Şef Haberleri

Şef Haberleri

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Altınova tersaneler bölgesinde binlerce işçi ayaklandı!

Altınova Tersaneler Bölgesinde İşçi Eylemi: Ücret Artışı Talebi ve İşten Çıkarmalar

Ecenur Erdoğan, Alanya'da 2 Altın Madalya Kazandı!

Karamürsel Genç Şefi Ecenur Erdoğan, Alanya'da 2 Altın Madalya Kazandı!

Tarihi Amiral Karamürsel İlkokulu Yıkıldı

1923 yılında 4 Temmuz Mahallesi, Beyti Karaca Sokak No:7 adresinde açılan Amiral Karamürsel İlkokulu, 31 Ocak 2024 tarihinde başlayan yıkım ile birlikte tarihini kaybetmiş oldu.

Yine otobüs kazası yine çok sayıda ölüm

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Türkay Turizm'e ait bir yolcu otobüsü Alatarla köyü mevkisinde tarlaya devrildi.

Uzmanlar Karamürsel halkınıda uyardı

Bu balık siyanürden daha zehirli. Buna yönelik zehri ortadan kaldırabilen bir antidot yok maalesef.

Karamürsel'den Umuttepeye giden otobüs kaza yaptı

Karamürsel - Umuttepe arası sefer yapan ve her gün yüzlerce vatandaşımızı taşıyan 750 numaralı Ulaşım Park'a ait belediye otobüsü, Orduevi mevki yakınlarında kaza yaptı. İşte detaylar...

Son Dakika Deniz seferleri iptal edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün tüm deniz seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

TERSANEYE SÜRÜKLENEN İKİ KURU YÜK GEMİSİ TERSANENİN İSKELESİNE ÇARPTI!  

Alınan bilgiye göre, Altınova Tersaneler Bölgesi’ne bakım onarım için geldiği öğrenilen bir kuru yük gemisi, tersanelere yakın bir bölgede demir attı.

EFE TUR mağdur etti!

Karamürsel Esenler seferini yapan Efe Tur aracı Kuzey Marmara Otoyolu'nda arıza yaptı ve araçtaki yolcuların mağduriyetini gidermek için hiç bir işlem yapılmadı.

Muhteşem şeflerimiz geliyor

Karamürsel MTAL’den Efecan Özgenç, Gebze Çolakoğlu MTAL’den Yağmur Kaya, Nuh Çimento MTAL’den Nehir Uğurlu, Çayırova Yapı Kredi MTAL’den İkbal Erdağ, Gölcük AKV MTAL’den Aslı Birinci ve Gebze Muallimköy MTAL’den Hilal Nur Genç workshop eğitiminde Dana Tartar-Deniz Mahsüllü Risotto-Taze Vanilyalı Krem Brule

Ekrem Ünlü'nün acı kaybı

İlçe esnaflarından merhum Mehmet Ali Ünlü'nün eşi, Senipark emeklisi Murat Ünlü, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri çalışanlarından Ekrem Ünlü ve Gülay Ünlü Alagaz'ün anneleri Şefika Ünlü bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

İsmail Yıldırım bunu da yapmamıştır!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Pazarcık ilçesi olan asrın felaketi deprem sonrası Karamürsel genelinde yediden yetmişe çok büyük bir seferberlik başlamış ve süreç ilçedeki siyasi partiler

Karamürsel CHP depremzedeler için seferber oldu

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık önderliğinde, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu liderliğinde yaşanan büyük felaketin hemen sonrasında tüm parti yönetimi, üyeleri, çocukları, aileleri depremin hemen ardından çok kısa bir zamanda koordine oldu.

Karamürsel İzmit Otogar direk seferler başladı

Karamürsel İzmit otogar direk seferleri bu gün itibarı ile başladı.

Karamürsel deprem zedeler için seferber oldu

Tarihimizin en büyük felaketlerinden olan ve birçok vatandaşımızın etkilendiği, merkez üstü Kahramanmaraş olan deprem ile tüm ulusumuz ile sarsıldık. Karamürsel Belediyesi başta olmak üzere ilçe genelinde bulunan tüm stk

Altınova tersaneler bölgesinde yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı!

Altınova Tersaneler bölgesinde faaliyette olan Beşiktaş Tersanesi'nde çalışan işçilerin iddialarına göre yüklü miktarda uyuşturucu yakalandığı iddia edildi.

Yine tersaneler bölgesi yine gencecik bir kişi feci şekilde öldü

Yine Altınova Tersaneler bölgesi yine gencecik bir can daha hayatını kaybetti. Yalova Altınova ilçesi‘nde faaliyet gösteren bir tersanede 1 kişi iş kazası sonucu yaşamını yitirdi. Altınova Tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren Doğruyol Tersanesinde

Sefine Tersanesi'nde bir işçi hayatını kaybetti!

Sefine Tersanesi'nde çalışan Mehmet Bozbey (55) geçirdiği iş kazası sonrası hayatını kaybetti.

Karamürsel gencecik üç evladını kaybetti!

Karamürsel Devlet Hastanesi trafik kazasında yaralanan geç kızımız için adeta seferber oldu ama acı haber şimdi geldi.

Karamürsel'de okul müdürü kalbine yenildi

Karamürsel'de uzun yıllardır eğitim camiasında hizmet veren ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kaymekam Hikmet Özbagcı Okul Müdürü Özden Seferoglu hayatını kaybetti

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Sefine tersanesinde korkunç kaza bir kişi feci şekilde öldü

Altınova tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren ve sürekli iş kazaları ve ölümler ile gündemden hiç düşmeyen sefine tersanesinde yine gencecik yaşta bir işçi feci şekilde hayatını kaybettiği iddia edildi.

Sefo binlerce insanı coşturdu

Yine Sefine tersanesi yine yangın !

Sefine Tersanesi´ndeki Liberya bayraklı `SIYA´ isimli gemide çıktı Yangın gece yarısı Altınova ilçesinde bulunan Sefine Tersanesi´ndeki Liberya bayraklı `SIYA´ isimli gemide çıktı.

Karamürsel-İzmit hattında yazlık saat uygulamasına geçildi    

Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre Karamürsel ve İzmit’ten kalkış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Kooperatif, çarşamba gününden itibaren yazlık saat uygulamasına geçildiğini duyurdu.

HAT 700 SEFER SAATLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Gölcük’ten Gebze’ye Osmangazi Köprüsü’nü kullanan Hat 700 belediye otobüsü sefer saatleri değişti.

Karamürsel İzmit Yeni Yol Otobüs Saatleri

Karamürsel İzmit Yeni Yol Otobüs Saatleri 06.03.2022 tarihinde güncellendi. Buna göre işte yeni sefer saatleri şu şekilde.

CHP Kadın kolları şehitleri yine unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yönetimi 1 Mart 1958 tarihinde İzmit Karamürsel seferini yapan feribotun, çıkan fırtına nedeni ile batan Üsküdar Vapuru'nda hayatını kaybeden deniz şehitleri için helva dağıttılar.

ADD Karamürsel basın açıklaması

ADD Karamürsel Şubesi, Samsun’da Atatürk Anıtı’na yapılan hain saldırıyla ilgili basın açıklamasında bulundu. “Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine,