Suat Ülkü Haberleri

Suat Ülkü Haberleri

Suat Ülkü istifa etmeyince yönetim komple istifa etti!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü'nün yönetim ile yaşadığı sıkıntılar nedeni ile istifasının istendiği ve istifa etmediği için yönetim de bulunan kişilerin topluca istifa ederek yönetimi düşürdüğü bildirildi. 

Kemal Kılıçtaroğlu, Karamürsel'de sevgi ile karşılandı

Deniz ulaşımının ne denli önemli olduğunu vurgulamak için Karamürsel’e vapurla gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu vapur iskelesinde Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü, Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı yönetimi tarafından çiçekler ile karşıladı.

Cumhuriyet halk partililer, ekmeğimiz, ekmeğinizdir dediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Pandemi koşulları nedeni ile zor günler geçiren Pazarcı esnafını ziyaret ederek  “Ekmeğimiz, ekmeğinizdir” dedi. 

İsmail Yıldırım doğa katliamına neden ses çıkarmıyor?

Karamürsel'de yapılması planlanan taş ocağı nedeni ile yaşanacak çevre katliamına Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım'ın sessiz kalması büyük tepkiler almaya devam ediyor.

Karamürsel CHP İlçe örgütü iş yapıyor! Reklam değil

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, yazılı bir açıklama yaparak, yerel seçim sonrasında ve Korona’lı günlerde neler yaptıklarını açıkladı.

CHP'den 5000 kişiye erzak yardımı 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığı gerçekleştirdiği kampanya ile 5000 kişiye erzak yardımı yaptı.

Suat Ülkü güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel ilçe Örgütünün kongresinde, tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Suat Ülkü seçilmiş başkan oldu

CHP İlçe başkanı Suat Ülkü, Vatan sevdamızı kimse sınamasın!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ile başkanı Suat Ülkü, bizim Vatan sevdamızı kimse sınamasın. Genel başkanımıza yapılan alçak saldırıyı siddetle kınıyoruz.

Boşnaklar Karamürsel'de bir araya geldiler

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve CHP İlçe başkan vekili Suat Ülkü'nün katıldığı toplantıda