Sorgu Haberleri

Sorgu Haberleri

2024 Seçmen listeleri asıldı! Kontrol etmek için hemen tıklayın!

2024 Seçim takvimiyle muhtarlık seçmen listeleri askı tarihi belli oldu. Peki, YSK seçmen kaydı nasıl sorgulanır, nerede oy kullanacağım? İşte, YSK Seçmen kaydı sorgulama ekranı 2024 ve konu hakkında detaylar...  

Bursa’da 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi!

Depremin merkez üssü, büyüklük şiddet ve derinlik bilgisi sorgulanıyor. Bursa deprem araştırmaları hız kazandı. Şiddetli hissedilen sarsıntı şehir sakinlerinin gündeminde. İşte, 11 Ekim 2023 Kandilli ve AFAD son dakika deprem

Altınova Semt Pazarı’nda sıkı denetim

Altınova Semt Pazarında; vatandaşlar, HES Kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapıldıktan sonra pazar alanına alınırken maske kontrolü, ateş ölçümü ve dezenfekte işlemi uygulanıyor.

Emeklilere Zam Haberi, Ocak'ta Ek Ödemeler Artıyor !

Ayrıca memur emeklileri için enflasyon farkı da kesinleşti. 5 aylık enflasyona göre fark yüzde 7.14 olacak.

Bedellide celp ve sevk tarihleri açıklandı!

Bedelli askerliğe ilişkin 4. celp ve sevk tarihleri www.turkiye.gov.tr adresinden açıklandı. E-Devlet üzerinden bedelli askerlik yerleri sorgulanabilecek.

Karamürsel'de yine uyuşturucu tarlası bulundu!

Karamürsel Emiyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı başarılı operasyonlarda, yakalanan şahısların sorgusu sonucu yine bir uyuşturucu tarlası daha yakalandı.

Günahlarını CHP'ye Mal Edemezler

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli teşkilatları bu haberi sorgulamalı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP'li İmar Komisyonu Üyesi Orhan Tanış, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları 2018 sorgulama ekranı

Milli Piyango yılbaşı bileti sorgulama motoru, büyük ikramiyenin hayalini kuran vatandaşlar tarafından kullanılmaya başlandı. 61 milyonluk ikramiyenin yanı sıra, 10 ve 5 milyon liralık ikramiyeleri de merak eden bilet sahipleri, bir yılbaşı klasiği olan tam ve sıralı listelerin öncesinde 2018 Milli Piyango bilet sorgulama ekranını kullanacak. Peki, amorti ve son iki rakamına göre kazandıran numaralar hangileri oldu? İşte, Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama motoru...

Karamürsel'de HUZUR Operasyonu

Kocaeli Karamürsel'de İlçe Emniyet ve İlçe Jandarmaya bağlı 30 ekip 132 personel ile eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 1113 kişiye gbt sorgulaması yapılırken...

1 ay süresi var! Alınmayanlar imha edilecek

Başvuru sonucu hazırlanan ancak bir aylık süre içerisinde teslim alınmayan çipli kimlik kartların imha ediliyor.

Son dakika haberi! Çok tehlikeli, mutlaka e-devlete bakın!

"BTK'dan son dakika uyarısı geldi. Vatandaşların bilgisi dışında açılabilecek hatlar yüzünden başlarının belaya girebileceğini söyledi. e-devletten sorgulayın..."

2017 AÖF bahar vize sınav sonuçları açıklandı Sorgulama Sistemi

"2017 AÖF ikinci bahar vize sınav sonuçları" açıklandı! Sınav sonuçlarını görmek isteyen öğrenciler haber içeriğimizdeki linkten ulaşabilirler.

Karamürsel'de huzur operasyonları arttırıldı

Karamürsel ilçesinde huzur uygulaması yapıldı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, okul çevrelerinde ve ilçe merkezinde güvenlik tedbirleri alarak asayiş uygulaması yaptı. Çalışma kapsamında 49 motorlu araç kontrol edildi ve 128 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Uygulamada, üzerinde 1 gram bonzai bulunan şüpheli M.A'nın (26) gözaltına alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kıdem Tazminatında Pazartesi Büyük Adım

Çalışmakta olan herkesi ilgilendiriyor. Bakanlar Kurulu pazartesi günü kıdem tazminatıyla ilgili ilk adımı atacak.

YDS sonuçları açıklandı! YDS sonuç sorgulama...

Uzun zamandır heyecanla beklenen YDS sonuçları bugün açıklandı.

Müjdeli Haber Geldi: 90 Bin Memur Alımı Yapılacak

İstihdam seferberliğinin sürdüğü bugünlerde devlet de memur ve işçi alımlarına hız verdi. Jandarmadan öğretmene ve sözleşmeli işçiye kadar on binlerce kişi alınacak. Bazı alanlar için KPSS dahi gerekmiyor...

FLAŞ HABER: 1999'dan sonra sigortası başlayanlar dikkat!

Emeklilik ile ilgili bir son dakika haberi elimize ulaştı.

Huzur Türkiye-4 Operasyonunda 1317 Kişi Yakalandı

Huzur Türkiye-4 operasyonu kapsamında yapılan çalışmalar meyvalarını verdi.

GSS primini ödeyemeyene müjde

Genel sağlık sigortası sisteminde 1 Nisan itibarıyla değişikliğe gidildi. İşte bunun için gerekli şartlar ve tüm detaylar haberimizde…

Nerede Oy Kullanacağım? YSK Seçmen Sorgulama Sistemi

YSK'nın seçmen sorgulama sisteminnden, nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. 16 Nisan'da yapılacak referanduma sayılı günler kaldı.

YSK seçmen sorgulama! Nerede oy kullanacağım? Seçmen sorgulama

Seçmen listeleri askıya çıktı. Vatandaşlar bugün nerede oy kullanacaklarını öğrenebilecekler.Sizler de nerede oy kullanacağınızı merak ediyorsanız haberimizde.

Karamürsel’de Sahte Polisler

Sahte polisler türedi, Karamürsel’de dün gece yaşanan kimlik sorgulaması ve korkutucu söylemler halkı paniğe soktu.

İstanbul Adliyesin'de 37 Firar

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ yapılanmasına mensup oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen İstanbul Adliyesi’ndeki görevli 135 hakim ve savcının sorgu işlemleri tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen işlemler sonucu 59 hakim ve savcı tutuklanarak cezaevine gönderilirken 36’sı adli kontrol kararıyla serbest kaldı.37 hakim ve savcının ise firar ettiği belirtildi.

2016 KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

ÖSYM 2016 KPSS yerleştirme sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar sonuc.osym.gov.tr'den KPSS yerleştirme sonuçlarını sorgulayabiliyorlar. İşte KPSS yerleştirme

Nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz?

Nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz? Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçmen sorgulama sistemi erişime açıldı. 1 Kasım genel seçimlerinde nerede oy kullanacağınızı internet üzerinden öğrenebilirsiniz. NEREDE OY KULLANACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Abdulkadir Ekin'e çarpan sürücü tutuklandı

Abdulkadir Ekin'e çarpan sürücü tutuklandı 3 Ekim Cumartesi günü Karamürsel Beton Yol Mevkiinde kaldırımda yürüyen Abdulkadir Ekin’ne çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 Ekim cumartesi günü Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastanesinde bir hafta sonra hayatını kaybeden Abdulkadir Ekin’in ölümüne neden olan sürücü M.A.(38) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazanın ardından olay yerinden kaçan daha sonra savcılığa gelerek ifade verdikten sonra Adli Kontrollü serbest kalan Mehmet A., (38 ) çarptığı Abdulkadir Ekin’in yaklaşık bir hafta sonra tedavi gördüğü Seka Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmesi sonrasında Karamürsel Emniyetine gelerek teslim oldu. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Mehmet A. (38 ) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Facebook'ta Sizi Kim Sildi ? Bu Uygulama Söylüyor!

Her birimiz Facebook kullanıyoruz. Facebook dediğimiz şey, sanal da olsa tamamen insan ilişkileri üzerine kurulu. Bu da, insanların bizimle olan ilişkilerini sorgulama ve kontrol etme isteği uyandırıyor bizde. Eğer Facebook'tan çıkmayı düşünüyorsanız, şu yazı kararınızda etkili olabilir. Ancak bu tür bir düşünceniz yoksa, haberimizi okumaya devam edebilirsiniz; zira size, Facebook'ta sizi kimin sildiğini gösteren bir uygulama ismi vereceğiz! Yaptığı işi tamamen isminde taşıyan bu uygulamanın adı "Who Deleted Me on Facebook". Twitter'daki "Who Unfollowed Me"ye benzer şekilde çalışan bu uygulama, arkadaş listenizi takip ederek konuyla ilgili sizi bilgilendiriyor.

Karamürsel'de korkunç kaza tır arabaları Biçti D-130 karayolunda Yan Yattı

  Karamürsel’de meydana gelen kazada TIR çarptığı minibüste 35 Suriye uyruklu mülteci çıktı   Karamürsel’de meydana gelen kazada TIR çarptığı minibüste 35 Suriye uyruklu mülteci çıktı      Edinilen bilgilere göre kaza, Karamürsel D-130 Karayolu kayacık Mahallesi İmsak Işıklarında meydana geldi. Karamürsel’den Yalova istikametine gitmekte olan Mehmet Zafer Cagran (57) yönetimindeki 31 AZJ 34 plakalı TIR İmsa Işıklarına geldiğinde ilk önce önündeki 34 BZ 0700 plakalı minibüse çarptı daha sonra kontrolden çıkan TIR, D-130 karayolunun ortasındaki tel bariyerleri devirerek devrildi. Devrilen Bariyerlerden bir demir karşı yönden seyir halindeki Sevinç Demir (35)  yönetimindeki özel aracın ön camından girdi.   35 Mülteci kaçtı Yaşanan kazının ardından TIR’ın çarptığı minibüste bulunan 35 Suriyeli mülteci olay yerinden kaçarken Karamürsel Emniyet güçleri tarafından 27 kişi kısa sürede yakalanırken diğer kaçan 8 mülteciyi polis her yerde ararken yakalanan mülteciler sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, kazada TIR sürücüsü Mehmet Zafer Cagran, özel araç sürücüsü Gökhan Demir ve eşi Sevinç Demir (27) hafif yaralanarak Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Devrilen TIR nedeniyle D-130 Karayolu Yalova İstikametine kapanırken trafik tahliye yoldan verildi.

Karamürselli Azem Emre Saltık, ilk kitabını yazdı

Karamürselli Azem Emre Saltık, ilk kitabını yazdı Karamürselli Azem Emre Saltık ‘Gölgem Gölgeni Sevdi’ adlı ilk kitabını yazdı. Karamürsel’de oturan Azem Emre Saltık ilk kitabını yazdı. Yaklaşık bir yıllık çalışma sonunda kitabını tamamladığını belirten Saltık, kitabında şiirsel, mistiksel, anlatım, doğaçlama, medcezir hüzünler ayrılık arayış insanın dünyasını sorgulaması konuların yer aldığı kitap 96 sayfadan oluşuyor. Bin adet basılan kitabın kapağı ise yine Karamürselli Feridun Yüksek tarafından tasarlandı. Azem Emre Saltık kitabı basım hazırlıklarında ve kapak resmini çizen Feridun Yüksel’e teşekkür etti.