Seçimle Haberleri

Seçimle Haberleri

Ahmet Çalık önce mazbatasını, sonra makamını aldı!

Devir teslim tamamlandı: "Adam bizi yendi" İlçe Seçim Kurulu Müdürü Abdurrahman Sözgün'den mazbatasını aldıktan sonra Kara Mürsel Alp'in anıt mezarına geçen Çalık, burada dua ettikten sonra Belediye binasına geçti.

Hürriyetçi Eğitim Sendikası, Seçim Kuruluna Teşekkür Etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından Hürriyetçi Eğitim Sendikası'ndan Önder Kaymaz tarafından yapılan açıklamada, seçim görevlilerinin daha insanca koşullarda görev yaptığına dikkat çekilerek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Üyelerine teşekkür edildi.

Belediye Başkanı ve Muhtarların Maaşları: Kim, Ne Kadar Alacak?

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Kocaeli'nin belediye başkanlarının, meclis üyelerinin ve muhtarlarının maaşları merak konusu oldu. Yeni seçilen yerel yöneticiler, beş yıl boyunca görevlerini icra edecekler.

İşte Karamürsel'in yeni Belediye Meclis Üyeleri!

Karamürsel'de yapılan yerel seçimlerde CHP adayı Ahmet Çalık belediye başkanlığını kazanırken, belediye meclis üyeleri de belirlendi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti adayı Mesut Çetinkaya'ya karşı yarışan CHP adayı Ahmet Çalık, Karamürsel Belediye Başkanlığı'nı kazandı.

Karamürsel'de sandıkların çoğu açıldı! İşte Sonuçlar

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerini an be an buradan takip edebilirsiniz. Liste sürekli güncellenmektedir.

Altınova an be an seçim sonuçları

Altınova Belediye Başkanlığı seçimlerini an be an buradan takip edebilirsiniz.  Liste sürekli güncellenmektedir.

Karamürsel an be an seçim sonuçları

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerini an be an buradan takip edebilirsiniz. Liste sürekli güncellenmektedir.

Ahmet Çalık yasaklara saatler kala son mitingini yaptı

Karamürsel'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık, 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki seçim ofisi önünde partilileri ve destekçileri ile bir araya geldi.

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Karamürsel'de aday sayısı 15 oldu

Karamürsel'de yerel seçimlere sayılı günler kala adaylık süreci hızla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı için kesin aday listesi belli oldu ve toplamda 15 aday yarışacak. İşte Karamürsel'in tüm başkan adayları:

Karamürsel'de bir binaya öyle bir afiş asıldı ki!

31 Mart 2024 seçimlerine son birkaç gün kala, Karamürsel'de yaşayan vatandaşların apartmanlarına astığı bir afiş büyük tartışmalara neden oldu.

Berkan Çelik, Karamürsel seçimlerinde bende varım dedi

Karamürsel'de uzun yıllar devlet memuru olarak görev yapan ve başarılı bir kariyere sahip olan Berkan Çelik, 31 Mart seçimlerinde bağımsız belediye meclis üyesi olarak adaylığını açıkladı.

CHP'li adaylar kendilerini Ankara'da tanıttı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yaklaşırken, CHP Ankara'da aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Meclis Üyesi Orhan Demirer İstifa Etti

Karamürsel İlçe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi Orhan Demirer, istifa kararı aldı. Demirer, 2008 yılından beri CHP üyesi olarak görev yaparken, 2021 yılından beri ilçede yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

MHP'nin Kocaeli'deki İlçe İlçe Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kocaeli'deki 12 ilçesindeki meclis üyesi adaylarını açıkladı. Yerel seçimler öncesinde adaylık çalışmalarını tamamlayan MHP, Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girecek ve 12 ilçede meclis üyelerini belirledi.

Kaytazdere'de AK Parti Aday Belirsizliği Devam Ediyor

Kaytazdere'de AK Parti içerisinde aday belirsizliği devam ediyor. Tek aday olarak çıkan Ercan Reyhanlı'nın hala neden aday adayı olduğu merak konusu. Seçimlere kısa bir süre kala adayın kesinleşmemiş olması, partinin içinde soru işaretlerine neden oluyor.

Çetinkaya Seçim Çalışmalarına Başladı

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya Seçim Çalışmalarına Başladı

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Saadet Partisi, Karamürsel Belediye Başkan Adayını Duyurdu

Karamürsel'de merakla beklenen yerel seçimlerde, Saadet Partisi resmi olarak belediye başkan adayını tanıttı.

Ercan Reyhanlı, Gençlerle Buluştu

AK Parti Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Ercan Reyhanlı, yerel seçimler öncesi gençlerle bir araya geldi. Etkinlik, Kaytazdere'nin geleceğine yönelik plan ve projelerin genç seçmenlere aktarılması amacıyla düzenlendi.

Kocaeli Ak Parti için Pazartesi büyük gün!

AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Aday Listeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Onayına Sunulacak

Ahmet Çalık, Tanıtım Programı İçin Halkı Davet Ediyor

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Tanıtım Programı İçin Halkı Davet Ediyor

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

CHP İzmit'te Ön Seçim Heyecanı: Belediye Başkan Adayı Belirleniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit'te, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayını belirlemek üzere ön seçim başlattı.

İsmail Yıldırım'ın Bağımsız Adaylığı Gündemde

Karamürsel ilçesinde 20 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten AK Parti'li İsmail Yıldırım, 2024 seçimleri öncesinde dikkat çekici bir gelişmeyle gündemde.

AK Parti Gölcük belediye başkanı adayı belli oldu!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkan adayları netleşmeye başladı. AK Parti’nin Gölcük Belediye Başkan adayı mevcut belediye başkanı 

Mehmet Baş, dün de biz vardık, bugün de biz varız, yarın da biz olacağız!

İYİ Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş'tan Niyazi Gürlek'e Teşekkür Ziyareti

Altınova CHP Yasemin Fazlaca'yı tekrar aday gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Parti Meclisi toplantısında 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Altınova belediye başkan adayını açıkladı.

Demirci, yürüttüğü etkin seçim kampanyasıyla dikkat çekiyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Altınova İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olan Samet Demirci, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde yürüttüğü etkin seçim kampanyasıyla dikkat çekiyor.