Sondakikahaberler Haberleri

Sondakikahaberler Haberleri

Afet Koordinasyon Merkezi sağanak yağışa karşı uyardı

Afet Koordinasyon Merkezi, Kocaeli geneli için sağanak yağışa karşı uyardı.

Yola atlayan ayıya taksi çarptı

Altınova ilçesinde, yoldan geçen taksinin çarptığı ayı yaralandı. Kaza, saat 03.00 sıralarında, Yalova-Karamürsel kara yolunda meydana geldi. Ali T. yönetimindeki 77 T 0486 plakalı taksi, Yalova istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken yola atlıyan ayıya çarptı.

Karamürsel-Gölcük-Gebze büyük operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 19 Mayıs 2023 tarihinde Gölcük, Karamürsel ve Gebze İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde

Tarık Eryürek yine güven tazeledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin başkanı Tarık Eryürek yine güven tazeledi.

Taş ocağı yapılsaydı 50 bin ağaç katledilecekti

Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Enver Demirsoysal, “Bölgemize taş ocağı yapılsaydı, Kocaeli’nin iki en büyük merasından biri olan alanın yanına yapılacak ve 50 bin ağaç kesimine neden olacaktı” dedi    

Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

İlk tartışmaların 2020 yılında başladığı Ruzen Elektrik Üretim ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılacak olan Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam yapıldı!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Halkbank yıllardır müşterisi olan memurları mağdur etti!

Halkbank yıllardır maaşlarını aynı bankadan alan devlet memurlarının promosyon farklarını vermeyerek yüzlerce kişiyi mağdur etti.

Karamürsel yeni otogar inşaatı başlıyor

Karamürsel'e yeni otogar geliyor; kısa bir süre içerisinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanacak olan otogar inşaatı bir yıl içerisinde tamamlanacak. İşte detaylar...

Ali Konuş için mevlid-i şerif ve ikram programına tüm halkımız davetli

Karamürsel`de faaliyet gösteren Konuş Elektrik`in kurucusu Elektrikçi Hacı Ali Konuş`un vefatının  18. yıl dönümüne rastlayan (17 Ocak 2023 Salı) Karamürsel Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip merhuma ve ebediyete göçen tüm aile

15 milyonluk beton alımı akılları karıştırdı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayında “Kartepe-Başiskele-İzmit İlçelerinde Yapmış Olduğu Muhtelif İşlerinde Kullanılmak Üzere Hazır Beton Alımı” ihalesine çıktı. İhaleye iki firma katılım gösterirken işin yaklaşık maliyeti 5 milyon 678 bin TL olarak açıklandı.

Osmaniye mahalle muhtarından şikayet var!

Osmaniye muhtarı köylüyü mağdur ediyor Karamürsel Osmaniye Mahalle Muhtarı Ahmet Ertan’ın mahallesindeki bazı vatandaşlara yönelik çifte standart uyguladığı iddia ediliyor.    

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

SP Karamürsel, Büyük Kongre’ye 2 otobüs kaldırdı

İlçe Başkanlığını Mustafa Sağlam’ın üstlendiği Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Ankara’da gerçekleşen SP 8. Olağan Büyük Kongresi’ne Karamürsel’den 2 otobüs kaldırdı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ağır sözler

İsmail Yıldırım'ın hafta sonu Karamürsel'e davet ettiği, Bu gün Kocaeli gazetesine önce, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi sonrada ilçe genelinde yıllardır devam eden bir çok olumsuzluğun sorumlusunu ifşa etmişti. İsmail Yıldırım'ın bu ifşalarından sonra

Karamürsel'in evlatları Avrupa da staj görüyor

Karamürsel 100. YIL MTAL öğrencileri Avrupa’da Staj Yapıyor. 

Karamürsel TEİAŞ kamulaştırması iptal oldu!

TEİAŞ’ın Karamürsel'de yaptığı bazı kamulaştırma işlemleri iptal edildi.

Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti

Kocaeli Karamürsel İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu konferansta konuşan Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı, "Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti." dedi.  

Doktora ve sağlık çalışanlarına saldıranlar gözaltına alındı

Karamürsel Devlet Hastanesine rahatsızlığı nedeniyle ambulansla getirilen N.K. muayene sırasında henüz belirlenemeyen nedenle bir anda nöbetçi doktorla tartışmaya başladı.

Karamürsel Millet Bahçesi’nin restoran binasının temeli atıldı

Kocaeli Büyükşehir, Karamürsel’e vizyon katacak Millet Bahçesi projesinde restoran binasının temelini attı

Karamürsel'de korkudolu anlar!

Karamürsel'de evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Karamürsel’de kulaçlar milli takım için atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı’nda yaklaşık 500 sporcu katılımıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Açık Su Yüzme Yarışları ile TYF Açık Su Yüzme Milli Takım Seçmeleri Ve Türkiye Şampiyonası yapıldı.

414 kişi son anda boğulmaktan kurtarıldı    

Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. Mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere KOSKEM’in görev alanlarındaki plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarılıyor.

Karamürsel yolda alev alan araç kül oldu

Karamürsel'de facia kıl payı atlatıldı. Seyir halinde yanmaya başlayan otomobil küle döndü ve kullanılamaz hale geldi.

Kurban Bayramı Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayramı sabahına İslam alemi bayram namazıyla başlayacak. Bayram namazı saat kaçta kılınacak. Yılda iki kere kılınan bayram namazı nasıl kılınır?

Sahte fatura operasyonu 3 kişi yakalandı!

Karamürselli e-ticaret dolandırıcıları sahte faturaları ile yakalandı.

Karamürsel'de korkunç kaza!

Karamürsel'de korkunç kaza. iki yaşındaki bebek evin mutfak penceresinden iki kat aşağıya beton zemine düştü. Olay 4 Temmuz mahallesi 2118 Sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İki yaşındaki Mahmut A.

Dolandırıcılar altınları Karamürsel'de sattılar

Alınan bilgiye göre, iki gün içinde meydana gelen farklı dolandırıcılık olaylarında kendini polis, savcı olarak tanıtan ve mağdur vatandaşları FETÖ’ye kimliklerinin karıştığını söyleyerek korkutan İ.G. (19) ve A.E. (25), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.