Sahil Yolu Haberleri

Sahil Yolu Haberleri

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Karamürsel ile Ereğli sahil yolu yaza tamam

Genel Sekreter Gündoğdu, 5 km’lik yeni sahil yolunun inşa edildiği Karamürsel’in Ereğli bölgesinde gelinen son noktayı inceledi.

Balık Adası Çalışmalarında Hafriyat Kamyonları Korku Saçıyor

Balık Adası düzenlemesinde çalışan hafriyat kamyonlarının sahil yolundaki hızlı geçişleri halkı tedirgin ediyor.

Trafik Komisyonu Göreve

Balık Adası, Asfalt çalışması ve gündüz yapılan sulama çalışmaları nedeniyle trafikteki felç devam ediyor.

SON DAKİKA KARAMÜRSEL'DE TIR KAZASI KORKUTTU

Karamürsel Kayacık mahallesi D-130 Karayolu iznik yolu yalova istikametine giden iran plakalı ve içerisi boş olan tır kaza yaptı.Aracın şoförü İranlı şoför Haseyin Haşbin (45 ) Yönetimindeki tır görgü tanıklarının iddialarına göre bir anda kaymaya başladı önce yol kenarında bulunan bir ağaca çarptıktan sonra aracın ( kupa ) diye tabir edilen şoför mahallinin sıkıştığını ve arka tarafta bulunan dorsesinin'de kayarak yolu ikiye ayıran bariyerlere çarptığını bildirdiler.Olayı gören görgü tanıklarının hemen 112 Acil servis ekiplerine haber verirken. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri yaralı şoföre ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Karamürsel Devlet Hastanesine buradan'da iç kanama ihtimali ile gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine sevk edildi.Kazadan sonra uzun araç kuyrukları oluşurken trafik sahil yolundan verilmeye çalışıldı.Olay yerine gelen çekici ile yaklaşık bir buçuk saat sonra trafik açıldı.

19 Mayıs Karamürsel'de törenlerle kutlandı

19 Mayıs Karamürsel’de törenlerle kutlandı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Kocaeli’nin Karamürsel’de de renkli törenlerle kutlandı. 19 Mayıs Bayramı'nda kutlamaların ilk adresi Atatürk Anıtına çelenk koyulmasıyla başladı daha sonra Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Haluk Özaslan, Karamürsel Garnizon Komutanı Sadık Eroğlu, Karamürsel Emniyet Müdürü Coşar Özler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, daire amirleri, müdürler, vatandaşlar ve öğrenciler sahil yolundan Karamürsel 100. Yıl Meslek Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan kutlama programına yürüyerek geçen protokol ve vatandaşlar burada öğrencilerin hazırladıkları bir birinden renkli gösterileriyle sona erdi

Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru

Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı (Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.Karamürsel Kaymakamlığından siyasi partilere duyuru Karamürsel Kaymakamlığı 7 Haziran seçimleri sürecinde siyasi partilerin yapacakları yürüyüş, miting ve afiş ile pankart asacakları yerler için bildiri yayınladı buna göre MİTİNG ALANI : İLHAN ÇINAR MİTİN ALANI ; Sanat Sokağı Haricinde Kalan Kısmı (Cuma Günleri Hariç) TOPLANDI ALANI : Kayacık Mahallesi Mürsel Paşa Spor Tesisleri Önü, 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi üzeri Dostlar Market karşısında bulunan trafo önü. YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI; Her iki toplantı alanı için sahil yoludur. DAĞILMA GÜZERGAHI; Plaj Yolu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Atatürk Caddesi ve bu caddelerin ara sokakları. AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER : Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda; Karamürsel Kaymakamlığının 'Olur' vereceği afiş ve pankartlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesinin uygun göreceği yerlere asılır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.