Sondakika Haber Haberleri

Sondakika Haber Haberleri

Karamürsel'de bir binaya öyle bir afiş asıldı ki!

31 Mart 2024 seçimlerine son birkaç gün kala, Karamürsel'de yaşayan vatandaşların apartmanlarına astığı bir afiş büyük tartışmalara neden oldu.

İsmail Yıldırım, daire başkanımı oluyor ?

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından daire başkanlığı teklif edildiği iddiasıyla ilgili AK Parti Kocaeli kulislerinden gelen haberler

Karamürsel Spor Gol Şov yaptı

Karamürselspor'dan Gol Şov: Darıca Türkeli Karşısında Fırtına Gibi Estiler! Süper Amatör Lig B Grubu’nda Karamürsel deplasman'da Darıca Türkeli Gençlispor'u 4-1 yendi.  

Karamürsel AK Parti'de meclis üyeliği için 3 istifa

AK Parti Karamürsel İlçe Yönetim Kurulu’nda görev yapan 3 ilçe yöneticisi, Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusu için görevinden istifa etti.

AK Parti başkanını aşağılarım! Kimsede ses çıkaramaz!

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkanı İsmail, Kocaeli Gündem Gazetesi'ne verdiği röportajda açtı ağzını yumdu gözünü. Adeta bir yerlere mesaj gönderen Yıldırım'ın Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete için dedikleri yenilir, yutulur değil.

İsmail Yıldırım AK Partiyi darmadağın etti

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti ilçe teşkilatının altına dinamit koyup patlattığı şeklinde bir iddia bulunmaktadır.

İçi çocuklarla dolu otobüs alev aldı

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde içi sporcu gençlerle dolu otobüs hareket halinde alev almaya başladı.

Büyük dolandırıcı Karamürsel'de evinde yakalandı

Büyük dolandırıcı Karamürsel'de evinde yakalandı.

Murat Karaca'yı öldüren şahıs yakalandı

Karamürsel'de işlenen cinayetin zanlısı Mustafa Gülbaş kısa bir sürede yakalandı.

Karayolunun ortasında bayıltana kadar dövdüler

D-130 Karayolu üzerinden Halıdere den Karamürsel istikametine yol ortasında Karamürselli H.A isimli şahıs olduğu iddia edilen kişi isimleri öğrenilemeyen bir gurup tarafından bayıltılıncaya kadar dövüldü.

Karamürsel’de kurulacak santral vatandaşa sorulacak!

Karamürsel’de daha önce büyük tartışmalara sebep olan Rüzgâr santrallerine bir yenisi daha katlıyor. Adres yine Karamürsel. Santral için “Halkın katılım toplantısı” düzenlenecek.

Haberler hiç iyi değil 29 ile 31 Ağustos için uyarı yapıldı

Karamürsel, İzmit, Gölcük, Gebze, İstanbul, Sakarya, Yalova için haberler kötü. Tarih verildi. Şimdinin daha beteri geliyor.

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Karamürsel halkı vali Seddar Yavuz'a seslendi

Karamürsel genelinde her gün artarak yaşanan olaylar sonrası ilçe halkı vali Seddar Yavuz'a seslenerek yardım istedi.

Karamürsel Belediyesi Mülkünü Kiraya Verecek

Karamürsel Belediye Başkanlığı'ndan ilçemizdeki 1 adet işyerinin kiraya verileceği, 2886 sayılı yasanın 45. maddesi gereğince açık teklif usulüyle tahmini bedel üzerinden artırım yapılacak bir ihale düzenleneceği belirtildi.

Şükriye Canımoğlu elim bir kaza sonrası hayatını kaybetti

Merhum Kaptan Aydın Canımoğlu'nun eşi 78 yaşındaki Şükriye Canımoğlu, oturduğu dairede çiçekleri sularken ayağının eşiğe takılması sonucu düştü ve beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Karamürsel'de festival zamanı

Semicenk ve Cengiz Kurtoğlu Karamürsel’e geliyor. Karamürsel’in kurtuluşunun yıl dönümünde ünlü sanatçılar Semicenk ve Cengiz Kurtoğlu konser verecek.

Apartmanın önüne çanta içinde bırakılan bebek ailesini arıyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Yavuz apartmanı önüne çanta içinde bırakılan bebek ailesini arıyor. 27 yıl önce apartmana bırakılmış! Bahtiyar annesini arıyor 27 yıl önce Karamürsel’de bulunan Yavuz Apartmanı’na bırakılan Bahtiyar Kadayıf, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hiç görmediği biyolojik annesini arıyor.

Bıçaklayıp öldürdü! Sonrada ortadan kayboldu!

Olay Gölcük Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi'nde bulunan bir oto yıkamacıda gerçekleşti.

Tarlalar ard arda icradan satışa çıkmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde icralar ard arda tarlalar satışa çıkmaya başladı.

İlçenin sevilen esnafı Ali Osman Kunuk vefat etti

İlçemizde uzun süre esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ali Osman Kunuk vefat etti.

Yola atlayan ayıya taksi çarptı

Altınova ilçesinde, yoldan geçen taksinin çarptığı ayı yaralandı. Kaza, saat 03.00 sıralarında, Yalova-Karamürsel kara yolunda meydana geldi. Ali T. yönetimindeki 77 T 0486 plakalı taksi, Yalova istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken yola atlıyan ayıya çarptı.

Şinasi Yazar'ın acı kaybı

Bir dönem CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı görevini yürüten Şinasi Yazar’ın babası Kazım Yaşar vefat etti. Cenaze töreni bugün düzenlenecek.

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır

Karamürsel’de 1455 m² arsa mahkemeden satılıktır. 1.Artırma 26/06/2023 saat 14:55’de olup, 2.Artırma 19/07/2023 saat 14:55’de olup, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Karamürsel yeni terminal binası inşaatı başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e yeni bir otogar yapmak için çalışmalarına başladı. İhale yapan Büyükşehir Belediyesi, ihaleyi kazanan firmaya 330 gün içerisinde teslim etmek şartıyla yer teslimini yaptı.

Seçimlerin 2. turunda 14 günlük süreç nasıl işleyecek?

Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor! Seçimlerin 2. turunda 14 günlük süreç nasıl işleyecek? İşte yanıtı...

DEREKÖY TAŞ OCAĞINA İFTİRA ATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel'e gelerek bir dizi ziyaret yapan Kocaeli İyi Parti Millet Vekili Lütfü Türkkan, ilçe halkının sorunlarını dinlerken, Dereköy mahallesinde kendisine yanlış bilgi vermesi üzerine gündeme getirdiği "

Serkan Akdoğan istifa etti

Karamürsel Spor Kulübü Antrenörü Serkan Akdoğan istifa ettiğini duyurdu. Akdoğan, şu ifadeleri kullandı; "Yıllarca formasını gururla giydiğim nice sevinç ve hüzün

DEVLET HASTANESİ YANINDAN AKAN LAĞIM PİSLİK SAÇIYOR

Karamürsel Devlet Hastanesi çevresinde bulunan lağım mahalle sakinlerini canından bezdirdi.