Saygısızlık Haberleri

Saygısızlık Haberleri

Ellibeş ve Büyükakın’dan Karamürsel ziyareti

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın

Tahir Büyükakın ve A Takımı Kocaeli Spor ve taraftarının yanında

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel'de Kocaeli Spor ve Taraftarlarına karşı yapılan büyük saygısızlığın yankıları devam ederken, bugün yaşananlar taraftarın yüreğine bir nebzede olsa su serpti.

Tahir Büyükakın memleketinde bunu hak etmedi!

Karamürselli Tahir Büyükakın memleketine ilk yaptığı ziyarette belediye başkanının spor kıyafetlerle kendisini karşılamasına, Ak Partililer büyük tepki gösterdiler.

Hüseyin Aksoy bu konuya nasıl tepki gösterecek?

Karamürsel'de Karamürsel Kocaeli Sporlular Derneği ve Kocaeli spor taraftarlarına karşı yapılan büyük saygısızlık sonrası tepkiler çığ gibi büyüyor.

Tahir Büyükakın, saygısızlığın hesabını sordu mu?

Karamürsel Belediye Başkanı tarafından, Kocaeli Spor taraftarına yapılan büyük saygısızlık sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Tahir Büyükakın hesapmı sordu?

MHP KOCAELİ SPOR TARAFTARINI YALNIZ BIRAKMADI

Karamürsel Belediyesi Tarafından hiç bir gerekçe göstermeden sökülen Kocaeli Spor bayraklarının kaldırılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

KOCAELİ SPOR TARAFTARINA BÜYÜK SAYGISIZLIK

Karamürsel'de aktif olarak faaliyet gösteren "Karamürsel Kocaeli Spor Derneği" taraftarlarına yapılan büyük saygısızlık ilçe halkı tarafından büyük tepki

Karamürsel'de cenaze sahiplerine büyük saygısızlık

Karamürsel Devlet Hastanesi alt katında bulunan morg girişi yanında aylardır sürekli bir kirlilik söz konusu.

Fikri Işık bunu hak etmiyor, büyük ayıp

Başbakan Yardımcımız Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un akşam saatlerin'de geldiği Karamürsel'de bir avuç ak partili ile gezmesi büyük şaşkınlığa neden oldu.

Yırtılmış Türk Bayrağı, Karamürsel'e yakışmıyor !

Karamürsel Oluklu Mahallesi Aşıklar Tepesinde bulunan dev Türk Bayrağı'nın yıpranmış ve yırtılmış olması vatandaşların tepkisine neden oldu. VATANDAŞ İSYAN ETTİ Bayrağın yıpranmış halde Karamürsel’e yakışmadığını dile getiren vatandaşlar, "Karamürsel’in semalarında dalgalanan ve Karamürsel’in her yerinden gözüken Türk Bayrağımız ne yazık ki yıpranmış yırtılmış durumda. Bayrağımızın bu şekilde dalgalanması ve de ilçemize gelen bir yabancının ilk izlenimi çok önemli fakat biz Karamürsel olarak bu izlenime kötü olarak başlatıyoruz." "BİR AN ÖNCE DEĞİŞTİRİN" "Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılması kanunlarımız gereği yasak. Yetkililerden yıpranmış, yırtılmış olan Türk Bayrağımızın bir an önce değiştirilmesini istiyoruz." şeklinde konuştular.

Yıldırım'a Protokol kuralları diye bir şey var dedi. Protokolü terketti

Haydar Akar; Ereğli'deki sergi açılışını terk etti, İsmail Yıldırım, Haydar Akar'dan özür diledi Kocaeli CHP Milletvekili ve aynı zamanda 2. sıra milletvekili adayı Haydar Akar önceki gün Karamürsel Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi Akşam Sanat Okulu'nun Ereğli’de ortaklaşa düzenledikleri yıl sonu sergisi açılışına katılan ve kurdele kesimi sırasında aniden sergiden ayrılan Haydar Akar, kendisine yapılan saygısızlıktan dolayı sergiyi terk ettiği belirtildi.

Karamürselde Tarihi Eserlerimize Bu kadar Önem Veriyoruz

Karamürsel'de Osmanlı zamanında ilk kurulan kumaş fabrikasına ait bir baca bulunur bunu Karamürsel de uzun zamandır oturan birçok kişi Karamürsel plajına giderken elbette görmüştür. Bu tarihi baca günümüze dek yıkılmadan kalabilmiştir fakat şimdi bu tarihi esere gösterilen ilgisizlik ve saygısızlık bu kadarı da olmaz dedirttiriyor. Osmanlıdan kalma bu tarihi eserin etrafına çöp kutuları ile doldurulurken birde bu yetmez gibi tarihi eserin içinde kül ve çöplerle virane hale gelmesi birçok kez yetkililere bildirilse de buna kayıtsız kalmaları tahammül edilir gibi değil.