Şemsettin Haberleri

Şemsettin Haberleri

AKP Kocaeli İl Başkanı Mardinli Eryarsoy oldu

Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığına Şemsettin Ceyhan’ın milletvekili adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından vekalet eden Abdullah Eryarsoy atandı.

Kocaeli AK Parti'de ilçe kordinatörleri belirlendi

AK Parti’de ilçe koordinatörleri belirlendi. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan her ilçeye koordinatör ve ilçe başkan yardımcısı atadı.

Başarılı isim Ahmet Türkel yönetime girecek mi?

Karamürsel AK Parti eski İlçe Başkanı başarılı isim Ahmet Türkel geçtiğimiz dönem Şemsettin Ceyhan’ın yönetime giren isimlerden biri oldu.

Kocaeli AKP’nin il kongresi ertelendi

AKP Kocaeli İl Teşkilatı’nın 17 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’te yapılacağı duyurulan olağan kongresi başka bir tarihe ertelendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’ye geliyor

AK Parti’de yapılacak olan İl Gençlik Kolları Kongresi öncesinde İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman basın açıklaması yaptı.

Serpil Yılmaz hız kesmeden yola devam ediyor

Başarılı isim Serpil Yılmaz hız kesmeden yola devam ediyor.AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz 13 Ocak’ta yapılacak olan AK Parti Kadın Kolları

ŞEMSETTİN CEYHAN İSTİFA MI ETTİ?

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın istifasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği iddia edildi.

Karamürsel Ak Partide kongre tarihi belli oldu

Ceyhan yarın 09.30 yapacağı basın toplantısında tarihleri belli olmayan İzmit, Çayırova, Derince, Körfez, Kandıra ve Başiskele ilçelerinin kongre tarihlerini açıkladı

Karamürsel'de Genç Kürsü Programı Düzenlendi

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Karamürselde düzenlenen Genç Kürsü programına katıldılar.

Başkanlar acil kodu ile toplandı

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programının 5 gün öne çekilmesi sonrası ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi Kaynak: Açılış bayramı için olağanüstü toplantı

Fikri Işık, Karamürseli ziyaret etti

İlimiz'den şehit düşen,  Bordo Bereli Binbaşı Bülent Albayrak’ın Orhangazi de ki cenaze törenine katılan Fikri Işık, cenaze dönüşü Karamürsel'in Ereğli mahallesine gelerek

Başkanlar Vali İle Birlik Mesajı Verdi

Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun çağrısı üzerine 5 siyasi partinin il başkanı bir araya geldi.

Yusuf Anlağan’ı dualarla uğurladık

Karamürsel Merkez Camii İmam Hatibi Yusuf ANLAĞAN hocamız, tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde vefatı üzerine.

Şemsettin Ceyhan'dan Karamürsel çıkarması

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'dan Karamürsel'e çıkartma.

İsmail Yıldırım ve Karamürsel Ak Parti teşkilatı açılışa katıldılar

Bu gün yapılan açılış ile Mehmet İpşiroğlu'nun sahibi olduğu Beyaz Yalı Cafe Restaurant, resmi olarak hizmete girdi. Restoranın açılışına; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, AKP milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceylan , Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan restoran sahibi Mehmet İpşiroğlu, bu günde yanlarında olan herkese teşekkür etti.

Karamürsel AK Partide Plaketler sahiplerine verildi

1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olan AKP, Kocaeli bölgesinde plaket dağıtmaya devam ediyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan önceki gün Karamürsel’e giderek AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Kazım Ersan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş’e plaket verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gebze Mitingi iptal edildi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gebze Mitingi iptal edildi. Kocaeli AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın Darıca Karslılar Derneği'ne yapmış olduğu ziyaret esnasında SKM Başkanlığı'ndan gelen telefonla mitingin aynı saat ve aynı yer de olmak üzere 18 Ekim Pazar Günü'ne ertelendiği bilgisi geldi..

YILDIRIM AĞAR KONUŞTU

Dün ilçemizde bulunan Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen 65’nci AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimi, AK Parti Karamürsel Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, yönetimi ve partililer katıldı. Mecliste partililere seslenen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, 7 Haziranda AK Parti’nin oy kaybından meydana gelen bir durumdur. AK Parti tek başına iktidara gelseydi bir şehidimiz bile olmayacaktı.

Karamürsel Devlet Hastanesi genişletiliyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve beraberindekiler, önceki gün ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.İlk ziyaretleri ilçemiz Devlet Hastanesi’ne giderek inceleme yapmak oldu. Yapılan inceleme doğrultusunda hastanenin eksiklikleri bir daha belirlendi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Kaymakam Ahmet Narinoğlu ve beraberindeki partililer, önceki gün Karamürsel Devlet Hastanesini ziyaret etti. Yapılan ziyarette incelemelerde bulunan Bakan Işık ve beraberindekilere Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Eski'de eşlik etti. Hastanede yapılan incelemelerde hastaneyi büyütme ve ek bir bina için istişarelerde bulunuldu. Yapılan istişareler sonucunda polikliniklerin olduğu bina büyütülerek, doktor sayısı arttırılacak. Hastanenin yatak sayısında da artışa gidilecek. Toplam yatak sayısı 52’den 70’in üzerine çıkartılacak. Ayrıca diyaliz hastalarının olduğu bölüm de başka bir yere alınarak acil servisin genişletilmesi için yer açılacak. Acil servis bölümünde de düzenlemeye gidilerek daha modern hale getirileceği belirtildi.

Fikri Işık Karamürsel'i Ziyaret Etti

İlçemizde düzenlenen bir dizi programa katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı AK PartiKocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan, KaramürselBelediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti KocaeliMilletvekili adayı Yahya Çoşkun karşıladı. İlçede bir çok esnafı ziyaret eden Bakan Işık, vatandaşlarla da sohbet etti. Daha sonra Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Işık, ülke refahını arttırmayı hedeflediklerini, Türkiye’nin mümkün olan en iyi gelir düzeyine ulaşması için gece gündüz çalışdıklarını ve buna devam edeceklerini dile getirdi.

İşte AK Parti'nin Karamürsel için seçim beyannamesi

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen program ile 7 Haziran genel seçimleri için Kocaeli'ye yapılacak yatırımlar açıklandı. 4 yıl, 8 yıl ve daha uzun yıllara yayılan projeleri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık açıkladı. Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Bakan Işık'ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, milletvekili adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

AKP'DE ADAYLAR AÇIKLANIYOR

AKP İl Teşkilatı, 7 Haziran genel seçimleri için milletvekili aday adayı olan isimlerle Bahçecik'te bulunan Soğuksu Restaurant'ta bir araya geldi 11 kişilik milletvekili listenin açıklanacağı programa, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, il yönetimi ile milletvekili aday adayları katılacak. Saat 14.00'de başlayacak olan programa gelen ilk vekil aday adayı Tülay Çırak oldu. Vekil aday listesi saat 17.00'de açıklanacak.

KARAMÜRSEL AKP'DE DANIŞMA MECLİSİ TARİHİ BELLİ OLDU

AKP'de yeni il başkanı Şemsettin Ceyhan 4 Mart tarihiyle ilçe danışma meclislerine başlayacak. İlk danışma meclisi 4 Mart Çarşamba günü İzmit ile başlayacak 13 Mart Cuma Karamürselde AKP'de 7 Şubat tarihiyle il başkanlığı görevini devralan Şemsettin Ceyhan, 1 Mart'ta gerçekleşecek temayül sonrasında ilçe danışma meclislerine de katılacak. Ceyhan, ilk kez ilçelerde danışma meclislerine il başkanı olarak katılmış olacak. Açıklanan danışma tarihlerine göre ilk ilçe danışma meclisi 4 Mart'ta İzmit'te olacak. Ceyhan'ın il başkanı olarka katılacağı ilk il danışma meclisi ise 29 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

İsmail Yıldırımdan Tam Destek

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan, Gölcük eski Belediye Başkanı, eski Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü İsmail Barış aday adaylığı başvurusunu yaptı. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a başvuru belgelerini teslim eden Barış’a çok sayıda partili destek verdi. Barış’ın açıklamasına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İsmail Yıldırım, Necdet Eksen, ilçe başkanları ve partinin önde gelen isimleri katıldı.

Recep Demirel Şemsettin Ceyhan parti adına çok isabetli bir isim oldu.

Çalışmak zevkli olacak Recep Demirel (Karamürsel) 4 il başkan adayından hangisi olursa olsun bizin için fark etmezdi. Çünkü bütün adaylarımız pırıl pırıl kişiler. Genel merkezimiz kimi gösterirse karar odur. Şemsettin Ceyhan başkanımızla bundan sonra beraber hareket edeceğiz. Önümüzde 2015 seçimleri var ve az zamanımız kaldı. Şemsettin Ceyhan parti adına çok isabetli bir isim oldu. Kendisi ile parti kurulduğundan beri çalışıyoruz. Onunla çalışmak zevkli olacak.