmasına neden oldu.

Ayten Demirbaş hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemizin köklü esnaflarından "BOZDAĞ KEBAB" işletmesi sahibi Demirbaş ailesinin acı kaybı.

Karamürsel'de iki milyon dolara ev satılıyor!

Karamürsel'de her geçen gün menkul ve gayrimenkul fiyatları hızla artmaya devam ederken sahibinden isimli internet sitesinde iki milyon dolara yakın bir fiyatla satışa sunulan ev sonrası menkul ve gayrimenkul çıtası daha nerelere kadar çıkacak sorusunu beraberinde getirdi.

Karamürsel Handa Aksu Fotoğrafçılık açıldı

Hande Aksu’nun sahibi olduğu Hande Aksu Fotoğrafçılık, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı adresinde hizmete girdi.    

Karamürselli Merih Demiral baba oldu

Karamürsel'in evladı Milli futbolcu Merih Demiral baba oldu. Atalanta'da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, eşi Heidi Lustaku ile çocuk sahibi olduklarını duyurdu.

Hatalı denetim yapan firma ve sahibi ceza aldı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yasaklama kararları yer aldı. Karamürsel'de 1 firmaya 1 yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verildi.  

Gazeteci Güngör Aslan'a silahlı saldırı

İzmit’te internet haber sitesi sahibi olan Güngör Arslan vuruldu. Ofisinde göğsünden ve ayağından vurulan Arslan ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin

Metin Yıldırım'ın durumunun ağırlaştığı bildirildi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Karamürsel Ereğli Kordonboyu Caddesi'nde bulunan Akşam Sefası Restaurant'ın sahibi olan Metin Yıldırım

Metin Yıldırım yoğun bakımda

Karamürsel Ereğli Kordonboyu Caddesi'nde bulunan Akşam Sefası Restaurant'ın sahibi olan Metin Yıldırım, geçtiğimiz hafta kent

Karamürsel Aksoy Bebe'nin sahibi vefat etti

Karamürsel'de faaliyet gösteren Aksoy Bebe Mağazası'nın sahibi olan Halil Aksoy, hayatını kaybetti.

ÇİFTLİKTE HEM BAYRAM, HEM ŞAMPİYONLUK HEYECANI

Karamürsel'in ünlü iş insanı ve Beşiktaş Kulübü eski asbaşkanı Av. Levent Erdoğan pandemi dönemini eşi Cansın Hanım ile birlikte Karamürsel’de sahibi olduğu Satiye Hanım Çiftliği’nde geçiriyor.

UltrAslan Karamürsel yine sahalarda yardımda

UltrAslan Karamürsel artık gelenek haline getirdiği, Ramazan Ayı münasebetiyle Karamürsel’deki ihtiyaç sahibi ailelere yine erzak yardımı yaptı  

Kocaeli Ses gazetesine sabah baskını    

Güngör Arslan'ın imtiyaz sahibi olduğu Cedit mahallesi Muzaffer Fidan Sk. No:10 adresinde faliyet gösteren Kocaeli Gazetesi'ne saah erken saatlerde çok sayda polis ve savcı

Sait Mete Hayvan Bakım Tedavi merkezini ziyaret etti

Karamürsel’de açıldığı günden bu yana birçok hayvanın hayatını kurtaran ve sıcak bir yuva sahibi olmasına neden olan Karamürsel Hayvan Bakım

Ahmet Öz’ün acı kaybı

Karamürsel Aktif Haber gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Öz Babasını kaybetti.

500 bin tablet dağıtımı başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler?

500 bin ücretsiz tablet dağıtımı hakkında son dakika haberi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyreltilmiş uygulamalarla yüz yüze ve uzaktan sürdürülecek hibrit eğitim modelinde, öğrencilere destek olmak amacıyla 500 bin tabletin öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

KARAMÜRSEL’İN ABİSİ ORHAN TANIŞ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Orhan Tanış Karamürsel’de çok büyük sıkıntıların gündeme getirilmesi ve çözülmesin de büyük bir pay sahibi olmaya yine devam ediyor.

Avukat Gülhanım Kara yüreklere dokundu

Karamürsel “ÇALIKLAR TEKSTİL” sahibi Ahmet ve Emin Çalık’ın kardeşi olan Kocaeli’nin tanınmış avukatlarından Gülhanım Kara bu gün yaptığı basın açıklamasında.

Türkiye'nin Nietzsche'si Karamürselli Oruç Aruoba Yaşamını Yitirdi

Türkiye’nin önemli düşünce insanlarından biri olan, yazar, şair ve felsefeci Oruç Aruoba vefat etti. 72 yaşında hayata gözlerini yuman ve birçok önemli eserin sahibi olan Oruç Aruoba’nın hayatı merak ediliyor.

Bu mirasın sahibi veya sahipleri 25 yıldır ortaya çıkmadı

Karamürsel’de 1 Ocak 1995 tarihinde vefat eden Adile Nezahat Canbakış’ın mirasçılarına ulaşılamıyor.

Tebrikler Karamürsel Asya Kartalları

Taraftar grubu yönetimi ve üyeleri olarak ihtiyaç sahibi aileler için 1903

Karamürsel’de kaybolan cüzdan, Hatay’dan gelen mesajla sahibine ulaştırdılar

Memleketi Hatay'a giderken cüzdanını Karamürsel otobüsünde kaybeden yolcunun annesinden gelen mesajla cüzdanı hemen bulunarak sahibine ulaştırıldı

KARAMÜRSELLİ ESNAFDAN BOMBA İDDİA

Karamürsel’de Petlas isimli iş yerinin sahibi olan Mustafa Öksüz sosyal paylaşım sitesi facebook’tan öyle bir paylaşım yaptı ki, her kesi şaşırttı.