Taksim Haberleri

Taksim Haberleri

Zam Taksimetrelere Yansıdı: Kısa Mesafe Ücreti Arttı

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne yaptığı zam talebi onaylandıktan sonra, taksimetre fiyatlarına zam yansıdı. Kısa mesafe ücreti 66 liradan 80 liraya yükseldi.

81 ile gönderildi! İçişleri Bakanlığı'ndan taksi genelgesi

İçişleri Bakanlığı, kısa mesafede yolcu almayan, taksimetre açmayan, fazla ücret almak için güzergahı uzatan taksicilerle ilgili artan vatandaş şikayetleri üzerine, düğmeye bastı.

Usta Elektrikçi

FLAŞ HABER! Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde büyük yangın

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. Yangın, İstanbul'un birçok bölgesinden görülebiliyor.

ENAYİ kıskıvrak yakalandı

Merdivenlerde baygın halde yatan genç kıza uyuşturucu verdiği iddia edilen, alnında "enayi" yazılı dövme bulunan o şüpheli gözaltına alındı.

Bonzai Azdı

Taksim'de bonzai denilen sentetik uyuşturucuyu kullanan genç kız kendinden geçti. Torbacısı olduğu iddia edilen enayi döğmeli

Taksimde Bonzai Kullanan Genç Böyle Görüntülendi

Uyuşturucu maddesi olan ve birçok maddeye göre çok daha fazla etkisi ile sayısız insanın hayatına mal olan Bonzai gençleri hedef almaya devam ediyor.

SON DAKİKA İstiklal Caddesi'nde Canlı Bomba Saldırısı

İstiklal Caddesi'nde Galatasaray Meydanı'na yakın bir yerde patlama meydana geldi.

1 Mayıs katliamında öldürülen Hikmet Özkürkçü, mezarı başında anıldı

Hikmet Özkürkçü, mezarı başında anıldı Kanlı 1 Mayıs’ta hayatını kaybeden Özkürkçü, mezarı başında anıldı. Karamürsel Eğitim Sen Şubesi, 38 yıl önce 1 Mayıs 1977’de Taksim’deki kanlı 1 Mayıs’ta katledilen Karamürselli eğitimci Hikmet Özkürkçü’yü mezarı başında andı