Sorunlar Haberleri

Sorunlar Haberleri

Osman Aslan Canbaba yine isyan ettirdi!

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın kararları, ilçe sakinlerinde yeniden isyan duyguları uyandırdı. Atandığı 2019 yılından bu yana, ilçe halkı ve esnafıyla bir türlü uyum sağlayamayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan Canbaba, bir kez daha vatandaşların öfkesini üzerine çekti.

Karamürsel'i kirleten gemilere ne zaman önlem alınacak?

Karamürsel'i kirleten gemilere karşı alınacak önlemler ne zaman hayata geçirilecek? Kocaeli'nin önde gelen sorunlarından biri olan çevre kirliliği, deniz kirliliği ile daha da derinleşiyor.

Hastaneye gitmeyi planlayanlar için dikkat!

Sağlık Bakanı Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni bir uygulamanın başlatılacağını duyurdu ve "Randevuma geleceğim" onayı alınacak" dedi. Bakan Koca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz."

Fazlaca, tersane işçilerinin sömürülmesine izin vermeyecek

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca Tersanecilerle Buluştu: Hizmet Sözü Verdi

Ahmet Çalık, Mahalle Programlarında Büyük İlgi Gördü

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, bu hafta Karapınar, Akpınar, Kızderbent, Dereköy, Kadriye, Tahtalı, Fulacık, Çamdibi mahallelerinde gerçekleştirdiği programlarla büyük bir ilgi ve alaka ile karşılandı.

Meclis Üyesi Orhan Demirer İstifa Etti

Karamürsel İlçe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi Orhan Demirer, istifa kararı aldı. Demirer, 2008 yılından beri CHP üyesi olarak görev yaparken, 2021 yılından beri ilçede yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Karamürsel Büyük Birlik Partisi'nde Yeni Başkan: Cem Onat

Karamürsel'de uzun yıllardır aktif teşkilatı bulunmayan Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, yeni başkanını belirledi. İlçenin sevilen esnaflarından Cem Onat, geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak yeni başkanlık görevine getirildi.

Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz yine gönülleri fet etti

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu.

Karamürsel Deva İlçede dengeleri değiştirecek

Karamürsel'de DEVA Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe: "Yoğun İlgi ve Büyük Destekle Projelerimize Odaklanıyoruz"

Altınova tersaneler bölgesinde korkunç ihmaller

Altınova Tersanelerinde Çalışanlardan Çarpıcı İddialar: Çevre ve Emeklilik Mağduriyetleri

Mehmet Baş, dün de biz vardık, bugün de biz varız, yarın da biz olacağız!

İYİ Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş'tan Niyazi Gürlek'e Teşekkür Ziyareti

Ahmet Çalık, sorunları da, çözümleri de biliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, seçim kampanyasında yerel sorunlara ve çözümlerine odaklanıyor.

Ahmet Çalık, sorunları çözmeye geliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere yoğun bir hazırlık içerisinde

Samet Demirci; sorunları birlikte çözeceğiz

CHP Altınova İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Samet Demirci'ye yoğun destek geliyor.

SEDAŞ KIŞ GÜNÜ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ?

Karamürsel'de havaların soğuması ile art arda yapılan elektrik kesintisi vatandaşı canından bezdirdi. Bir çok vatandaş açma ve kapa paraları verilmeyen hizmet ve zamanında yapılmayan bakımlardan dolayı yaşadıkları sorunların gündeme getirilmesi için gazetemize ulaştı.

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni doktorlar geliyor

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete, ilçede yaşanan ve uzun süredir devam eden sorunlarını bir, bir çözmeye devam ediyor.

DEREKÖY TAŞ OCAĞINA İFTİRA ATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel'e gelerek bir dizi ziyaret yapan Kocaeli İyi Parti Millet Vekili Lütfü Türkkan, ilçe halkının sorunlarını dinlerken, Dereköy mahallesinde kendisine yanlış bilgi vermesi üzerine gündeme getirdiği "

Karamürsel'de CHP de olmasa kimsenin sesi çıkmayacak

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu ilçe sorunlarını yüksek sesle dile getirmeye devam ediyor.

Karamürsel'de veliler isyan etti!

Karamürsel genelinde okulların açılması ile birlikte yaşanan sorunlar velileri çileden çıkardı. Çocuklarımız hastalanır! Temizlik ve güvenlik çok yetersiz. Okulda yeterli sayıda personel yok diyen veliler yetkililere seslenerek sorunların ivedilikle çözülmesini istediler.

Yarışan araçlar ve hatalı parklar vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel'de son günlerde ilçe halkının en büyük sorunlarının başında ilçe genelinde yolların daraltılması ve tek şeride düşürülmesi, buna rağmen yine tek şeritli yollara bırakılan araçlar ve özellikle akşam saatlerinde Ereğli ve Karamürsel dal-çık arasında özellikle akşam saatlerinde yarış yapan araçlar nedeni ile D-130 karayolu kenarında oturan vatandaşları canından bezdirdi.

Karamürsel’de planlanan katliam meclis gündeminde! 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan dün TBMM’de bir konuşma yaparak Karamürsel ilçesi Kızderbent Mahallesi’nin sorunlarını dile getirdi.

Son Dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifa etti

Son Dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti

Çocuğunu rehin aldığını söyleyen kadın ortalığı ayağa kaldırdı

Karamürsel'de psikolojik sorunları olduğu öğrenilen kadın, çocuğunu rehin aldığını söyleyince ekiplerini alarma geçirdi.

Hüseyin Aksoy Karamürsel'in sorunlarını dinledi

Vali Hüseyin Aksoy, Karamürsel’e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında muhtarlarla bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti, mahallelerin sorunlarını dinledi.

Karamürsel Birey Koleji ilk mezunlarını verdi

Karamürsel’in eğitimde en büyük sorunlarından biri olan kolej sıkıntısını yaptıkları muhteşem tesis ile kökünden çözen “BİREY KOLEJİ” okul binasında düzenlenen muhteşem bir programla ilk mezunlarını verdi.

GÖZLER TAHİR BÜYÜKAKIN’DA!

Karamürsel’in büyük sorunlarından biri olan D-130 Karayolu üzerine atılan beton yol nedeni ile yaşanan sorunlar hala devam ediyor.