Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Karamürsel'de Aras Kargo rezaleti!

Karamürsel Aras Kargo ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel Aras Kargo müşterilerini mağdur etmeye devam ederken genel merkezin olan bitene ve şikayetlere aldırış etmemesi ise bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor.

Karamürsel'de dev gölet için 3.ihale

Devlet Su İşleri 1.Bölge Müdürlüğü bir kez daha açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve kararını verdi. İşte detaylar.  

Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

İlk tartışmaların 2020 yılında başladığı Ruzen Elektrik Üretim ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılacak olan Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

Altıntaş Mermercilik iflas dosyası teslim edildi!

Altıntaş Mermer Ve Tersanecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas dosyası  Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakıldı. İtirazlar için duyuru yapıldı.

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

Yine bir çok mahalle ve sokakta saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 12 Nisan Salı günü gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

İlçe genelinde bir çok mahallede saatlerce elektrik yok

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 9 Nisan Cumartesi günü yani yarın gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 10.12.2021 Cuma günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 03.11.2021 Perşembe günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Halıdereliler kazandı! Sıra Karamürsel'de

Taş ocağı kaybetti Halıdereliler kazandı! Gölcük’ün Halıdere ilçesinde büyük tepkilere neden olan As Elmaslar Madencilik şirketine ait taş ocağının faaliyeti durduruldu.

Karamürsel'de vatandaşa tonlarca kiraz dağıtıldı

A Haber muhabiri Hakan Süer'in yaptığı özel haberde, Karamürsel'de hayırsever bir iş adamı 500 dönümlük kiraz bahçesinde ağaçlarda bulunan kirazları vatandaşlara hediye ederek, binlerce tonluk kiraz dağıttı.

Fatma Kaplan Hürriyet ne yapmaya çalışıyor!

İzmit Belediyesi şirketlerinden BEKAŞ ve SARBAŞ’ta çalışan 1200 işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde mutlu sona ulaşılırken

Hemen kontrol edin: Milyarlarca şifre internete sızdı!

Siber güvenlik analiz şirketi BGR; Gmail, Hotmail, LinkedIn ve Netflix gibi platformlara kayıtlı olan yaklaşık 3,2 milyar e-posta kimliği ve şifresinin bir siber korsan forumunda paylaşıldığını açıkladı.

Belde A.Ş.’de sözleşme tamam.Gözler Karamürsel'de

Büyükşehir Belediyesi’nin Belde A.Ş. şirketinde çalışanları ilgilendiren toplu sözleşme pazarlığı üzerinde nihayet anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Karamürsel Kent Meydanı köprülü kavşağı yine durdu!

Karamürsel Kent Meydanı köprülü kavşağı ihalesini alan Trans-Of Ulusal Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi işe başlamayacaklarını duyurdu.

İşte büyük ihalenin kazananı

Yapımı bir türlü bitirilemeyen Karamürsel Kent Meydanı köprülü kavşağı tamamlama inşaatı yapım ihalesi düzenledi.

'Deprem' eylül ayında gündeme damgasını vurdu

 Araştırma şirketi Areda Survey, 2 bin kişi ile Türkiye genelinde eylül ayında gündeme oturan konular üzerine araştırma yaptı.

Kredi borcu olanlar için önemli açıklama! Yeniden yapılandırma geliyor

TBB açıklamasına göre banka ve finansal kurumlara kredi borcu bulunan büyük ölçekli şirketler için ‘Finansal Yeniden Yapılandırma (FYY)’ uygulamasına başlanacak.

Servis minibüsü taksi ile çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü!

Karamürsel'de çalışan işçileri taşıyan Sefa-Merve isimli şirketin çalışanlarını taşıyan servis otobüsü ile bir taksi çarpıştı.

Mehmet Metin Okur büyük bir başarıya daha imza attı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girmeyi başaran Karamürselli iş adamı Mehmet Metin Okur ödülünü aldı.

BU KADARINADA PES DOĞRUSU

Vatandaş eziyet çekmiş, esnafın ekmeğine kan doğranmış kimin umurunda! Şikayeti olan varsa gitsin belediye başkanına söylesin!

Vatandaşa kritik uyarı! Bu SMS'lere dikkat! Şikayet edin !

Bazı hukuk büroları, alacak tahsili için borçluların yakınlarını SMS ile rahatsız ediyor. Yetkililer ise SMS ile tacizin yasa dışı olduğunu hatırlatarak, “Hukuk büroları sadece borçluya SMS atabilir” diyor.

Bir elektrik faturasını bedavaya getirin

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun aldığı son karar ile faturası 67 lira ve üzeri olanlar serbest tüketici sınıfına girmiş oldu. Yeni düzenleme ile elektriğinizi istediğiz tedarikçi şirketten pazarlık yaparak alabileceksiniz.

Vatandaşa kötü haber ! Açma-Kapama cezaları kalkacağına zamlandı !

Bazı şirketlerin ‘Açma-Kapama Cezası’ adı altında aldığı ücretler kaldırılacağı yerine zamlanıyor !

Karamürselli firmanın Konkordato talebi red edildi

Davacı YARDIMCI KARDEŞLER YUMURTA GIDA SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından mahkememizde açılan Konkordato davası nedeniyle;

8720 SMS Numarasından Gelen SMS – Mesaj Kimden Geliyor?

8720 numarasından gelen mesajların AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP veya Saadet Partisi ile herhangi bir ilgisi yok. Bu yöntemler özel sms şirketlerinin para kazanma tuzağıdır

Akkim'de yangın büyük panik yarattı!

AKKÖK Şirketler Grubu2na ait AKKİM Fabrikasının ambarında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Karamürsel'den dünyaya. Sefamerve 6. yılını kutluyor

Karamürselli Mehmet Metin Okur ve kardeşi Oya Okur Erciyes ile birlikte 2012 yılında Sefamerve isimli şirketi kurmasının üzerinden tam 6 yıl geçti. 6. Yılında bir dünya devi olan şirket gerek Türkiye'de ve gerekse Dünya üzerinde milyonlarca kişiye ulaşarak büyük bir hızla büyümeye devam ediyor.