Sanatçılar Haberleri

Sanatçılar Haberleri

Karamürsel'de festival zamanı

Semicenk ve Cengiz Kurtoğlu Karamürsel’e geliyor. Karamürsel’in kurtuluşunun yıl dönümünde ünlü sanatçılar Semicenk ve Cengiz Kurtoğlu konser verecek.

Dövülen kadını kurtarmak isterken katil oldu! Kadir için kampanya başlatıldı

Konya’da eşini döven Özgür Duran’ı engellemek isterken ölümüne yol açan ve tutuklanan Kadir Şeker’in serbest kalması için Twitter’da “#kadiricinadalet” etiketiyle sanatçılar, siyasetçiler, kadın hakları savunucuları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar, kampanya başlattı.

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi'nde 3 farklı sergi

Sergilerin açılışında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, Kazakistanlı sanatçılar adına Aitkali Zhaisanbayev, Türk sanatçılar adına Düzce Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldız Doyran ve kişisel sergisi açılan Kazakistanlı sanatçı Zhenis Moldabekov birer konuşma yaptı. Toplamda 124 eserden oluşan 3 ayrı sergi, Bakan Hasan Taçoy tarafından açıldı.

Adem Özgenç ve Sena Demirler muhteşem bir düğünle evlendi

Karamürsel'in ünlü sinama sanatçılarından Deniz Demirler'in biricik kızı Sena Demirler Karamürsel Vona Kırbahçesi'nde yapılan muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

İsmail Yıldırım'dan ünlü sanatçılara ağır hakaretler

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yine Türkiye gündemine oturmak için büyük çabalar sarf ediyor. İsmail Yıldırım son olarak yüzlerce kadının arasında, Türkiye'de büyük kitleler tarafından sevilen Seda Sayan ve Hülya avşar'a ağır hakaretler etti.

4 Temmuz Şenliklerinde Eğlence

4Temmuz Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşu kapsamında düzenlenecek şenlik kapsamında sahne alacak şarkıcılar.