Sondakika Haberler Haberleri

Sondakika Haberler Haberleri

Yola atlayan ayıya taksi çarptı

Altınova ilçesinde, yoldan geçen taksinin çarptığı ayı yaralandı. Kaza, saat 03.00 sıralarında, Yalova-Karamürsel kara yolunda meydana geldi. Ali T. yönetimindeki 77 T 0486 plakalı taksi, Yalova istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken yola atlıyan ayıya çarptı.

Ersin Özyılmaz idarecilere seslendi! Yönetemiyorsanız istifa edin

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen isimlerinden Ersin Özyılmaz son zamanlarda ilçede yaşanan 2 kişinin bıçakla 2 kişinin ise sopa ile yaralandığı ve sonrasında ilçe genelinde büyük bir gerginliğe neden olan olaylar zincirine duyarsız kalmadı ve tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

Hırsızlar Karamürsel'de 3.insaata fena patladı

Karamürsel’e dadanan hırsızlar 3.inşaatı soyup patladılar. İlçe genelinde bulunan 3 ayrı inşaattan, piyasa değeri ortalama 100 bin TL olan malzemelerin çalınması ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

MHP İl başkanı Aydın Ünlü görevden alındı

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, genel merkez kararı ile görevden alındı.

Dikkat 3 bin lira ceza yiyebilirsiniz!

65 yaş ve üzerindeki vatandaşların sokağa çıkması ve şehirlerarası seyahatleriyle ilgili düzenlemeler de esnetilmelerine karşın halen bazı kurallar ve kısıtlamalar içeriyor. Peki 65 yaş ve üzerindekiler için sokağa çıkma yasağı var mı? 65 yaş ve üzerindekilere şehirlerarası seyahat kısıtlaması var mı? İşte 10 soruda 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarla ilgili kısıtlamalar.

Yapılan haberler sonrası yetkilileri harekete geçti!

Karamürsel'de geçtiğimiz gün Ereğli Mahallesi’nde iftar yemeğine katılan 16 kişiden 3’ü çocuk 12’sinde koronavirüs tespit edilmesi sonrası çıkan haberler yetkilileri harekete geçirdi.

Ereğli’de VİRÜS ŞOKU..!

Kocaeli’nin tanınmış gazetecilerinden olan ve İsmail Yıldırım’a yakınlı ile bilinen “Ses Kocaeli” gazetesi tarafından gündeme getirilen haber ilçede adeta deprem etkisi yarattı.

Kocaeli genelinde 4 günlük yasağa ilişkin genelge

İçişleri Bakanlığı,15 ilde 15 Mayıs 24.00'ten 19 Mayıs 24.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin valiliklere genelge gönderdi.

Karamürsel'de Polis Haftası Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü Karamürsel ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Karamürsel Belediyesi kötü yönetiliyor!

Karamürsel Belediyesi 2018 Yılı Mart ayı Meclis toplantısından 2017 Karamürsel Belediyesi yıl sonu bütçesi masaya yatırıldı. 2017 Bütçesini inceleyen Karamürsel

Can Pişmaniye’nin sahibi vefat etti

İzmit’te geniş bir kesim tarafından da tanınan, Can Pişmaniye’nin de sahibi olan Necmi Can vefat etti

Karamürsel Emniyet Durmak bilmiyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler durmak bilmiyor. Son zamanlarda ilçe genelinde bir çok başarıya imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Okan Tekin ve ekibi, ilçe genelinde

Karamürsel'de huzur operasyonları arttırıldı

Karamürsel ilçesinde huzur uygulaması yapıldı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, okul çevrelerinde ve ilçe merkezinde güvenlik tedbirleri alarak asayiş uygulaması yaptı. Çalışma kapsamında 49 motorlu araç kontrol edildi ve 128 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Uygulamada, üzerinde 1 gram bonzai bulunan şüpheli M.A'nın (26) gözaltına alınmak üzere emniyete götürüldü.

İzmit Belediyesi, Karamürsel’de 872 öğrenciye bisiklet dağıttı

İzmit Belediyesi tarafından Karamürsel’de düzenlenen bisiklet dağıtım programında, 872 öğrenciye bisikletleri teslim edildi.Karamürsel Atatürk Kapalı Spor...

Halıdere'de kahreden ölüm

Halıdere’de meydana gelen olayda Hediye Güngör (25) isimli kadın, evinde doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti.

Karamürsel MHP'nin SKM başkanı seçildi

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Çetin Öksüz yönetiminde gerçekleştirilen haftalık olağan toplantıda referandum süresince,