Temayül Haberleri

Temayül Haberleri

Kocaeli Ak Parti için Pazartesi büyük gün!

AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Aday Listeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Onayına Sunulacak

Ak Partide temayül tamam! Peki adaylar ne zaman açıklanacak

AK Parti’de, Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için 9 Kasım’da başlayan süreç , 22 Kasım itibari ile sona erdi. Bugün ise yurt genelinde temayül yoklaması yapıldı.

Karamürsel’de Ak Partili gençler temayül istiyor

Karamürsel Ak Parti gençlik kolları ilçe başkanlığı için birçok başarılı isim hazırlık yapıyor. Fakat gençlik kolları başkanının temayül ile belirlenmesi için

AK Parti Karamürsel’de 6 adaylı temayül

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel’in aday olmayacağını duyurmasının ardından bugün ilçe teşkilatında temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Saadet Partisi ilçe başkanı Mehmet Özalay aday adaylığını açıkladı

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Mehmet Özalay ilçe teşkilatının yaptığı temayül sonrası belediye başkanlığı için aday adayı oldu.

Ak Parti İlçe Başkanları Temayül sonrası Ankara çıkarması yaptı

AK Parti’de seçim öncesi hareketlilik devam ediyor. Partinin Kocaeli’deki ilçe başkanları Ankara’ya gitti

AKP Kocaeli’de temayül sona erdi

AKP’de aday adayları başvuru süresinin sona ermesinin ardından temayül yoklaması gerçekleştirildi. Temayül yoklamasının komisyon başkanlığını Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptı.

AK PARTİ’DE TEMAYÜL HEYECANI BAŞLADI

Aday adayı olmayanlara oy verilebilecek mi? AK Parti Kocaeli Teşkilatları 18 Kasım Pazar günü temayüle giriyor. Belediye Başkan aday adaylarının bir nevi notunun verileceği temayülde heyecan dorukta.

Saadet Karamürsel'de teyamül yoklaması yapıldı

Saadet Partisi Karamürsel İlçe teşkilatı Eylül ayı divan toplantısı ve 2019 yerel seçim çalışmalarının ilk adımı olan, başkan aday adaylarının belirleneceği temayül yoklamasını gerçekleştirdi.

AKP’de temayül tarihi değişti!

AKP Kocaeli Teşkilatı’nda milletvekili adaylarını belirlemede ilk basamak olan temayül yoklamasının tarihi değişti.

Karamürsel AK Gençler'de Temayül tamam

AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kollarında dün yeni ilçe gençlik kolları başkanı aday adaylarını belirlemek üzere temayül gerçekleştirildi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın Taburcu Oldu

Dün AKP’de STK’larla yapılan temayül yoklamasına katılmak için yola çıkan AKP Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, geçirdiği trafik kazasıdan hafif şekilde yaralanmıştı. Sağlık durumunun ve yapılan tahkiklerin sonucunda geceyi hastanede geçiren Aydın bugün taburcu olarak evine geldi. GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ Kaza geçiren Aydını bugün çok sayıda arkadaşı ve AK Partili ziyaret etti. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen aydın bir süre daha evde istirahat edeceği bildirildi.

Ak Partide Temayül Sonuçları Belli Oldu

Ak Partide Temayül Sonuçları Oldu AK Parti Kocaeli Teşkilatı, genel seçimlere girecek olan 11 milletvekili adayını belirlemek için ince eleyip sık dokuyor. Vekil adayı olmak için partiye 73 aday adayı başvuru yapmış, bunlardan 67’si, 28 Şubat akşamı düzenlenen programda kendilerini tanıtmış, bir gün sonra, 1 Mart’ta ise bu isimler temayül yoklamasına tabii tutulmuştu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, mevcut milletvekilleri Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Ali Okur, eski milletvekili Eyüp Ayar ile İl eski Başkanı Mahmut Civelek ise temayül yoklamasının dışında bırakılmıştı. Aday belirlemede ilk adım olan temayül yoklamasında il istişare kurulu, il ve ilçe ana kademeleri, il ve ilçe gençlik kolları, mahalle temsilcileri, meclis üyeleri, belediye başkanları, il disiplin kurulu ve demokrasi heyetini oluşturan isimler oy kullanmış

KARAMÜRSEL AKP'DE DANIŞMA MECLİSİ TARİHİ BELLİ OLDU

AKP'de yeni il başkanı Şemsettin Ceyhan 4 Mart tarihiyle ilçe danışma meclislerine başlayacak. İlk danışma meclisi 4 Mart Çarşamba günü İzmit ile başlayacak 13 Mart Cuma Karamürselde AKP'de 7 Şubat tarihiyle il başkanlığı görevini devralan Şemsettin Ceyhan, 1 Mart'ta gerçekleşecek temayül sonrasında ilçe danışma meclislerine de katılacak. Ceyhan, ilk kez ilçelerde danışma meclislerine il başkanı olarak katılmış olacak. Açıklanan danışma tarihlerine göre ilk ilçe danışma meclisi 4 Mart'ta İzmit'te olacak. Ceyhan'ın il başkanı olarka katılacağı ilk il danışma meclisi ise 29 Mart Pazar günü gerçekleşecek.