Siyaset Haberleri

Siyaset Haberleri

Siyasete ara verildi! Şehitler için seferber olundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi tarihi bir gün olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü'nü anmak ve şükranlarını sunmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Altınova tersaneler bölgesinde binlerce işçi ayaklandı!

Altınova Tersaneler Bölgesinde İşçi Eylemi: Ücret Artışı Talebi ve İşten Çıkarmalar

Büyükakın ve Talus Ankara'da

AK Parti Kocaeli'de İlçe Belediye Başkan Adayları İçin Kritik Görüşme: Büyükakın ve Talus Ankara'da

Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

Doğan Çitil, ayrıştırıcı değil! Birleştirici güç olmak için geliyorum

Kaytazdere Belediye Başkanlığı için yaşanan ilginç gelişmeler, yerel siyaset sahnesinde dikkat çekiyor. Eski Belediye Başkanı Ali Kangal, görevi sürdürürken karşılaştığı bir dava nedeniyle başkanlıktan alınmış ve sonraki seçimlere katılımı engellenmişti.

Yunus Katı; canlı yayına katıldı

Deva Partisi Karamürsel Belediye başkan adayı Yunus Katı, lokal siyasetin canlı yayın konuğu oldu.

Sevgili siyasetçiler, sorun değil çözüm üretin!

Yerel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde siyasi partiler kendilerini göstermek için 5 yıllık uykularından uyanarak bir anda hortlamaya başladı.

Karamürsel siyasetinde tüm dengeler değişti

Ak Parti Karamürsel ilçe başkanı Sait Mete, üç yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek belediye başkanlığı için resmen adaylığını açıkladı.

Karamürsel'de siyaset ve egolar sporu bitirdi

Karamürsel genelinde siyaset ve çıkarlar yüzünden ilçe sporu neredeyse birçok sporcunun büyük başarıları yerine büyük başarısızlıklarıyla gündemde olmaya devam ediyor.

Kocaeli milletvekilleri açıklandı, Serpil Yılmaz liste dışı

Listeye girmesi kesin gözle bakılan Karamürselli başarılı isim Serpil Önder Yılmaz liste dışı kaldı.

Serpil Yılmaz mı ? İsmail Yıldırım mı ?

Karamürsel Ak Parti'de başladığı siyaset hayatını büyük başarılar ile taçlandırarak, AK PARTİ Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevinde olan Serpil Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın Kocaeli Millet Vekilliği için

Osman Pepe Karamürsel'de başkanları ağırladı

Osman Pepe'nin davetiyle toplandılar Eski Çevre ve Orman Bakanı, Kocaeli eski milletvekili, ilimizin emekli siyasetçilerinden Osman Pepe dostlarıyla bu kez Karamürsel Ereğli’de bir araya geldi.  

Karamürsel İYİ Parti Türkiye'de bir ilke imza attı

Karamürsel İYİ Parti teşkilatı Türkiye'de bir ilke imza atarak küçücük bir ilçeden tüm ülkeye siyaset ve teşkilatçılık dersi verdi.

Eski başkana, İzmit'in tanınmış simalarından ziyaret

İlçemizin sevilen simalarından emekli yarbay, 1980 yılında İzmit Belediye Başkanlığı yapan Aydın Tamer’i, Kocaeli’nin iş ve siyaset dünyasından eski dostları ziyaret etti.

Dövülen kadını kurtarmak isterken katil oldu! Kadir için kampanya başlatıldı

Konya’da eşini döven Özgür Duran’ı engellemek isterken ölümüne yol açan ve tutuklanan Kadir Şeker’in serbest kalması için Twitter’da “#kadiricinadalet” etiketiyle sanatçılar, siyasetçiler, kadın hakları savunucuları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar, kampanya başlattı.

Sosyal Bilimler Çalıştayı başladı

Türkiye genelindeki 20 farklı liseden 250 öğrenci, 9 farklı komite oluşturarak dünya ve Türkiye gündeminde yer alan siyaset, ekonomi, tarih, din, psikoloji gibi konu başlıklarında sunum yaptı.

NURCAN AYDIN MEZUN OLDU

Karamürsel Ak Parti Kadın kolları başkanlığı döneminde bir çok başarıya imza atan bir önceki dönem kadın kolları başkanı Nurcan Aydın Kocaeli Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı, Siyaset ve Sosyal Bilimler Bilim dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu.

Hem partisinden, hem meclis üyeliğinden istifa etti!

Karamürsel siyasetinin duayen isimlerinden olan ve yıllarca Ak Parti'de önemli pozisyonlarda görev yaptıktan sonra, Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen

Ak Parti Karamürsel Meclis Üyesi Adayları

Karamürsel'de siyaset aday listelerinin teslim edilmesiyle daha da ısınıyor.

CHP Karamürsel Meclis Üyesi Adayları

Karamürsel'de siyaset aday listelerinin teslim edilmesiyle daha da ısınıyor.

2018'in kah güldüren, kah ağlatan satır başları

Spordan siyasete, sanattan magazine 2018 bizleri kah güldürdü kah ağlattı.

Tarih belli oldu! AK Parti sahaya iniyor

AK Parti’de yerel seçim kampanyası 1 Ocak’ta başlıyor. İllerdeki seçim koordinasyon merkezleri (SKM) 2019 itibariyle çalışmalarına start verecek.

Karamürsel'in bu sıra en çok konuşulan ismi Ahmet Çalık

Karamürsel'de siyasetin en renkli belediye başkan adayı olark gösterilen Ahmet Çalık aslında yıllar öncesinden, Bizim Ahmet olarak insanların gönlünde yer etmeyi başarmış

Karamürsel İYİ Parti'den Narinoğlu'na ziyaret

Karamürsel İYİ Parti yeni yönetimi bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'na ardından, Milli Eğitim müdürü Murat Çakır'ı makamında

Ereğli turizm merkezi olacak

Karamürsel'in Ereğli mahallesi'nde bulunan tarihi evler için çalışmalar başlatıldı.

Karamürsel Ak Parti'den bir iddialı aday daha

Karamürsel'de siyaset her geçen gün dahada renkleniyor.

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Ahmet Çalık dedi

Karamürsel'de uzun bir süredir siyasette isminden sık sık söz ettiren, Ahmet Çalık CHP belediye başkanlığı için adaylığını resmen koydu.

Partisini bıraktı ama koltuğu hala bırakamıyor!

Geçtiğimiz gün ani bir karar ile Karamürsel Saadet Partisi'nden hiç kimseye haber vermeden noterden istifasını veren ve aynı gün içerisinde sadece saatler sonrası AK Parti rozeti takan Süleyman Baydin, partisinden istifa etmesi değil, istifa ederken sergilediği tutum büyük tepkilere neden olmuştu. BÜYÜK VEBALE GİRİYOR Karamürsel Saadet Partisi'nden siyasete yakışmayan bir şekilde ilçe başkanına bile bilgi verme nezaketini göstermeden apar,topar istifa eden ve saatler sonra hemen başka bir partinin rozetini takmak için büyük çaba sarf eden Süleyman Baydin'e terk ettiği ve sonrasında ağır sözler içeren bir basın açıklaması yayınladığı partisinin layık görerek otutturduğu, Karamürsel Belediyesi Saadet Partisi meclis üyeliği koltuğunu bırakmaması büyük tepki görmeye devam ediyor. MADEM GİTTİN, BAŞKALARININ HAKKINA GİRİYORSUN Meclis üyesi olarak görev yaptığı partisinden istifa eden, fakat hala meclis üyeliğinden istifa etmeyerek parti içerisinde binlerce partilinin oyları ile oturduğu koltuğu boşaltmaması partiye gönülveren bir çok partili tarafından büyük tepkiler almaya deva ediyor. NE ZAMAN BIRAKACAK? Meclis üyeliğini ne zaman bırakacağı hakkında hala bir açıklama yapmayan Süleyman Baydin'in ne zaman meclis üyeliğini bırakacağı merakla bekleniyor.

Karamürsel Belediyesi basın yayın bütün kötü yorumları sildi

Karamürsel'de dün gece Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına tepki gösteren yüzlerce inanın yorumu silindi.