Seç Haberleri

Seç Haberleri

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Karamürsel'de 4 Milyon TL'ye Satılık Tarla

Karamürsel'de bulunan Akçat Mahallesi'nde yer alan 13,837 metrekarelik bir tarla, 4 milyon 177 bin 698 TL muhammen bedel ile satışa çıkarıldı. Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından ilan edilen satış, 10 Nisan Pazar günü saat 10.28'de gerçekleşecek.

Yıldırım, bu makamlar tehlikeli diyerek veda etti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, görevini bırakırken düzenlediği "Veda Busesi" programında, makamların tehlikeli olduğunu ve 31 Mart'ta şehrin eminini seçerken dikkatli olunması gerektiğini belirterek halkı uyardı.

YRP Karamürsel tanıtım programı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, İl Başkanı Ali Taştan, İl Başkan Yardımcılraı, Karamürsel Belediye Başkanı Adayı Ali Osman Aydın ve Meclis üye adayları ile birlikte Karamürsel’de Aday tanıtım ve Seçim beyannamesi programı yapıldı.

Karamürsel'de aday sayısı 15 oldu

Karamürsel'de yerel seçimlere sayılı günler kala adaylık süreci hızla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı için kesin aday listesi belli oldu ve toplamda 15 aday yarışacak. İşte Karamürsel'in tüm başkan adayları:

Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Mesut Çetinkaya, coşku ile karşılandı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde beyannamesini anlatıyor.

Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz."

Doğan Çitil, dostluk ateşini yaktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkan adayı Doğan Çitil, Kaytazdere Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır idarecilik yapan ve aynı zamanda beldede esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

Karamürsel'de Siyasi Arenada Sürpriz Gelişme

Ali Kocabıçak, 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmiş

Karamürsel'de bir binaya öyle bir afiş asıldı ki!

31 Mart 2024 seçimlerine son birkaç gün kala, Karamürsel'de yaşayan vatandaşların apartmanlarına astığı bir afiş büyük tartışmalara neden oldu.

Mesut Çetinkaya, tüm Karamürsel halkını davet etti

Karamürsel AK Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya Seçim Beyannamesi ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Programına Davet Ediyor

Berkan Çelik, Karamürsel seçimlerinde bende varım dedi

Karamürsel'de uzun yıllar devlet memuru olarak görev yapan ve başarılı bir kariyere sahip olan Berkan Çelik, 31 Mart seçimlerinde bağımsız belediye meclis üyesi olarak adaylığını açıkladı.

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

CHP'li adaylar kendilerini Ankara'da tanıttı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yaklaşırken, CHP Ankara'da aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Büyükakın’ın programına Aygün ve Yıldırım katılmadı!

AK Parti Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahir Büyükakın, seçim beyannamesini açıklayacağı programa Hamza Şayir ve Adnan Turan katılırken, Zeki Aygün ve İsmail Yıldırım katılmadı.

MHP'nin Kocaeli'ndeki 12 ilçe belediye başkan yardımcısını açıkladı

MHP'nin Kocaeli'deki 12 ilçe belediye başkan yardımcısı listesi açıklandı. MHP, Kocaeli'de kendi adaylarını göstermeyerek ilçelerdeki belediye başkan yardımcılarını belirledi.

Meclis Üyesi Orhan Demirer İstifa Etti

Karamürsel İlçe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi Orhan Demirer, istifa kararı aldı. Demirer, 2008 yılından beri CHP üyesi olarak görev yaparken, 2021 yılından beri ilçede yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti'nin Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çalık'ın Seçim Bürosu Açılışında Eski İlçe Başkanlarından Büyük Destek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, seçim bürosunun açılışında eski ilçe başkanlarından büyük destek gördü.

MHP'nin Kocaeli'deki İlçe İlçe Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kocaeli'deki 12 ilçesindeki meclis üyesi adaylarını açıkladı. Yerel seçimler öncesinde adaylık çalışmalarını tamamlayan MHP, Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girecek ve 12 ilçede meclis üyelerini belirledi.

Mesut Çetinkaya polise teslim etti

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mesut Çetinkaya'nın FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün takibinde olduğu iddia edildi.

İlçe Başkanı Anıl Aksu, artık yeter!

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, Belediye Personellerinin Seçim Çalışmalarında Kullanılmasına Tepki Gösterdi

Taşeron işçiler; Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor

Karamürsel Belediyesi Çalışanları: "Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor"

Gülümse Kafelerde Çay Fiyatında Büyük İndirim!

İzmit Belediyesi tarafından işletilen Gülümse Kafe şubelerinde çay fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. Daha önce 7,5 TL olarak satılan çayın fiyatı, artık sadece 3 TL'ye alıcı bulacak.

Altınova'da Yolda Bulunan 20 Bin Lira Sahibine Teslim Edildi

Altınova ilçesinde bir vatandaşın yolda bulduğu 20 bin lira para, sahibine teslim edildi.

Kaytazdere'de AK Parti Aday Belirsizliği Devam Ediyor

Kaytazdere'de AK Parti içerisinde aday belirsizliği devam ediyor. Tek aday olarak çıkan Ercan Reyhanlı'nın hala neden aday adayı olduğu merak konusu. Seçimlere kısa bir süre kala adayın kesinleşmemiş olması, partinin içinde soru işaretlerine neden oluyor.

Çetinkaya Seçim Çalışmalarına Başladı

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya Seçim Çalışmalarına Başladı