Sürer Haberleri

Sürer Haberleri

Bu acıya yürek dayanmaz!

Karamürsel'de küçücük çocukları mahallede bisiklet sürerken metrelerce yükseklikten düşerek feci şekilde hayatını kaybetmesi sonucunda açılan davada yargılanan herkes beraat etti.

Aracıyla bekçiyi ezmeye kalkıştı

Değirmendere’de tehlikeli araç kullandığı için bekçi tarafından durdurulan A.M. adındaki vatandaş aracını bekçinin üzerine sürerek ayağını ezdi .

Gramajı düşürerek zammı gizlediler! Kocaeli’de ekmeğe yüzde 20 zam!

Kocaeli’de ekmek fiyatları zamlandı. Fırıncılar Odası ekmeğe yapılan zam tepki çekmesin diye 250 gram olan ekmeğin gramajını 200 grama düşürdü.

Tarihin En Büyüğü 21 Ağustos'a Denk Geliyor

Ulusal Güneş Gözlemevi, 21 Ağustos'ta tarihin en büyük güneş tutulmasının gerçekleşeceğini açıkladı.

Kayıp Çocuk Oyunu Şaşırttı

İzmir'de günlerdir polis kayıp olduğu iddia edilen mehmet'i arıyordu. Aramalar sürerken ihbarı yapan emekli polis memuru baba Tarkan Tekeoğlu ortadan kaybolunca gerçek ortaya çıktı.

Karamürsel’de Mehteran Eşliğinde Demokrasi Nöbeti

Karamürsel’de darbe girişiminin ardından ‘demokrasi nöbeti’ sürerken, İlhan Çınar alanı’na marşlarla gelen Kocaeli Mehteran takımı dikkat çekti.

Kamuya 35 Bin Personel Alınacak

2016 yılı bütçe görüşmeleri son hızla sürerken, kamu kurumlarının Maliye Bakanlığı’ndan talep ettiği ve netlik kazanmaya başlayan kadro durumları ortaya çıkmaya başladı.

Büyük Şehir ve İlçe Belediyelerinden Önemli Duyuru

Büyükşehir ve ilçe belediyeleri tarafından açıklama; Büyükşehir ve ilçe belediyeleri tarafından kişi, kurum ve kuruluşlardan hiçbir şekilde yardım talep edilmemektedir. Bazı kişilerin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinde yöneticilik yaptıklarını öne sürerek, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri adına şahıs ve kurumlardan yardım talebinde bulundukları öğrenilmiştir.