Sakarya Elektrik Haberleri

Sakarya Elektrik Haberleri

Yine bir çok mahalle ve sokakta saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 12 Nisan Salı günü gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

İlçe genelinde bir çok mahallede saatlerce elektrik yok

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 9 Nisan Cumartesi günü yani yarın gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 10.12.2021 Cuma günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 03.11.2021 Perşembe günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

SEDAŞ, o abonelere o paraları ödeyecek!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (SEDAŞ) resmi internet adresinden abonelere duyuru yapıldı. SEDAŞ, 12 saati aşan elektrik kesintileri nedeniyle hak edilen tazminatların

Milyonları ilgilendiren karar! Elektrikte yeni dönem başlıyor !

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nca (EPDK), elektrikte son kaynak tedarik tarifesi limiti, 2019 için mesken tüketicileri hariç diğer tüketici grupları için yıllık 10 milyon kilovat saat olarak belirlendi.

DİKKAT ELEKTRİK KESİNTİSİ

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) tarafından yapılan yazılı açıklamada elektrik nakil hatlarında yapılacak bakım-onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.09:00 – 16:00: Semetler Köyü, Çamdibi Köyü