Sigara Zam Haberleri

Sigara Zam Haberleri

Sigara ve alkole yine zam!

Sözcü Gazetesi Sözcü Plus Haberler - Ekonomi Alkol ve sigaraya büyük zam Geçen ay başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaraya dün itibarıyla 5 lira daha zam geldi. Sigaraya gelen zamların süreceğine işaret eden Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yüzde 25-30 oranında bir zammın da alkole geldiğini duyurdu. SOZCU.COM.TR Yayınlanma: 10:17 - 04 Temmuz 2023 Güncellenme: 11:04 - 04 Temmuz 2023 Alkol ve sigaraya büyük zam Sigara ve alkol ürünlerine bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sene başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaranın, haziran ayı başında 5 TL daha zamlandığını anımsatarak “Dün itibarıyla bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu” dedi.

Sigara içenlere kötü haber zam geldi! İşte yeni fiyatlar

2019 sigara zam oranı yeni sigara fiyatları ne kadar sigara zammı son dakika fiyat listesi güncel fiyatları. Sigara zammı yapıldı, özellikle ABD menşeli sigaralara zam geldi. Peki yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?.

Sigara'ya Zam Geldi! İşte 2019 Sigara Fiyatları!

Yeni zamlarla birlikte 2019 Sigara fiyatları belli oldu. Yeni yıl sigara zammı 2019 tiryakilere kötü haber zam yine geldi sigara fiyatları 2019 yılında zamlandı, Peki yeni sigara fiyatları 2019 ne kadar, işte zamlı sigara fiyatları listesi 2019

Sigara satışında 'Düz Paket' dönemi başlıyor!

Sağlıkla İlgili Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Yasa, tütün ürünlerinin kullanımı, satışı ve iletişim araçlarında

Yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?

Son Dakika Gelişmesi: ÖTV zammı ile sigaraya zam geldi. İlgili karar bu sabah Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni karar ile birlikte sigaraya ne kadar zam geldi?

2016 Sigara Zammı İnsanları Çıldırttı

Sigara fiyatları 2016 gelen Temmuz zam mı ile 14 liraya kadar varacak şekilde yükseldi. Gelen zamlar ile sigara fiyatlarında artan ciddi yükseliş satışlarda azalma gösterir mi bilinmemektedir.

Sigaraya Zam GELDİ işte Fiyat Listesi

2016 Sigara Fiyatları Belli Oldu! Yeni Sigara Fiyatları Ne Kadar? Yeni Tekel Sigara Zammı